Havarija u fabrici vode Makiš

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.673
JKP Beogradski vodovod i kanalizacija saopštilo je danas da je došlo do velike havarije na elektroinstalacijama u fabrici vode "Makiš".
Najavili su mogućnost da u narednom periodu može doći do diskontinuiteta u snadbevanju grada vodom.

"Zbog velike havarije na elektroinstalacijama u fabrici vode 'Makiš' u narednom periodu može doći do diskontinuiteta u snabdevanju grada vodom. Sve raspoložive ekipe JKP 'Beogradski vodovod i kanalizacija' su na licu mesta i rade na hitnom otklanjanju kvara. Molimo sve sugrađane da se suzdrže od neracionalne potrošnje i da vodu koriste samo za osnovne potrebe", stoji u njihovom saopštenju.

( mondo)

Eee samo nam je ovo falilo na +40 stepeni..

Poenta je da se voda racionalno troši, kao i struja...
Ne vidim mnogo razloga da se po ovoj vrućini ne štedi voda i struja,
i svakako da se isključe klima uredjaji i bojleri kada nestane struje i vode.
Ako je neki kreten uradio bilo šta da ugrozi snabdevanje vodom, a znamo da takvih ima, suditi mu i okačiti lanac oko vrata, pa ga vezati nisko da pije vodu iz korita za stoku.

Ako je neki kreten uradio bilo šta da ugrozi snabdevanje vodom, a znamo da takvih ima, suditi mu i okačiti lanac oko vrata, pa ga vezati nisko da pije vodu iz korita za stoku.
Поента је да се све инсталације одржавају у складу са прописима и да се ради како треба.

1. sad ne treba bacati vodu iz klime (koja radi na struju a nisam siguran da radi na vodu - mada tako pise)
2. dobro je da je havarija na vodi, zamislite da je havarija na kanalizaciji pa na +40
3. ja ne iskljucujem bojler ni za zivu glavu pa i puskom da me teras - ako ga iskljucim moram posle da cekam da se voda skupi i pregreje. Voda mora da bude ukljucena u bojler! Ne moze bojler bez vode! Sta ce da greje? Ionako je vruce.
4. ostale savete ne bih da pominjem nekako bi bili nepopularni

Поента је да се све инсталације одржавају у складу са прописима и да се ради како треба.
Kao što znamo stručnjake su nam ostavili englezi, kao i pomenutog Grčića zvanog stručnjak i njegovu političku podršku zvanu ministarka bez gaća, pa nije čudo da ima još gamadi u stručnim službama, gde jedan radi a pet demokratskih članova kontroliše da ne pogreši...politički.

Отклоњен квар на Макишу

1721155689599.png

https://www.bvk.rs/otklonjen-kvar-na-makisu/

1. sad ne treba bacati vodu iz klime (koja radi na struju a nisam siguran da radi na vodu - mada tako pise)
2. dobro je da je havarija na vodi, zamislite da je havarija na kanalizaciji pa na +40
3. ja ne iskljucujem bojler ni za zivu glavu pa i puskom da me teras - ako ga iskljucim moram posle da cekam da se voda skupi i pregreje. Voda mora da bude ukljucena u bojler! Ne moze bojler bez vode! Sta ce da greje? Ionako je vruce.
4. ostale savete ne bih da pominjem nekako bi bili nepopularni
hahahahaha....klimu gasiti kada ti ne treba, a naročito ako je nestalo struje, da bi mogli da uključe ponovo, pa radi šta hoćeš posle...
Bojler ti ne radi kada nestane struje, pa ga isključiš da pre uključe....zimi isključiš sve velike potrošače jer ionako ne rade, a velika je verovatnoća da ostanu uključeni kada dodje struja, dok se ti švrćkaš po gradu.

Kažu da je došlo do velike havarije na elektroinstalacijama u fabrici vode "Makiš"
i da u narednom periodu može doći do diskontinuiteta u snabdevanju grada vodom, ali da ekipe rade na kvaru
Да није Грчић за казну премјештен за шефа одржавања електроинсталација у Макишу?

hahahahaha....klimu gasiti kada ti ne treba, a naročito ako je nestalo struje, da bi mogli da uključe ponovo, pa radi šta hoćeš posle...
Bojler ti ne radi kada nestane struje, pa ga isključiš da pre uključe....zimi isključiš sve velike potrošače jer ionako ne rade, a velika je verovatnoća da ostanu uključeni kada dodje struja, dok se ti švrćkaš po gradu.
Sve cu to da proucim!
A inace znam da stavim paricu u zamrzivac i da mi se komp ne budi kad nestane struje. Kad nestane struje, nestane i kompjutera, onda kad struja dodje, kompjuter je i dalje nestao. Samo mi je preostalo da uljucim klimu i bojler na kompjuter tako da kad nestane kompjuter nestane i klima i bojler i onda nemam brigu. Kad dodje struja a ja nisam tu mogu spontano da se pojave.

Sve cu to da proucim!
A inace znam da stavim paricu u zamrzivac i da mi se komp ne budi kad nestane struje. Kad nestane struje, nestane i kompjutera, onda kad struja dodje, kompjuter je i dalje nestao. Samo mi je preostalo da uljucim klimu i bojler na kompjuter tako da kad nestane kompjuter nestane i klima i bojler i onda nemam brigu. Kad dodje struja a ja nisam tu mogu spontano da se pojave.
a ručak, mašina za sušenje, pegla....:)

Poenta je da se na najvaznija mesta biraju strucni i kompententni ljudi, a ne nesposobni stranacki paraziti.
Tako da i nece biti lose ako bude nestajalo vode, da se pojedini delovi naroda malo opamete, mada tesko ce do toga doci.

На најважниј аместа су изабрани жене и људи који доносе највишепрофита по власништво компаније ...

Ви само плаћате ..док имате ...

Kada god se pomene havarija ja se setim Grčića i jeza me uhvati da nije kojim slucajem
i na mesti direktora JKP Beogradski vodovod i kanalizacija strucnjak "ala Grčić"
Ne znam ko je Grčić, al za to mesto se pobiše u stranci. Pa se zapitaj
zbog čega. Dođu tako neki koji veze nemaju šta se tu radi, budu na
tom mestu ne dovoljno da bi bilo šta naučili i posle dobiju mesto
doživotnog pomoćnika generalnog direktora..
Puna firma partijskih ološa..

Back