Hau often

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
du ju du vekjum klining?

Ili za Bugarke

Колкова чясто чистете дома си
сьс прахосмукачка?

Da pojednostavim:
Koliko često usisavate kuću?

ona kaze da je jako zadovoljna,i ne verujem da toliko kosta,nema bre ona tolike pare

Gledao sam test o tim usisivacima na TV-u. Jeftin i skup model. Jeftin (nekih 60-70 EUR valjda bese) se zaglavio na prvoj prepreci, a i kad voza unaokolo ne usisa nista. Skuplji model (600-700 EUR) malo bolji, ali ni blizu "pravom" usisivacu. Sve u svemu nepotrebno. Kupis DYSON za 150-200 EUR i miran si.

A i da valja cisto iz principa ne bih kupio...eno masina za sudje, ako ju je upalila 10 puta u 10 godina, ja secem kitu na komade po 20 cm. I dzabe pricam, svaki put isto "ma neka, tih par stvari cu na brzaka rucno". Aaaaaaaaa... :dash:

Gledao sam test o tim usisivacima na TV-u. Jeftin i skup model. Jeftin (nekih 60-70 EUR valjda bese) se zaglavio na prvoj prepreci, a i kad voza unaokolo ne usisa nista. Skuplji model (600-700 EUR) malo bolji, ali ni blizu "pravom" usisivacu. Sve u svemu nepotrebno. Kupis DYSON za 150-200 EUR i miran si.

A i da valja cisto iz principa ne bih kupio...eno masina za sudje, ako ju je upalila 10 puta u 10 godina, ja secem kitu na komade po 20 cm. I dzabe pricam, svaki put isto "ma neka, tih par stvari cu na brzaka rucno". Aaaaaaaaa... :dash:

ne znam,moja masina za sudove radi svaki dan.ja sam za to da ako nesto moze da pomogne,zasto da ne

Ako tema nije za zezanje, odgovor glasi - jednom, dva puta nedeljno...zavisi da li vidim neku truncicu ili ne...
Iscupam drsku usisivaca, kleknem na kolena i krenem da puzim jer imam nedokazani beli, vuneni tepih koji ne reaguje ni na najsnaznije usisivace.
Jednom u dva meseca ga sibnem u servis da ga operu. Naravucenije, vuneni tepisi su losa ideja a beli vuneni tepisi dodju cista ludost.

Poslednja izmena:
jednom nedeljno sigurno, prema potrebi jos neki put u toku nedelje
imamo ljubimce, pa smo sve tepihe sklonili
znaci samo parket - caskom se preleti usisivacem i zoger sa ajaksom obavezno

du ju du vekjum klining?

Ili za Bugarke

Колкова чясто чистете дома си
сьс прахосмукачка?

Da pojednostavim:
Koliko često usisavate kuću?
svaki dan
zato sto se kod mene jede svuda po kuci, ukljucujuci spavacu sobu
te ukoliko necu da ugazim u eurokrem ili ukoliko ne vabim misove na komad pomfrita koji se odkotrljao pod krevet, moram da rabim usisivac bas svaki dan
iako ga iskonski mrzim
to je jedini kucni posao koga se bas gnusam

:eek: jel tebi tolko dosadno, il si higijenski frik ?

Nisam frik. Volim ciste podove, uglavnom hodam bosa. Za kuhinju i kupatilo ne treba objasnjenje.
Ali npr. ne peglam garderobu odmah nakon pranja (sem krpa, posteljine i gacica) nego urednno slozim pa peglam pre oblacenja. Besmisleno mi je jer i od savijanja ostaju crte pa opet treba prepeglati.
Ne smeta mi prasina od dva dana, a prozore perem jednom mesecno :rumenko:

Back