Haski tribunal - sud za Srbe? + Кандићка: "Нисам компетентна"

Guru 42:
Морам мало да те исправим: не завера против Срба, него против Православља!! Па шта мислиш колико векова, већ, енглеска круна и ватикан покушавају да разбију Русију?! Па ко је пустио турке на Кипар и зашто.. Зашто је албанија католичка земља, иако је вековима била турски измећар?! Зашто нико није осудио турке за геноцид над Јерменима?! Зашто се разбија мала и сиромашна Србија??? Зашто се ђаво зове ватикан??? Зашто???

Тачно Гуру42, па довољно је само прочитати ТЕКСТ КОНКОРДАТА за време Краљевине Југославије - и свака даља расправа биће бесмислена и смешна, јер у њему је јасно и недвосмислено написано шта тражи Ватикан и "запад"... 8-)

eIvin:
da...zamisli, neko se usuđuje da iznosi drugačije mišljenje u javnost.

na lomaču sa njim(a)!

Једно је да неко осуди неки злочин и да се заврши на томе, а друго је да тражи од мене као обичног грађанина да се извињавам и прихватим да је неко чинио злочине у моје име. :x И да још притом та госпођа покуша да уздрма власт у земљи у којој живи и ради...
Јел неко некад видео неког на ЦНН-у да је рекао да је САД учинила злочин у Ираку, Авганистану или било где. Могу да кажу нешто против Буша или владе, али никад се нико не би усудио да захтева од грађана САД-а да прихвате да је њихова земља чинила злочине како би њима обезбедила јефтину нафту...

Guru 42:
Зашто један добар православац има жидовски надимак??
Зашто један добар православац пише латиницом??
Uuuuuuu, nemoj tako. Ja sebe smatram i jesam dobar pravoslavac, postujem i volim i svoj narod i svoju veru, a ne pisem ciriilicom, ne umem, jedva i latinicom, ali kuckam svakog dana, cim pre uzmognem, pisacu cirilicom. U RL pisem samo CIRILICU:)

eremita:
Тачно Гуру42, па довољно је само прочитати ТЕКСТ КОНКОРДАТА за време Краљевине Југославије - и свака даља расправа биће бесмислена и смешна, јер у њему је јасно и недвосмислено написано шта тражи Ватикан и "запад"... 8-)
Нисам имао прилике да прочитам то штиво.. до закључка сам дошао посматрајући њихово понашање кроз векове( као да сам видео сопственим очима).. ако би ми појаснила, у 2- 3 реченице..

Plava Bilja:
Uuuuuuu, nemoj tako. Ja sebe smatram i jesam dobar pravoslavac, postujem i volim i svoj narod i svoju veru, a ne pisem ciriilicom, ne umem, jedva i latinicom, ali kuckam svakog dana, cim pre uzmognem, pisacu cirilicom. U RL pisem samo CIRILICU:)
Нисам мислио на тебе, него на провокатора ''кохен''- а..

Crni_gavran:
Ма бре и овде треба шисати ћирилицу.

happy2.gif
happy2.gif

Back