Хашки трибунал оптужује Радована за двоструки геноцид

radovan je bio desna ruka milosevicu a milosevicu je bio cilj da opljacka srbiju za 2 milijarde dolara. radovan je znao da sloba igra onako kako vasington svira ali ga je slusao jer je i on imao koristi (mafija, ratno profiterstvo....).
ja nisam ni mujo ni ustasa ali izgleda da su bosanski srbi nakraju ispali muje jer su preglupo naseli na radovanovu i slobinu propagandu da za njihov racun naprave rat..........a radovana i slobu je boleo q.urac za srbiju ili bosnu. uz jos citavu bulumentu domacih izdajnika (krajisnik, martic, babic, mladic, seselj, arkan, milo, momir.......) prihvatili su dobro placenu igru koju je cia organizovala na balkanu i doveli srpski narod na obe strane drine pred izumiranje. zato bih ja uz optuznicu za dva genocida radovanu pridodao i treci genocid.........genocid prema srpskom narodu.
jasno je da je raspad sfrj organizovala amerika................a zna se kako i sa kim ona to radi
istu odgovornost naravno snose i slovenci hrvati siptari muslimani jer su i oni naseli na perfidnu igru amerike slusajuci monstruoznu propagandu svojih drnovseka tudjmana rugove izetbegovica..............i od svega obecanog ti narodi su dobili samo mafije korupcije milijardere propast porodica morala ekonomije...........................................
na cast vam bivsi gradjani sfrj. svi ste vi na kraju ispali muje i hase.

Vec drugi put u dva dana potpisujem Milunovu poruku. Svaka ti cast.

..............i od svega obecanog ti narodi su dobili samo mafije korupcije milijardere propast porodica morala ekonomije...........................................

Ja ne bih zanemario ovaj deo posta koji je po meni i cilj rata ;)
Eee sirote zaslepljene patriJote, otići ćete u grob zakrvavljenog i zamračenog uma da ne shvatite nebulozu balkanskih ratova 90tih godina...

Back