Haski generali

vzeoy7y9:
vzeoy7y9:
stonex:
Gde si bre ti ucio pravopis ?

Ako se na mene odnosi vase pitanje,nauci se bolje Srpstva radi,pa onda ispolji svoje gluposti! :x
Zavaditi Slavensku bracu nije fer,Svaba rece! Slaveni nisu rodjeni da vladaju nego da sluze, pa je takva provokacija prema Srbima 1914,prouzrokovalo je rat,...dok smo,sa sadsninjim neprijateljima,mislim na (Francuze i Engleze) izgonili Svapsku bandu,..izgubili smo million i sesto hiljada vojnika.
Pa nije jasno zasto je Svet dozvoli Zionistima da na Balkansko poluostrvo zavade Slavenski narodi.
Grehota je, ali "ZAPAD" nezna za grehote, da "zna" nebi nam 1943 postavili Josipa Broza TITU, ako si Srbin dati "ON" jase Srpsku majku.
Covece zar si zato ucio skolu da pitas mucenika koga su plackali fasisty i "oni" koji je Zapad kjlukao dollarima, pa sute takvog naucili da i dalje cinis ono sto oni sto su nam uvek zeleli?!!![/
quote]

vzeoy7y9:
vzeoy7y9:
Glas Sauronov:
Milojko Vasic:
Zašto Hag ?
Zato što su se normalni ljudi na svetu zgrozili užasnim zločinima počinjenim na teritoriji bivše SFRJ. I, da su ostavili da se zločincima sudi u matičnim zemljama, niko nikad ne bi bio osuđen. Zato je sud postavljen u neutralnoj zemlji.

"Generali"
Da li smo vi mi zaboravili, ili se pravimo ludi ? Ili mislimo, da, ako se u našim novinama o tome ne piše da će ceo svet zaboraviti ? Pa, u Srbiji je pronađeno nekoliko masovnih grobnica u kojima su posmrtni ostaci civila, staraca, žena i dece šiptara sa Kosova. Pronađeno je nekoliko hladnjača koje su vozile leševe. Ko zna koliko toga nije pronađeno !

Pa zar se tako ratuje, braćo Srbi ?

Ti "normalni ljudi" su pravili mnogo vece zlocine - Francuzi u Alziru, Amerikanci u Vijetnamu i Iraku (ovaj poslednji POSTO su proklemovali svoje gadjenje politikom sile :roll: ), Britanci u Indiji ubijajuci mirne demonstrante, etc.
Bice o tome jos dosta reci, bez brige...

6 Aprila 1941,Srbija se bombarduje,i pored opsnosti pruzrok II svetskog rata ZAPAD i dalje salje fasistima bombe da ih bacaju po Srpske objeke,srusivsi Yugoslavensku Kraljevinu.
1943,posle million i dvesta hiljada Srba,zaklato ili maljem zivot oduzet,revansiranja i njihov interest radi"ZAPAD" sa gagnsrerom Josipa Broza"...Srbima zabija noz u ledja.
Po zavrsetka rata,"Fasisti" koji su Srbe klali,sa pomoc ZAPADA,..sa millionima dollara Srpske pljacke,sclonuli su se u njohovu zemlju...pa sa tim novcem,najzad "su" Srusili Slavensku drzavu:zvana Jugoslaviju
.
Covece,nema zakon za "Zapad"...secas li se Srpske prikaze "brezove metle" ili poslovice, ko se Konj uhvaty on mora da vrse.
Zasto smo mi Srbi tako naivni,zar se nismo nauciti pamet nego jos uvek mislimo Zapad je nas spasitelj.
Srpsko sudjenje u Hague i 1919 Ruska revolucija nije bila Ruska,i Srpspska krivica Balkanskog rata radi,nego dugogodisnji plan Zionisticke zavere,zavadi pa vladaj...

Iskopavanje "masovnih grobnica", hladnjaca i tome slicno bila je jedna od najvecih gluposti dosmanlija.
Da se razumemo, nije mi se svidjalo ni 1990 kad su iskopavali jame po Bosni. Dosta vise nekrofilije, valjda imamo neku buducnost da joj se posvetimo.

Naravno da se tako ratuje. To smo naucili od Amerikanaca, lidera slobodnog sveta.

vzeoy7y9:
vzeoy7y9:
vzeoy7y9:
Glas Sauronov:
Milojko Vasic:
Zašto Hag ?
Zato što su se normalni ljudi na svetu zgrozili užasnim zločinima počinjenim na teritoriji bivše SFRJ. I, da su ostavili da se zločincima sudi u matičnim zemljama, niko nikad ne bi bio osuđen. Zato je sud postavljen u neutralnoj zemlji.

"Generali"
Da li smo vi mi zaboravili, ili se pravimo ludi ? Ili mislimo, da, ako se u našim novinama o tome ne piše da će ceo svet zaboraviti ? Pa, u Srbiji je pronađeno nekoliko masovnih grobnica u kojima su posmrtni ostaci civila, staraca, žena i dece šiptara sa Kosova. Pronađeno je nekoliko hladnjača koje su vozile leševe. Ko zna koliko toga nije pronađeno !

Ti "normalni ljudi" su pravili mnogo vece zlocine - Francuzi u Alziru, Amerikanci u Vijetnamu i Iraku (ovaj poslednji POSTO su proklemovali svoje gadjenje politikom sile :roll: ), Britanci u Indiji ubijajuci mirne demonstrante, etc.

6 Aprila 1941,Srbija se bombarduje,i pored opsnosti prouzrok II svetskog rata, ZAPAD i dalje salje fasistima bombe da ih bacaju po Srpske objeke,srusivsi Yugoslavensku Kraljevinu.
1943,posle million i dvesta hiljada Srba,zaklato ili maljem zivot oduzet,revansiranja i njihov interest radi"ZAPAD" sa gagnsrerom Josipa Broza"...Srbima zabija noz u ledja.
Po zavrsetka rata,"Fasisti" koji su Srbe klali,sa pomoc ZAPADA,..sa millionima dollara Srpske pljacke,sclonuli su se u njohovu zemlju...pa sa tim novcem,najzad "su" Srusili Slavensku drzavu:zvana Jugoslaviju
.
Covece,nema zakon za "Zapad"...secas li se Srpske prikaze "brezove metle" ili poslovice, ko se Konj uhvaty on mora da vrse.
Zasto smo mi Srbi tako naivni,zar se nismo naucili pamet 1943 Jaltanske zavere i 1999 USA-NATO Barbarsi act prema Srbim,...nego jos uvek mislimo Zapad je nas spasitelj.
Srpsko sudjenje u Hague i 1919 Ruska revolucija nije bila Ruska,i Srpsska krivica Balkanskog rata radi,nego dugogodisnji plan Zionisticke zavere,zavadi pa vladaj...

Iskopavanje "masovnih grobnica", hladnjaca i tome slicno bila je jedna od najvecih gluposti dosmanlija.
Da se razumemo, nije mi se svidjalo ni 1990 kad su iskopavali jame po Bosni. Dosta vise nekrofilije, valjda imamo neku buducnost da joj se posvetimo.

Naravno da se tako ratuje. To smo naucili od Amerikanaca, lidera slobodnog sveta.

vzeoy7y9:
Glas Sauronov:
Milojko Vasic:
Zašto Hag ?
"Generali"

iskopavanje "masovnih grobnica", hladnjaca i tome slicno bila je jedna od najvecih gluposti dosmanlija.

Back