Hasisari u nacionalnom etru

Taman posla. Ako izjavis napises nesto podrazumeva se da iza toga stojis sa nekim cinjenicama. Iz ovoga sto si ti ovde naveo ne vidim, ali stvarno, ne vidim kakve veze ima CIA sa svim tim. A takodje ne vidim u cemu je problem sto je 49% posto kupila pa da kazes i Amerika.

Dal' bi se tako bunio da je taj procenat kupila Rusija????

Pokazao sam ti da iza b92 stoji U.S. Department of State, Bureau of Democracy, Human Rights & Labor, ti mozes da kazes da ti to nista ne znaci, ali i ti i ja i svi koji ovo citaju znacemo da lazes.
Ne bih se bunio da je u pitanju Rusija, jer me Rusija nije bombardovala.

Markelja:
Kakve veze ima Biro za demokratiju i ljudska prava sa Centralnom obavestajnom agencijom?

Nije to samo biro za demokratiju vec i U.S. Department of State. Pitas kakve veze ima jedna americka drzavna institucija sa drugom??

Markelja:
U pravu si Rusija nas nije bombardovala, gledala je

Bezobrazna Rusija, zasto nije pocela 3. svetski rat...

Ovo samo pokazuje koliki je bezobrazluk dosovaca: porede onu zemlju koja je ubijala nasu decu, sa drugom koja je to, o uzasa, gledala. Vasi stavovi ne mogu da prodju ni osnovnu logicku kvalifikaciju da bi se o njima uopste i raspravljalo.

Ko je zrtvovao nasu decu?
Za sta su momci na Kosarama umirali???
Da bi se ***** posle 78 dana naslonio na kamin rekao da smo pobedili???
Ko drzi Kosovo sada?
Sta je bilo dan posle povlacenja JA sa Kosova? Ko je uleteo iz Bosne? Kako su te smradove docekali ljudi u Pristini? kao najvece heroje! I sta se onda desilo? Oni otpizdili na Slatinu kako bi kao pokazali kako je i Rusija sila, pa su se i tada povukli! Dokle ces ziveti u iluziji da su Rusi nasi zastitnici??? Nekad bilo vise ne. Mi za njih vise ne predstavljamo nista. Pa da se podsetimo i onih prica o 100 komada S-300 koje ce Rusi da nam dopreme. Takodje i one atomke koja je izvucena iz nekog hangara u Sibiru i kojom je kao "preceno" da ce poleteti ako agresija na Srbiju bude nastavljena. to je bio drugi dan rata.

Logicno je da drzavne institucije imaju veze jedna sa drugom ali to automatski ne povlaci i tezu da ta druga institucija ucestvuje u kupovanju B 92. Jos jedan vas propagandni materijal protiv B 92

Markelja:
Ko je zrtvovao nasu decu?
Za sta su momci na Kosarama umirali???
Da bi se ***** posle 78 dana naslonio na kamin rekao da smo pobedili???
Ko drzi Kosovo sada?
Sta je bilo dan posle povlacenja JA sa Kosova? Ko je uleteo iz Bosne? Kako su te smradove docekali ljudi u Pristini? kao najvece heroje! I sta se onda desilo? Oni otpizdili na Slatinu kako bi kao pokazali kako je i Rusija sila, pa su se i tada povukli! Dokle ces ziveti u iluziji da su Rusi nasi zastitnici??? Nekad bilo vise ne. Mi za njih vise ne predstavljamo nista. Pa da se podsetimo i onih prica o 100 komada S-300 koje ce Rusi da nam dopreme. Takodje i one atomke koja je izvucena iz nekog hangara u Sibiru i kojom je kao "preceno" da ce poleteti ako agresija na Srbiju bude nastavljena. to je bio drugi dan rata.

Sto se nerviras? Pogodila te istina?
Kao prvo ***** vam je bio onaj raspali svapski spijun.
Kao drugo, Srbija nije izgubila '99 iz prostog razloga zato sto NATO nije ostvario svoje ciljeve zacrtane u Rambujeu - okupacija cele Srbije i referendum za Kosmet. Kosmet je stavljen pod upravu UJEDINJENIH NACIJA a Srbiji je garantovan suverenitet.
Koliko si ti bolestan pokazuje cinjenica da ljude koji ti nista nisu krivi - ruske vojnike koji su uradili ono sto su mogli - nazivas smardovima. Cak i u famoznom filmu "Pad Milosevica" ruski generali su svedocili da je postojao plan zauzimanja kompletnog Kosova od strane Rusa, ali da nije realizovan zato sto je NATO upotrebio silu i pretnju i sprecio prelaz MAdjarsku, Bugarsku i Rumuniju da Rusiji dozvole prelet trupa.

Markelja:
Logicno je da drzavne institucije imaju veze jedna sa drugom ali to automatski ne povlaci i tezu da ta druga institucija ucestvuje u kupovanju B 92. Jos jedan vas propagandni materijal protiv B 92

"Propagandni materijal protiv B92" su podaci o njihovoj vlasnickoj strukturi. Vas novoskojevci boli istina vise od svega.

untouchable:
Nadam se da ne mislis da je CIA formalno vlasnik 49% b92?

Vlasnik je MDLF Inc. http://www.b92.net/o_nama/vlasnistvo.html cije je misija "Media Development Loan Fund supports independent news media in emerging democracies."
U finansijere MDLF-a izmedju ostalih spadaju i Sorosev Open Society Institute kao i "U.S. Department of State, Bureau of Democracy, Human Rights & Labor" : http://www.mdlf.org/look/mdlf/section.tpl?IdLanguage=1&IdPublication=20&NrIssue=1&NrSection=40

Zadovoljan?

@ Markelja

Који си Ти лик... када си добио ДОКАЗЕ... одмах си променио плочу и отпочео да нападаш Русе - треба да престанеш да тандрчеш !!!!!!!!!!

rusi-pijandure koje je boleo **** za zastitu srba na kosovu..bilo im je jedino bitno da se nalochu alkohola i nesto nabodu usput..to znaju ljudi iz kosova polja koje su ti vajni rusi "stitili" posle povlacenja VJ..da nije bilo engleskih vojnika svi srbi iz kosova polja bi davno bili pokojni..koliko su ih pijani rusi "chuvali"

Ne nerviram se. A istine u tome sto ti pises nema.

Srbija je izgubila, Nato a ne UN to kontrolise Kosovo. Srbija se ne Kosovu nista ne pita niti je bilo ko pita zasta. Ako nemas neke argumente ne moras vredjati. Ali to je radikalski recnik tako da me ne cudi. Navikne covek. To da je postojao plan zauzimanja Kosmeta je najveca smejurija koju sam cuo i video. Samo jedna lepa izrezirana igrica za Srbe da ne pomisle kako su ih "braca" ostavila na cedilu. Ko je ikada od tih zemalja mogao da kaze Rusima da ne smeju da prelete njihov vazdusni prostor.

Mogu samo da ti kazem da si strasno naivan

A to novoskojevci, zaista ne shvatam. Posto vidim da aludiras na LDP da te obavestim da niti sam simpatizer ni clan pomenute partije, tako da te uvrede nemaju smisla.

I cim neko ne razmislja kao ti pokusavas nekim vredjanjem da postignes nesto. Ali navikne se covek :)

Nemenjate vi ni dlaku ni cud

Vidim ja da ovde vlada jedan veliki rusofilski osećaj. Niko nije rekao da više voli amere i nemce, ali čo'ek bar zna na čemu je sa njima, nema toga "bratoljublja", dok se sa rusima ližemo, a nikakve koristi. Ovo kad kažem, ne mislim na ruski narod, već na ljude koji vode Rusiju
pionir.gif

Back