Hasanaga

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Osoba ste sirokih pogleda, niste fanatik u smislu javi se ljubav a ona druge vere - muslimanske, vi postujete svoje ona svoje, kasnije udjete u brak i pravite zajednicku buducnost.
I dodje dan za dete, ostane u drugom stanju, ide na ultrazvuk, dobijate informaciju da cete dobiti sina prvenca, sve super, ona ga rodi i jednog dana desi se da vas posao navede na sluzbeni put.

Vratite se nakon 20 dana, ona ljubaznija nego pre, kuva kafu, izmasira vam ledja, nasmejana.... i kaze vam, "Dragi, dok si bio na putu odevela sam malog kod doktora na sunet, dete je obrezano".

Kakva bi bila vasa reakcija? Da li bi njen svojevoljan postupak imao posledica po nastavak zajednickog zivota?

Osoba ste sirokih pogleda, niste fanatik u smislu javi se ljubav a ona druge vere - muslimanske, vi postujete svoje ona svoje, kasnije udjete u brak i pravite zajednicku buducnost.
I dodje dan za dete, ostane u drugom stanju, ide na ultrazvuk, dobijate informaciju da cete dobiti sina prvenca, sve super, ona ga rodi i jednog dana desi se da vas posao navede na sluzbeni put.

Vratite se nakon 20 dana, ona ljubaznija nego pre, kuva kafu, izmasira vam ledja, nasmejana.... i kaze vam, "Dragi, dok si bio na putu odevela sam malog kod doktora na sunet, dete je obrezano".

Kakva bi bila vasa reakcija? Da li bi njen svojevoljan postupak imao posledica po nastavak zajednickog zivota?

Imalo bi kako da ne. O važnim stvarima ako ste porodica odlučujete kao porodica,pre svega se ovo odnosi na decu, i kad se taj princip tako grubo prekrši gubi se poverenje zauvek .To prvo.

A u konkretnom primeru, pošto lično za religiju me zabole i upravo zbog toga povređivanje i nanošenje štete detetu zbog nekog sujeverja je nešto zbog čega bih se istog momenta odljubio....ne znam stvarno da li bih mogao i dalje da ostanem u braku sa takvom ženom.

Poslednja izmena:

Ne bih imao vise poverenje u nju kao ranije da se to desi.

Verovatno bih se dogovorio sa njom pre nego sto se dete rodi kako cemo ga vaspitavati, bar okvirno.

Back