Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
S obzirom da sada postoje dva serijala, morao sam tako i imenovati temu. Šta mislite o ideji filmova, o karakterima, o glumcima. Šta je vama najzanimljivije? Kojeg karaktera najviše preferirate i zašto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smešno mi je kad vidim neke ljude po internetu da mrze Snejpa. Snejp je sigurno najsloženiji karakter u celom Hari Poter univerumu. Jedan koji je najbolje osmišljen i napisan, i koji je na kraju serijala izvrnuo naglavce sve što su ljudi o njemu sedam knjiga mislili (jel beše sedam? Imam i sve, ali više nisam sigurna koliko ih je).Prvi filmovi su kraljevski. I knjige su ekstra. Ali ispadi autorke su tako jadni. Na pitanja fanova izmišlja nešto što i ne piše u knjizi nego u njenoj mašti...
Svakako, u fantastičnim zverima volim Persival grejvsa. Odlično je prikazao Grindelwalda. U drugom delu džoni dep je fascinantno odglumio iako on nema ništa sa tim kako je zamišljen film. On je samo glumio ono što se očekuje od njega.
A što se tiče prve serije, tu vršim odabir za Severus Snejpa. Ključan lik. I loš čovek i dobar čovek. Premda je sve učinio iz sebičnih razloga. Ali to se ne zna sa sigurnošću. Čim zaslužuje najveće poštovanje Voldemora, onda znaš da je značajan karakter.![]()
Da, sedam knjiga. Fascinantan karakter. Dosta čitam i gledam šta ljudi govore o njemu i o njegovom životu pošto knjige na Engleskom to daleko bolje prikazuju. Znam da mnogi osporavaju njegove veštine u borbi jer se ne javlja tako često u knjigama njegov učinak. Međutim, on je poginuo sa trideset i pet godina. Najmlađi je profesor koga je Hogvorts imao na mestu profesora Napitaka.Smešno mi je kad vidim neke ljude po internetu da mrze Snejpa. Snejp je sigurno najsloženiji karakter u celom Hari Poter univerumu. Jedan koji je najbolje osmišljen i napisan, i koji je na kraju serijala izvrnuo naglavce sve što su ljudi o njemu sedam knjiga mislili (jel beše sedam? Imam i sve, ali više nisam sigurna koliko ih je).
O piscu ne bih dalje, mislim da se oko nje razumemo.