Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde, čekamo...Reših da otvorim ovaj blog namenjen knjigama i filmovima koji su mi najdraži. Čitao sam od detinjstva, gutao svako slovo, kupovao knjige, trčao u biblioteku da pročitam čim su izašle relikvije smrti. Pisaću o različitim karakterima, osvrtima iz knjiga i moja mišljenja o svima njima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Albus Severus, dobio si ime po dvojici direktora Hogvartsa. Jedan od njih bio je Slitherin i verovatno je bio najhrabriji čovek koga sam ikad poznavao.
Ja sam u blagu ruku rečeno okoreli fan. Jednom prilikom sam 5 sati zaredom pričao o knjigama sa drugaricom.Lepo, razgovetno, puno detalja, jasno... Ovako jasno treba znati napisati, a pre svega treba sve ovo i zapamtiti...
Ti si neki IQ čarobnjak, a?
Filmovi su okej, ali knjige su druga priča. Filmovi su dosta iskrivili bitne detalje čisto zbog nekih efekata da bi lepo na oko bilo, iako je realnost drugačija i tu su oduzeli draž. Ali o svemu tome pisaću detaljnije.Knjige nissm citao, filmovi su mi dragi, smijesna i opustena razbibriga.
Treba da se baviš književnom kritikom... Takvih je u deficitu...Ja sam u blagu ruku rečeno okoreli fan. Jednom prilikom sam 5 sati zaredom pričao o knjigama sa drugaricom.
Filmovi su okej, ali knjige su druga priča. Filmovi su dosta iskrivili bitne detalje čisto zbog nekih efekata da bi lepo na oko bilo, iako je realnost drugačija i tu su oduzeli draž. Ali o svemu tome pisaću detaljnije.
Meni nedostaje poznavanje pravopisa i gramatike Srpskog jezika, najpre.Treba da se baviš književnom kritikom... Takvih je u deficitu...
![]()
Nisam primetila... a osetljiva sam po tom pitanju...Načitana osoba savladava to znanje bez stresova...Meni nedostaje poznavanje pravopisa i gramatike Srpskog jezika, najpre.![]()
Onda tripujem.Nisam primetila... a osetljiva sam po tom pitanju...Načitana osoba savladava to znanje bez stresova...
oke... vidimo se za 3" 16sec.Onda tripujem.
Evo, nastavljam da pišem dalje. Samo da iskucam tekst za sledećeg karaktera.![]()
A što je ona čula i veoma je zabolelo.Nije ni čudo što nema prijatelje
Tako je, dobro si informisan.Informacije iz vremena dok sam jos citao knjige
Onaj direktor kako bese dambldor je zapravo gej karakter iz zivota Roulingove. A autorka zaradjuje 5 dolara u sekundi. Dok si procitao ovaj komentar u celosti ona je zaradila npr 100 dolara. A serijal knjiga o hariju je pisala dok je zivela kod sestre jer je bila bankrot i pisala je na salvetama koje dobije kada naruci kafu u lokalnom pabu.
Aj da ne davim ima tu jos lepih ili manje lepih detalja.
Koliko sam voleo da citam tada, nisam spavao dok ne zavrsim celu knjigu. Popijem litar kafe i teram.
Procitao sam 7, 8 delova/knjiga za isto toliko dana mislim.
živeo je srećno i dugovečno?Cekaj sta je bilo na kraju roulingova je ubila potera da ne bi neko nakon njene smrti zaradjivao i izdavao na njenoj platformi i int svojini
Kako je bilo zaboravio sam
Znam.ono na kraju hermiona i onaj se uzeli a hari i nznm ko i kao dobili decu svi ali sta je bilo sa harijem
Poter nije stradao. Umro je dobrovoljno (ali je umro delic voldemortove duse u njemu). Tako da Harry nikada nije stradao.Cekaj sta je bilo na kraju roulingova je ubila potera da ne bi neko nakon njene smrti zaradjivao i izdavao na njenoj platformi i int svojini
Kako je bilo zaboravio sam
Znam.ono na kraju hermiona i onaj se uzeli a hari i nznm ko i kao dobili decu svi ali sta je bilo sa harijem
Ne ne. Ne mogu da se setim. Secam se da je bilo reci da ce ga autorka ubiti u nastavku da neko ne bi kvario serijal ... kao rambo 3 4 56 87... ali nznm posle sta se desilo da li se to ostvariloživeo je srećno i dugovečno?
Secam se za dzini i da je necija sestra ali zaboravio sam imena karakteraPoter nije stradao. Umro je dobrovoljno (ali je umro delic voldemortove duse u njemu). Tako da Harry nikada nije stradao.
Harry se ozenio ronaldovom sestrom Dzini.
Hari nije stradao. Toliko je meni poznato. A tako pise i na fandom sajtovimaNe ne. Ne mogu da se setim. Secam se da je bilo reci da ce ga autorka ubiti u nastavku da neko ne bi kvario serijal ... kao rambo 3 4 56 87... ali nznm posle sta se desilo da li se to ostvarilo
Ma svi su zivi i zdravi. Cak je napisana knjiga harry potter and cursed child.Secam se za dzini i da je necija sestra ali zaboravio sam imena karaktera
Pa to je to isto
Sahranila ih roulingova