harizma?

lujka:
Inteligentan, zanimljiv, dobar, nezan, i da ima ono nesto po cemu se razlikuje od drugih. Harizmu neki ljudu imaju ali nije tako ocigledna....znaci vazno je i ko gleda ...znas lepota je u ocima onog koji gleda i voli....nema univerzalno harizmaticnoh, lepog i pametnog.
Svi mi imamo nekog svog fatalnog....

Da,da...
...bas...a, stvarno se uvek iznenadim kad natrcim na nekog takvog...a taman sam kod prethodnog pomislila da je poslednji takav primerak na ovom svetu...:)

random_cloud_form:
Drage dame,
interesuje me sta je za vas harizmatican muskarac? kakve psiho-fizicke osobine ga cine.
pozdrav svima

harizma je energija koja te obori i pre nego sto uopste vidis bilo kakve psiho-fizicke osobine:)
recima i ponasanjem da se sarmira ne moze,kao sto mnogi veruju..iza toga mora da postoji ta energija koja vas obara s nogu cim ga ugledate a da ga i ne poznajete....a da nije progovorio nijednu rec....

to je pitanje energije, samopouzdanja, volje, moze (i ne mora) inteligencije. A to da je harizmatican muskarac dobar i nezan... sta cemo sa Hitlerom? Slobom? Fidelom? Sve sami harizmaticni muskarci...

muvalo:
to je pitanje energije, samopouzdanja, volje, moze (i ne mora) inteligencije. A to da je harizmatican muskarac dobar i nezan... sta cemo sa Hitlerom? Slobom? Fidelom? Sve sami harizmaticni muskarci...

Zar Sloba nije bio nezan i dobar prema Miri i svojim bliznjima? :lol:

beba_toronto:
harizma je energija koja te obori i pre nego sto uopste vidis bilo kakve psiho-fizicke osobine:)
recima i ponasanjem da se sarmira ne moze,kao sto mnogi veruju..iza toga mora da postoji ta energija koja vas obara s nogu cim ga ugledate a da ga i ne poznajete....a da nije progovorio nijednu rec....

Da! To je ustvari LIBIDO!

Mislim da je sustina harizme u necem iracionalnom, sto se samim tim ne moze valjano opisati, necemu posle cega ti se neki centar u mozgu pali i ti krenes da se ponasas iracionalno. Tome se podlozni i muskarci i zene.

harizma - to je neki svetao prsten oko čoveka? To je onaj sjaj :) daa....ono što bez izuzetka privuče k njemu sve poglede i sve uši.
Otkud to tu? Ima neke veze sa libidom, sigurna sam.

Back