S
SINDI
Gost
maliPrinc:Pazi kad se prepoznajem u vecini tacaka (sto naravno ne znaci nista- cista konstatacija) 8) 8)

jel neko video skoro ovog harizmaticnog?;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maliPrinc:Pazi kad se prepoznajem u vecini tacaka (sto naravno ne znaci nista- cista konstatacija) 8) 8)
lujka:Inteligentan, zanimljiv, dobar, nezan, i da ima ono nesto po cemu se razlikuje od drugih. Harizmu neki ljudu imaju ali nije tako ocigledna....znaci vazno je i ko gleda ...znas lepota je u ocima onog koji gleda i voli....nema univerzalno harizmaticnoh, lepog i pametnog.
Svi mi imamo nekog svog fatalnog....
random_cloud_form:Drage dame,
interesuje me sta je za vas harizmatican muskarac? kakve psiho-fizicke osobine ga cine.
pozdrav svima
muvalo:to je pitanje energije, samopouzdanja, volje, moze (i ne mora) inteligencije. A to da je harizmatican muskarac dobar i nezan... sta cemo sa Hitlerom? Slobom? Fidelom? Sve sami harizmaticni muskarci...
vidis, zaboravila sam kako joj je usred noci cestitao POCETAK PROLECA, uz poljubac, naravnodivlja:Zar Sloba nije bio nezan i dobar prema Miri i svojim bliznjima?![]()
bundeva:ili hitler prema evi..ili ja prema tebi
beba_toronto:harizma je energija koja te obori i pre nego sto uopste vidis bilo kakve psiho-fizicke osobine
recima i ponasanjem da se sarmira ne moze,kao sto mnogi veruju..iza toga mora da postoji ta energija koja vas obara s nogu cim ga ugledate a da ga i ne poznajete....a da nije progovorio nijednu rec....