harem .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....uostalom, pogledajte kakav peh je jedna sitnica, kao sto je zaboravljane nanosenja ruzine vodice na kljucne tacke, bila u tim teskim vremenima... :(

[video=youtube;reSIs7Sdzic]htube.7Sdzic[/video]

ne bih rekla da je ruzina vodica u pitanju
pre mi se cini da nije mogla da kaze za sebe - zovite me gwatka
rekla bih da je zaboravila da se izdepilira :rumenko:

posto zene gledaju sulejmana velicanstvenoga da ih priupitam kako im se cini zivot u haremu i da li bi mogle tako ?:think:

Cini mi se da je tamo bilo 'ladno i teskobno, uz pristojan dasak promaje.

Da li bih mogla - ne bih, odstrelili bi me k'o zeca tokom prve vizite, najpre zato sto bih se zalila na 'ladno, mokro, tamno, dosadno...tim redom...
Ukoliko bi sultan bio voljan da se druzi sa mnom onda bi me odstrelile druge zene jer sam za te njihove spletke pritupa...ja bih zamolila ako mogu da si idem kutji, nisam ja za dvor.

Cini mi se da je tamo bilo 'ladno i teskobno, uz pristojan dakas promaje.

Da li bih mogla - ne bih, odstrelili bi me k'o zeca tokom prve vizite, najpre zato sto bih se zalila na 'ladno, mokro, tamno, dosadno...tim redom...
Ukoliko bi sultan bio voljan da se druzi sa mnom onda bi me odstrelile druge zene jer sam za te njihove spletke pritupa...ja bih zamolila ako mogu da si idem kutji, nisam ja za dvor.

Ma snashla bi se ti kad bi bilo stani- pani :per:

Мозак ми није подешен да замишљам како сам ја међ' тим женама у харему међ' ружиним водицама, али сам зато током оне серије "Клон" или "Забрањена љубав" како су већ превели,
размишљала какав би био мој харем и правила неки шири и ужи избор тадашњих пожељних мушких у мом окружењу.
Углавном, то би изгледало овако некако:
три плавушана и један црн, две добрице два лоша, чисто да буде мало занимације и свађања, а подразумева се да будем задовољна и задовољена "изведбом",
то се ваљда одмах проба. Они не морају да се слажу међусобно, али морају са мном :mrgreen:. Свима бих једнако поклањала, имали би своје дане за слободне активности (мислим на пецање или слично).
Заправо, најбоља ствар када би била једна жена а више мушкараца у харему је у томе што се никад не би знало које је чије дете, па би се сва четворица подједнако бринула о сваком детету,
јер можда је то баш њихов потомак.

Ma snashla bi se ti kad bi bilo stani- pani :per:

Kontam da je greska tih zena bila logisticke prirode. Sve su 'vatale na golisavost, mirisljava ulja i zamucen, predorgazmican pogled koji kaze - radi sa mnom sve sto hoces.
One najpametnije su imale drugaciji pristup, fino su prisluskivale kroz prozorcic sta ministri pricaju iza sultanovih ledja i dosaptavale receno sultanu. E to bih mogla da radim...haremska tracara!:)

Kontam da je greska tih zena bila logisticke prirode. Sve su 'vatale na golisavost, mirisljava ulja i zamucen, predorgazmican pogled koji kaze - radi sa mnom sve sto hoces.
One najpametnije su imale drugaciji pristup, fino su prisluskivale kroz prozorcic sta ministri pricaju iza sultanovih ledja i dosaptavale receno sultanu. E to bih mogla da radim...haremska tracara!:)

Допада ми се тактика! :)

Лепота је пролазна, али тастер остаје тастер. :)))

To tek ne verujem da bi mogla :mrgreen: :)

Ne volim nikako te autoritatorne rezime. Ja bih tu pretendovala na mesto nizerazrednog osoblja, spremacica i kafe kuvarica, a u medjuvremenu bih kopala tunel iz carskog dvora. Odlazio bi komad po komad namestaja za remenate i dok bi oni povezali gde nesta namestaj, tunel bi bio gotov!
Jedina slaba tacka u tom planu je to sto bi se sa mojim osecajem za orjentaciju tunel verovatno zavrsavao tacno ispred nogu strazara i tu bi bio kraj moje karijere u haremu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back