Hapšen u Đenovi kao navijač, majka ga imenovala na čelo komunalne – „sve u redu“

Veruj u sta god hoces...ili moras. Poznajem sve vidjenije ljude sa svih beogradskih tribina-sto iz prve, sto iz druge ruke. "Bugarin" je prosvercovao sekacice, da isece zastitnu mrezu iza gola, i da napadne golmana Stojkovica, od cigana od miloste zvanog Mustafa. A sve to da bi izazvali prekid i pokazali da je tadasnja garnitura FSS nesposobna. Iskreno-bas me briga i za tadasnju i za sadanju garnituru-smradovi i lopine su i jedni i drugi...

То шта је радио Бугарин мени је јасно , да није био човек од части а ни то Бугарин не мораш под наводнике јер је Бугарин .

Говорим о навијачима који су на један срчан начин исказали незадовољство срамним чином које је Италија учинила .

Чистим срцем су протествовали против агресорске Италијанске одлуке , нису се уплашили непријатеља .

навијачи су тада били другачији , чистог срца ..памтим оно разбјање империјалистичких излога и Мека после признања Косова , амбасада...то је било нешто посебно , један чисти и здрав револт. БУНТ против Запада !

орден су заслужили а име ће им бити записано у историји

Apsolutno, potrebno je izvrsiti reorganizaciju celog "fudbala" po ugledu na Englesku i slicne saveze, kriminal proterati sa fudbalskih stadiona i saveza, ili u slucaju izgovora nemogucnosti trajno ih zabraniti.
prvo, reorganizacija države i kažnjavanje vrha te iste države, pa do najnižih poslušnika...

а онда после шта се десило и како је ЦИА користила појединице , како их је врбовала , децу врбовала да за стране службе дију дрогу ..то је већ друга ствар
Jovanjica...deca su odrasla

Jovanjica...deca su odrasla

одрасла су сада , тада су били само деца.

Запад је био згрожен оним што је видео 2008 године , ону здраву омладину која је исказивала свој бунт против неправде и чини су све да их униште , разбију или подкупе .

да ли су у томе успели , можемо видети ..али знам да је биило и постоје они који су још чистог срца и знају ко им је непријатељбио и остао.

prvo, reorganizacija države i kažnjavanje vrha te iste države, pa do najnižih poslušnika...
Bez nje je nemoguce posto su oni njihov produkt i uzivaju njihovu zastitu.
Mozda sam dosadio, ali oporavak urusavanja sistema koji se gradio vekovima nije lako sprovesti, prolaskom vremena ce biti sve tezi, vreme je mozda glavni faktor koji nam izmice.

то хапшење и брутално иживљавање жабарске полиције над српском децом је остало без казне ..

не могу да замислим да се српска полција иживљава над малим жабарима , то једноставно се никада није десило а да се којим случајем десило
опет би било Италијо опрости ..како је то јадно.

драго ми је да је младић успео да се запосли, нађе посао и поред тешких последица које су на њега оставили брутални ударци жабарске нацистичке полиције .
iyvini, ali ne mogu da nadjem drugo adekvatno pitanje kolko god se trudio da biram rje;i jer si nadovno "dama".

šta sereš ti???

KO JE "MALI" NA TOM SNIMKU ?

stoka nasilinička koja je divljala skakajući na ogradu i lomeći...

tukli "malu" decu kako bi bilo da smo mi tukli "male" italijane?

more koga ti ovde zajeb.avaš st..o bez repa !

Gleda se sve, pre svega stranacka pripadnost!
kotač,
ajmo realno, da si srbih u njihovoj lijepoj, tesko bi dje nasao kakav poslic u javnim preduzecima, mozda ko smećar, a kamoli da budes nacelnik neke službe ko SRBIN...
to je tamo od 1991 tako...

a ovde je toga i bilo, a sad je i te kako moguce... tako i ja da odlucujem, ako vrijedis braćala i cestito radis, a evo ti na rukovodi zaboli me za tvoja krvna zrnca jer mi niejsmo oni ustaski satrapi i izopaceni idioti...

ali ovi presvuceni smradikali, bi ti verovatno zamjerili to i ne bi smatrali da si pogodan za to, samo bi to nekako izuvijali..

одрасла су сада , тада су били само деца.

Запад је био згрожен оним што је видео 2008 године , ону здраву омладину која је исказивала свој бунт против неправде и чини су све да их униште , разбију или подкупе .

да ли су у томе успели , можемо видети ..али знам да је биило и постоје они који су још чистог срца и знају ко им је непријатељбио и остао.
svaku ti godinu ebem!

zdravu omladinu, bunt protiv nepravde?

pa sta prdiš kastiguljo na ta usta škrbava?

DRUGO ,TAJ TVOJ MALI JE TADA IMAO 27 GODINA! RODJEN JE 1983, A 2008 JE VEC BIO ZAPOSLEN U GRADSKOJ UPRAVI ZRENJANINA!

svi znamo da su ultra bojsi pred grupa delija, sa bogdanovim na celu, bili instrumentalizovani tamo... a drugo, pored bogdanaova jedan je posle osudjen kao vodja kokainskog kartela...

radikalska organizacija je ovo zakuvala, a sasvim je logicno da on kod presvucenih smradikala dodje do mesta nacelnika...

KONJINA OD 27 GODINA JE TEBI DJETE???

pa ja sam botu udbaski u
21 oj godini se nalazio u govnima do guse sto bi rekli i krvario gaće na ozrenu gde sam posao dobrovoljno u vojsku republike srpske da bih pomogao SVOM NARODU U REPUBLICI SRPSKOJ A TI idiote ovde konjine od 27 godina nazivas decom?

DRUGO, TI IDIOTI KOJI SU TAMO BILI SU CINIOCI MNOGIH KRIVICNIH DELA I LICA SA PRIJAVAMA ZA MNOGA KRIVICNA DELA I RAZBOJNISTVA...

vidi sta tvoj dacic tada rece:
Tadašnji ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da za veliki broj navijača koji su bili u Đenovi postoje podaci u krivičnoj evidenciji i da policija one za koje postoji potreba zadržava na informativnim razgovorima.

Овде кад ствари почну да пуцају онда то буде изненада и до краја. Југославија се ушушкала у својој некој моћи који је мислила да има над народом.....а онда је пукла као звечка..... Гадно је ово поднебље и ко год је кроз историју мислио да може да га стгави под контролу на крају је гадно најебо

kotač,
ajmo realno, da si srbih u njihovoj lijepoj, tesko bi dje nasao kakav poslic u javnim preduzecima, mozda ko smećar, a kamoli da budes nacelnik neke službe ko SRBIN...
to je tamo od 1991 tako...

a ovde je toga i bilo, a sad je i te kako moguce... tako i ja da odlucujem, ako vrijedis braćala i cestito radis, a evo ti na rukovodi zaboli me za tvoja krvna zrnca jer mi niejsmo oni ustaski satrapi i izopaceni idioti...

ali ovi presvuceni smradikali, bi ti verovatno zamjerili to i ne bi smatrali da si pogodan za to, samo bi to nekako izuvijali..
Koristim sva sredstva kad ne mogu kao covek posteno.
Pa valjda je manja steta biti Hrvat u Srbiji nego SNSovac.

Koristim sva sredstva kad ne mogu kao covek posteno.
Pa valjda je manja steta biti Hrvat u Srbiji nego SNSovac.
Ma nije steta vec namera kretenskih monarhista, da bude sto gore to bolje zato su i blatili srbe da bi postavljali idiote na njihova mesta...ti si samo jos jedan pogodan idiot samo u pogresno vreme...
Sto se mene tice svako ko postavi u drzavnu sluzbu bilo koga ko nije srbin je izdajnik i treba ga odmah skinuti s mesta gde se odlucuje sa bilo kojim opravdanjem, a ja bih koristio stranacko, makar se svi vi uclanili u sns...

Hapšen u Đenovi kao navijač, majka ga imenovala na čelo komunalne – „sve u redu

https://rs.n1info.com/vesti/hapsen-u-djenovi-kao-navijac-majka-ga-imenovala-na-celo-komunalne-sve-u-redu/

Srbija jos jednom pokazuje da je DNO.​

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Коцканистански Смраде, Србија ти ДНО? Па што блејиш у Србији када је тако одвратна
када мораш користити сваку прилику да пљунеш на Србију? Пошто цениш да овде не би
прошло "За дом!", па хајде бар да пљунеш? Цела Србија је ДНО, због нечега што се теби
не допада нешто?

Back