hapse hrvate koji su ratovali i radili ratne zlocine 1995 oko mrkonjica

Smanji malo dozu čaja od bunike.Mrkonjić Grad je u Bosni,regularne hrvatske jedinice tu nisu imale šta da traže,nema opravdanja što ih je pozvala takozvana BiH vlada.Po toj logici vojska tadašnje SRJ je trebala isto da bude u BiH i pomogne jedinice bosanskih Srba i Fikreta Abdića u Cazinskoj Krajini.Znači,svi oni koji su likvidirali civile treba da budu kažnjeni.

a ti malo smanji doživljaj i popij jednu kašiku :arrow:
nepizdin-web.jpg
:mrgreen:

gde sam ja napisao da je Mrkonjić Grad u Hrvatskoj?:rtfm:

i gde sam ja napisao da opravdavam odlazak HVa na teritorij BiH?:rtfm:

stoga ne loopetaj:eek:
ako nemaš šta pametno da kažeš nastavi tamo gde su tvoji:arrow:

sa njima se slažeš po:arrow:
imgad

:hahaha1::hahaha1::hahaha1:
aj ti možda imaš koji zub više:mrgreen:
:hahaha:

:bye:
moji postovi se brišu a oni koji započinju vređati i lažu u citiranju mojih postova ostaju netaknuti

objektivno

svaka čast :klap:

..zato meni i čudno..moj je post..bio..prvi na ovoj strani..a sada..pretposljednji na prosloj..;)..

a to što su njegovi u protekla dva dana otvorili desetak tema o Hrvatima i Hrvatskoj i u nekima se već u naslovu ismejavali ili vređali a da ne govorim u uvodnom postu a kamoli u komentarima....nikom ništa....

:roll:

i onda se priča kako su Hrvati opterećeni Srbima:roll:

kao da kontra nije :hahaha1:

a to što su njegovi u protekla dva dana otvorili desetak tema o Hrvatima i Hrvatskoj i u nekima se već u naslovu ismejavali ili vređali a da ne govorim u uvodnom postu a kamoli u komentarima....nikom ništa....
:roll:
i onda se priča kako su Hrvati opterećeni Srbima:roll:
kao da kontra nije :hahaha1:

Хрватима је србофобија
Јача од свих хобија.
:hahaha::hahaha::hahaha:

A jesi li primetio da pomalo konfuzno pišeš?I jesi li pomislio da ti niko neće brisati postove ako se preciznije izražavaš?I ako misliš da sam te vređao,napiši gde sam to tačno uradio.

Smanji malo dozu čaja od bunike.Mrkonjić

Grad je u Bosni,regularne hrvatske jedinice tu nisu imale šta da traže,nema opravdanja što ih je pozvala takozvana BiH vlada.Po toj logici vojska tadašnje SRJ je trebala isto da bude u BiH i pomogne jedinice bosanskih Srba i Fikreta Abdića u Cazinskoj Krajini.Znači,svi oni koji su likvidirali civile treba da budu kažnjeni.

1. vređaš me jeftinim forama:mrgreen:

2. vređaš me intelektualno...jer mi podmećeš nešto što nikad nisam rekao a kamoli opravdavao:eek::eek::eek:

:bye:

Back