Happy

• Začetnik teme Začetnik teme Joya!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Joya!

Aktivan član
Poruka
1.041
Sve najbolje u 2007. i svaki/a vam se dao/la!

happynewyear2sm.jpg

merryxmasnylg.jpg

hhaha, nema ni tamo, e looda si

kiss jos jedan za liviju,odo na docek... a ako me pita sutra sta to bi... reci cu eh pa ti se secas sta je bilo prosle godine...:)

Svim forumasicama i forumasima sexomanim zelim u NG puno zdravlja, potencije :lol: uspeha na ljubavno-sexualnom planu i poslovnom, i da se vise tandarimo uzivo a manje prepucavamo preko foruma....:):):)

Sasha welcome..;)
Brw., kako ste se proveli?
Ja jos sredjujem utiske, u stvari sutra cu da ih sredjujem, sad uzivam u laganom mamurluku. Pocetak veceri u Habana dance klubu je bio lagan uz kubanske cigare i muziku, a posle dvanaest hard house, trance, guzva, golisava tela. Igrala sam sa nekim slatkim tipom par sati, a da nismo rec progovorili. Jedino sto sam mu rekla je bilo:' Vracam se za pet minuta', ali moje drustvo nije bilo raspolozeno za povratak... Steta, decko je obecavao, ne verujem da cu ga sresti u prodavnici. Ostace pitanja koje me muce - da li je samo glavu obrijao?Da li je dobar u drugim aktivnostima, kao sto je dobar u jednom tamnom cosku podijuma?Posle smo otisli u r'n'b klub, koji je postao, a da mi to nismo znali, gay klub.

Back