magic flower
Domaćin
- Poruka
- 3.048
Salju, salju , ali ja ne, bolje je jednostavno biti iskren i originalan, nego slati neke nebulozne poruke.
That's right.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Salju, salju , ali ja ne, bolje je jednostavno biti iskren i originalan, nego slati neke nebulozne poruke.
Katolici!![]()
Tema osuđena na ključ.
Valentinovo je katolički praznik, pretvoren u komercijalu. Sv. Valentin je katolički svetac.
Kod nas to ne postoji, i ne vidim razlog zašto ne bi dečku poslala poruku inače, a ne samo zbog dana zaljubljenih.
Jer zaljubljenima je svaki dan zaljubljeni.
Mislim da je ovo previše zaljubljivanja za nekoliko rečenica.
Probaj da pronađeš neke lepe stihove, ima dosta lepih u 'Pesmarici.'
Srećno!
EDIT:
Reckless, kako je vama muškima?
Ja nikada nisam dobila nijednu porukicu za Valentinovo, čisto za zapisnik.![]()
kreptoman:kakav qurac komunizam kad je katolichki praznik u pitanju?
A sta znate, mozda sam i ja katolkinja...
Zapravo, nisam, ali to uopste nije vazno, jer iz vasih reci, to mi dodje nekako kao osudjivanje, vredjanje..a to nije nimalo lepo...
Da,otvoreno vređam Katolike jer su do koske urnisali hrišćansku veru.Katolici!![]()
A sta znate, mozda sam i ja katolkinja...
Zapravo, nisam, ali to uopste nije vazno, jer iz vasih reci, to mi dodje nekako kao osudjivanje, vredjanje..a to nije nimalo lepo...
kakav qurac komunizam kad je katolichki praznik u pitanju?
Nije tačno,komunisti su nevernici.Ma исти ****** и комунисти су католици...![]()
Nije tačno,komunisti su nevernici.Bolje je i to nego Katolicizam.
![]()
Ko nas je u prošlosti ubijao?Katolici.Ko je napravio j**ene elektronske žigove?Katolici.Ko nam sudi?Katolici.Slave li oni Pravoslavnu Novu godinu?Ne...Tako ni ja neću slaviti njihove praznike.Kakve veze ima ako je to katolicki praznik?
Не се.ри јеееееее!?![]()
-Реклес
Па зашто га онда Срби славе!? Нека га славе хрвати, немам ништа против...
Ko nas je u prošlosti ubijao?Katolici.Ko je napravio j**ene elektronske žigove?Katolici.Ko nam sudi?Katolici.Slave li oni Pravoslavnu Novu godinu?Ne...Tako ni ja neću slaviti njihove praznike.![]()
Blizi se Dan zaljubljenih, pa mi treba neka slatka porukica da napisem na cestitku, a sama ne mogu nista da smislim, pa ako neko ima neku lepu, a da nije previse pateticna i sladunjava, neka napise..
Ko nas je u prošlosti ubijao?Katolici.Ko je napravio j**ene elektronske žigove?Katolici.Ko nam sudi?Katolici.Slave li oni Pravoslavnu Novu godinu?Ne...Tako ni ja neću slaviti njihove praznike.![]()
bolje katolik nego zatucani pravoslavac i "patrijota"
mozda su ubijali
a mi smo se i branili
religije su sve iste...povod za sukob
svi su spremni da uzmu motike i da dokazu da je njihov bog bolji...
a kakve veze ima da li je NG po julijanskom ili gregorijanskom kalendaru?
Širok ti put.bolje katolik nego zatucani pravoslavac i "patrijota"
Нема никакве... Проблем је у томе што је католичка црква одавно одступила од хришћанског учења и прерасла у нешто што нема везе са хришћанством... Не причам овде о верницима, него о самој католичкој цркви као институцији... То се видело и кроз мрачни средњи век, а реално нема ни неке разлике данас.