Happy Valentine's Day

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tema osuđena na ključ.

Valentinovo je katolički praznik, pretvoren u komercijalu. Sv. Valentin je katolički svetac.

Kod nas to ne postoji,
i ne vidim razlog zašto ne bi dečku poslala poruku inače, a ne samo zbog dana zaljubljenih.
Jer zaljubljenima je svaki dan zaljubljeni.
Mislim da je ovo previše zaljubljivanja za nekoliko rečenica. :lol:

Probaj da pronađeš neke lepe stihove, ima dosta lepih u 'Pesmarici.'

Srećno! :manikir::bye:

EDIT:

Reckless, kako je vama muškima? :per:
Ja nikada nisam dobila nijednu porukicu za Valentinovo, čisto za zapisnik. :mrgreen:

kreptoman:
kakav qurac komunizam kad je katolichki praznik u pitanju?

A sta znate, mozda sam i ja katolkinja...
Zapravo, nisam, ali to uopste nije vazno, jer iz vasih reci, to mi dodje nekako kao osudjivanje, vredjanje..a to nije nimalo lepo...

A sta znate, mozda sam i ja katolkinja...
Zapravo, nisam, ali to uopste nije vazno, jer iz vasih reci, to mi dodje nekako kao osudjivanje, vredjanje..a to nije nimalo lepo...
Da,otvoreno vređam Katolike jer su do koske urnisali hrišćansku veru.:kletva:Nije tema sad za to...Ali ostajem pri tome da je Valentine's Day katoličko s**nje.:ljutko:

Ko nas je u prošlosti ubijao?Katolici.Ko je napravio j**ene elektronske žigove?Katolici.Ko nam sudi?Katolici.Slave li oni Pravoslavnu Novu godinu?Ne...Tako ni ja neću slaviti njihove praznike.:kletva:

bolje katolik nego zatucani pravoslavac i "patrijota"
mozda su ubijali
a mi smo se i branili
religije su sve iste...povod za sukob
svi su spremni da uzmu motike i da dokazu da je njihov bog bolji...
a kakve veze ima da li je NG po julijanskom ili gregorijanskom kalendaru?

bolje katolik nego zatucani pravoslavac i "patrijota"
mozda su ubijali
a mi smo se i branili
religije su sve iste...povod za sukob
svi su spremni da uzmu motike i da dokazu da je njihov bog bolji...
a kakve veze ima da li je NG po julijanskom ili gregorijanskom kalendaru?

Нема никакве... Проблем је у томе што је католичка црква одавно одступила од хришћанског учења и прерасла у нешто што нема везе са хришћанством... Не причам овде о верницима, него о самој католичкој цркви као институцији... То се видело и кроз мрачни средњи век, а реално нема ни неке разлике данас.

Нема никакве... Проблем је у томе што је католичка црква одавно одступила од хришћанског учења и прерасла у нешто што нема везе са хришћанством... Не причам овде о верницима, него о самој католичкој цркви као институцији... То се видело и кроз мрачни средњи век, а реално нема ни неке разлике данас.

srecom ostale grane hriscanstva uveliko napreduju...

brate,zasto to??
Ajde kao Dan zaljubljenih,ali me nervira sto onda SVE okolo mora da guguce,i maco kuco,ljubavi........uzas......
.....ne volim to toliko ni kad sam zaljubljena,ali..........
ajde,samo da prodje i owaj 14.02...................:)

Ne može ovo kod nas Srba.

katanac800m-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back