- Poruka
- 3.782
Samo je ti probaj.... : )
pa ću ti se pridružiti ako tebi ne bude ništa. ; )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala!Midnight Rambler:Srecan rodjendan, hip-hop klinac !![]()
Ernesto_Che:evo mozes celu meni da je das, nije nikakav problem...ionako mi je dosadno![]()
alo ljudi polako, vidite li koliko je to, ima bre za sve!TOM@X:Samo je ti probaj.... : )
Da ne zaboravim i veliku sestricu...Hvala!bigsister:naknadno se prikljuchujem zeljama i nadam se da tje biti torte i za meneops:
a i ako ne bude nema veze... samo nek si ti sretjan i da uzivash onako sasvim, potpuno sasvim...
uzivaj...![]()
sedamnajsti!hanibal77:a koji rodjendan je u pitanju?ops:
pok pok pok...kljuc kljuc kljuc...Keeper:hahahahahha.
nemoj da pitash, kao shto nije pristojno pitati stare koke za godine, isto vazhi i za piletinu.
Ne mora niko da zna...od nadleznih! :wink:hanibal77:ijaoops:
nemoj neko da me tuzi za brak sa maloletnikom![]()
ok valjda cemo izdrzati u ilegali jos godinu danaShinoda:Ne mora niko da zna...od nadleznih! :wink:hanibal77:ijaoops:
Ja se zato ponosim!![]()
Nekako sam bio siguran u to!hanibal77:ok valjda cemo izdrzati u ilegali jos godinu danaShinoda:Ne mora niko da zna...od nadleznih! :wink:hanibal77:ijaoops:
Ja se zato ponosim!![]()
![]()
e mislila sam da si stariji
zato sto je biti teenager u dusi i biti teenager po godinama potpuno ista(dobro, slicna) stvar...ovaj forum nema ogranicenje za godine i osobe kao ti su ovde dobrodosle! :wink:hanibal77:a sto ja visim na teenu?![]()
Dah_andjela:@bigsister: pa naravno da ce ostati i za tebe :wink: Pa samo pogledaj kolika je torta![]()