Haotično u prosveti- koje škole će štrajkovati?

Pogledajte prilog 1674768
''не претите ми учитељици,зваћу тату'' :mrgreen:
''учитељи нису сами, не бојимо се мрака заједно!'' :mrgreen::mazi:

дакле, огољена истина . протеклог викенда усијаалисе телефони и вибер. учитељице као лије искусне, досетиле се како да иду у генерални штрајк а да не одговарају што крше закон о минимуму рада :mazi:. Позивале родитеље а они ширили међусобно поѕиве да дођу испред школе, као заштита када дође инспекција.
тако учитељице изјаве ''нисмо ми блокирале школу, родитењи су, неће да шаљу децу у школу'' ;)

фотографија осликава поѕадину и истину али и чињеницу да мањински део родитеља (у овој малој групи има и ученика школе) командује већини родитеља и њихове дјеце.

иначе ПЛЕНУМ се проширио и код учитеља по школама... :mazi:

сада би требала већиина родитеља да прекине овај циркус и да пружи подршку просветној инспекцији коју ове групице органиѕованих родитеља преко одређеног дела учитења и динкових пленумаша онемогућавају у обављању свог посла што је кривично дело.

дакле . учитељице позвале ''тате'' и доконе маме да плаше инспекцију и дишу им за врат
ево како учитељи и наставници добијају ту подршку тобож ''спонтану'' ... осим поѕива које су упутћивали појединим родитељима који су то ширили међу осталим родитељима информације о дешавањима, гласаљу на већу и слично деле и међу ученицима како би задобили подршку и заштиту од родитеља и ученика који ће да их штите од просветне инспекције јер су овим незаконским штрајком - генералним штрајком у просвети где се не поштује закон о минимуму рада у просвети прекршили закон и самим тим себе доводе у ситуаицју где је закон јасан.

у средњој школи ученик добивши информације од наставника који су гласалаи на већу школе за опцију генералног штрајка , информаицју о томе као и упутства је прослеђивао међу осталим ученицима користећи претње.

@DarkMoon @Slavenska @Casual Observer
даркмун од тебе не пчекујем да говориш реално, јер си ти за паралисање државе одавно по сваку цену макар и та цена била прескупа тј чак и онда када блокаду студената чини мањина тј динкови студенти (и ако га не подржаваш) па се то прелило и на најмлђу децу у србији којима се уѕурпира право на образовање.

скините динка и све ок подржаћемо ми многи грађани у новом саду. али ћемо школама обезебдити да деца имају право на ообразивање а протесте ћемо покренути ми као и у првом протесту величанственом од 05.11.2024 године...

углавном још један доказ како се манипулише , како учитељи лукаво деле информације родитељима и ученицима не би ли си обеѕбедили подршку.

лицемерје, овамо се тобож поставља нови услов за штрајк (услови су им претходни испуњени и плате повећане поприлично и по жељи) подршка захтевима студената који траже ДА ИНСТИТУЦИЈЕ БУДУ НЕЗАВИСНЕ ДА РАДЕ ПО ЗАКОНУ а на другу страну се крши закон о минимуму рада у просвети ? лицемерје.

то је та страна тих динкових протеста и пленума- да терором мањина над већином влада....

неће моћи ''даме и господо'' ! не са динковим упутствима и не са претњама!

Kako je rekla rekla jedna nastavnica u OŠ "Ivo Lola Ribar", okupili su se ispred škole da zajedno pokažu da ne žele da u zemlji vlada jedan čovek, već ministarstvo, ne da jedan čovek govori kada je raspust, kada nije.

"Bez vas, da niste došli, mi bismo bili u strahu, sada nismo. U svakoj školi možemo da očekujemo da će neko dobiti otkaz i molimo vas da stanete uz nas. Mi svi jako volimo i našu decu i naše nastavnike i volimo da se borimo za njih, ali su nam vezane ruke. Mi smo ovde stali sada i olovkom i srcem", rekla je ona.

доказ да су поѕивали родитеље да ддођу како би их штитили од инспекције. знају учитељице да ступајући у генерални штрајк крше закон о минимуму рада у просвети . нису оне наивно ово урадиле...

а плус ово:

зашто ћутиш на ове претње ? @DarkMoon :per:

Back