kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 57.891
ево како учитељи и наставници добијају ту подршку тобож ''спонтану'' ... осим поѕива које су упутћивали појединим родитељима који су то ширили међу осталим родитељима информације о дешавањима, гласаљу на већу и слично деле и међу ученицима како би задобили подршку и заштиту од родитеља и ученика који ће да их штите од просветне инспекције јер су овим незаконским штрајком - генералним штрајком у просвети где се не поштује закон о минимуму рада у просвети прекршили закон и самим тим себе доводе у ситуаицју где је закон јасан.Pogledajte prilog 1674768
''не претите ми учитељици,зваћу тату''
''учитељи нису сами, не бојимо се мрака заједно!''
дакле, огољена истина . протеклог викенда усијаалисе телефони и вибер. учитељице као лије искусне, досетиле се како да иду у генерални штрајк а да не одговарају што крше закон о минимуму рада. Позивале родитеље а они ширили међусобно поѕиве да дођу испред школе, као заштита када дође инспекција.
тако учитељице изјаве ''нисмо ми блокирале школу, родитењи су, неће да шаљу децу у школу''
фотографија осликава поѕадину и истину али и чињеницу да мањински део родитеља (у овој малој групи има и ученика школе) командује већини родитеља и њихове дјеце.
иначе ПЛЕНУМ се проширио и код учитеља по школама...
сада би требала већиина родитеља да прекине овај циркус и да пружи подршку просветној инспекцији коју ове групице органиѕованих родитеља преко одређеног дела учитења и динкових пленумаша онемогућавају у обављању свог посла што је кривично дело.
дакле . учитељице позвале ''тате'' и доконе маме да плаше инспекцију и дишу им за врат
у средњој школи ученик добивши информације од наставника који су гласалаи на већу школе за опцију генералног штрајка , информаицју о томе као и упутства је прослеђивао међу осталим ученицима користећи претње.
@DarkMoon @Slavenska @Casual Observer
даркмун од тебе не пчекујем да говориш реално, јер си ти за паралисање државе одавно по сваку цену макар и та цена била прескупа тј чак и онда када блокаду студената чини мањина тј динкови студенти (и ако га не подржаваш) па се то прелило и на најмлђу децу у србији којима се уѕурпира право на образовање.
скините динка и све ок подржаћемо ми многи грађани у новом саду. али ћемо школама обезебдити да деца имају право на ообразивање а протесте ћемо покренути ми као и у првом протесту величанственом од 05.11.2024 године...
углавном још један доказ како се манипулише , како учитељи лукаво деле информације родитељима и ученицима не би ли си обеѕбедили подршку.
лицемерје, овамо се тобож поставља нови услов за штрајк (услови су им претходни испуњени и плате повећане поприлично и по жељи) подршка захтевима студената који траже ДА ИНСТИТУЦИЈЕ БУДУ НЕЗАВИСНЕ ДА РАДЕ ПО ЗАКОНУ а на другу страну се крши закон о минимуму рада у просвети ? лицемерје.
то је та страна тих динкових протеста и пленума- да терором мањина над већином влада....
неће моћи ''даме и господо'' ! не са динковим упутствима и не са претњама!