Haos u auto-gigantu: Upali radnici kod šefa, demolirali sve/VIDEO

Uopšte ne znam kako je došlo do konflikta. Zašto bih to znao? I ne zanima me. AKo imaju problem, još bolje neki dokaz da neko nije izvršio svoju ugovornu obavez, na sud. Ako nemaju papir, nekakav ugovor, mogu samo glavom u zid da lupaju. A sve i da su imali bilo kakav dokaz, to je za sud, nema opravdanja za nasilje. Kao ni u onoj drugoj temi kad je nasilnik programer uboi jednog i ranio drugog kolegu, ti si ga opravdavala pišući o nekakavom ugnjetavanju, Ista stvar kao i ovde. Nema opravdanja za nasilje, ako ti ne odgovaa, idi na sud ili se okreni i ide negde drugo.
Prestani da pišeš neistine, nisam ja ni šovinista ni rasiata ni diktator, već čovek koji poštuje pravo i pljuje na vas nasilnike. Zato ti i smeta moje direktno pisanje, jer bi radije da svoje probleme koje nisi uspela da rešiš (verovatno zato što nemaš snage) projektuješ na druge slučajeve.
U svakom zdravom društvu se lopovi kažnjavaju. Nasilnici se, takođe, kažnjavaju. Oni čiji sistem vredosti opravdava nečije ubistvo ili upad rulje koja lomi nečije vlasništvo, nisu deo pomenutog ozbiljnog društva, već likovi sa margine.
tako je, dobila je robiju, ali niko nije upao u njen stan i mlatio je, ili pucao u nju. Vidiš da možeš da prepoznaš dobro i pored mržnje i nasilja koje obožavaš.

A ti prestani da ponižavaš ljude... time što ti se ne dopada njihov postupak , možeš da kažeš da ti se ne dopada postupak a ne da ih ti nazivaš pogrdnim imenima-

Ko si ti da procenjuješ kakav je ko? Ko je tebi dao to pravo? Nisi ništa bolji od ovih, samo što to ti radiš rečima. Reč radja nasilje, i ne dolazi ono samo od sebe.

Šta ti znaš o njihovim konfliktims i ko si ti da ih karakterišeš... upravo takvi kao ti i dovode do nasilja, jer nemaju poštovanja prema ljudima i nemaju meru, a očekuju da drugi imaju. To se naziva nevaspitanje i bezobrazluk.

Ne, ja ne ponižavam nekoga ko je sebe sam stavio u taj položaj. Nasilnici su upali i razbijali. Tu je tačka, nema dalje. Nasilnike treba sankcionisati, ne podržavati ih, što ti stalno radiš na ovom forumu. Na temi o onom nasilniku narodnjaku, Marinku, si opravdavala njegov napad na devojku u garaži. Zašto uvek braniš nasilnike?
Što se tiče tvoje rečenice šta ja znam o njihovom konfliktu... ne zanima me taj konflikt, ja komentarišem ono sa video snimka, a to je nasilje rulje. Probaj da shvatiš da nema opravdanja za nasilje. Šta god da im je učinjeno, postoje zakonski načini, pod uslovom d aje u okviru zakonskih sankcija. Isto kao što si pokušala da opavdaš onog ubicu programera nekakvim navodnim konfliktom. Ne, nema tog čina koji orpavdava nečije ubistvo (osima ako nije čista samoodbrana, što u tom slučaju nije bilo).
Možda ja jesam navaspitan i bezobrazan što se zalažem za zakon i civilizovane načine rešavanja problema, ali ti si ta koja stalno traži opravdanje za razne nasilnike i ubice.

Back