Haos na Paradi: Više privedenih, za nekima se još traga; Zapaljena zastava

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Haos na Paradi: Više privedenih, za nekima se još traga; Zapaljena zastava​

Juče popodne objavljeno je da je u Zagrebu na Prajdu zabeležen jedan incident, ali policija je danas obavestila da ih je bilo više. Ima i uhapšenih.

IZVOR: INDEX.HR NEDELJA, 4.07.2021. | 12:58

Za vreme kretanja povorke oko 16.20 sati na prostoru Trga bana Josipa Jelačića dve maloletne osobe su simboličnim porukama na svojima majicama iskazale nepodržavajući stav prema povorci pa su dovedene u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Nakon kriminalističkog istraživanja puštene su na slobodu, ali će protiv njih redovnim putem biti podnet optužni predlog zbog počinjenih prekršaja iz člana 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i člana 25. Zakona o suzbijanju diskriminacije.

Policija navodi da je juče oko 12,35 sati na Trešnjevci, na raskrsnici Horvaćanske ulice i Ulice braće Domano, na ulici, nepoznata osoba sopstvenim automobilom preprečila je put dvema 30-godišnjakinjama i pri tom ih verbalno napala po osnovi seksualne orijentacije i jednoj pljunula u lice, nakon čega je nepoznata osoba pobegla.

Kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta počinitelja je u toku.

Oko 21.15 sati u Novom Zagrebu, na autobuskoj stanici, na raskrsnici Avenije Većeslava Holjevca i Ulice Damira Tomljanovića Gavrana, nakon što je 18-godišnjakinji iz ruke ispala zastava duginih boja, prišla su joj četiri za sada nepoznata muškarca, od kojih je jedan uzeo zastavu i njome je udario u predelu dlana, nakon čega su se sa zastavom udaljili u nepoznatom smeru.

Kriminalističko istraživanje je u toku.

I oko 22.30 sati dogodio se incident i to dok su se 32-godišnjakinja, 21-godišnjak i 22-godišnjak nalazili na Trgu Marka Marulića sa zastavom duginih boja.

Prišlo im je više nepoznatih počinitelja od kojih je jedan 22-godišnjaka udario šakom u lice, nakon čega su uzeli i zapalili zastavu, da bi potom za sada nepoznata ženska osoba prišla 32-godišnjakinji i 21-godišnjaku i oboje ih šakom udarila u lice.

Napadnutima je pružena lekarska pomoć pa je utvrđeno da su lakše povređeni.

U službene prostorije privedeno je pet osoba koje se dovode u vezu s ovim događajem, uhapšene su i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=07&dd=04&nav_category=167&nav_id=1885771

Dobro još ima hrabrosti u našim narodima da se pruži otpor ovoj pošasti zvanoj homoseksualizam. Samo čekajte dan kada će i pedofilija biti legalna.

Pripadnici LGBT zajednice mi nikada nisu bili jasni. Šta im znači da prošetaju jedan dan u godini i pritom možda dobiju batine. Ništa im nije uskraćeno u društvu, niti ih iko pita šta su po seksualnoj orijentaciji, i opet nešto glume ludilo.
oni su samo naseli na idelogiju nekih krugova na zapadu (nemam pojma ko bi mogao stajati iza ove lgbt ideologije) a koji smatraju da je čoveku sve dozvoljeno. pa iz toga kao proizilazi da je seksualna neprirodnost nešto ravnopravno prirodnom i istinski porodičnom.

a pobuna protiv takve misli je kao nešto anticivilizacijski. :roll:

pa sad ta "nazadna" duštva treba zaulariti. tako što će nesretni perderi ići marširati ulicama a ostatak društva je dužan blagonaklono gledati njihov na njihovu bolest kao nešto civilzacijski vredno. tako oni raznim metodama vrše pritisak na ona društva gde pedofilije nema u značajnom obimu da izvrše degradaciju vlastitog sistema vrednosti.

nas su naterali da izabermo čak premijera.sad naturaju igrranu od braka i promovišu nesrećno prihvatilište za ničim krivu decu koje će takvi parovi usvojiti.

Poslednja izmena:
oni su samo naseli na idelogiju nekih krugova na zapadu (nemam pojma ko bi mogao stajati iza ove lgbt ideologije) a koji smatraju da je čoveku sve dozvoljeno. pa iz toga kao proizilazi da je seksualna neprirodnost nešto ravnopravno prirodnom i istinski porodičnom.

a pobuna protiv takve misli nešto anticivilizacijski. pa sad ta "nazadna" duštva treba zaulariti. tako šro će nesretni perderi ići marirati a ostatak društva je dužan blagonaklono gledati.

nas su naterali da izabermo čak premijera. čista demokratja.
U pravu si. Previše nam nameću ono što jesu. Šta nekoga briga da li sam ja hetero, gej ili ne znam šta već postoji. A tek da idem i paradiram i automatski uznemiravam druge ljude time što im stavljam do znanja šta jesam. Neka rade kući šta žele, imaju sva prava kao i svaki drugi građanin.

U pravu si. Previše nam nameću ono što jesu. Šta nekoga briga da li sam ja hetero, gej ili ne znam šta već postoji. A tek da idem i paradiram i automatski uznemiravam druge ljude time što im stavljam do znanja šta jesam. Neka rade kući šta žele, imaju sva prava kao i svaki drugi građanin.
Ma, to je slična fora kao sa crnjama u Americi. Toliko su nabijali belcima osećaj krivice što ih kao ne vole i diskriminišu, da su na
kraju isterali svoje i imaju (po zakonu) praktično veća prava od belaca.
E, to ti je ovde tako - namerno provociraju da bi mogli da dobiju preko one stvari i onda da kmeče kako su diskriminisani i ugroženi,
hoće neka svoja izmišljena i protivprirodna prava.
A ako sam ja protiv toga, ja sam zaostao, netolerantan i ugrožavam njihova prava na protivprirodni blud...

Koja bre prava - zašto je neka phederčina normalnija od nekog pedofila?
Ni jedno ni drugo nije normalno, samo što je pedofilija kažnjiva a phederizam nije - OK, ni ne treba, ali ćutite bre, zavucite se
u vaše stanove, radite tamo šta hoćete, niko vas ne dira, šta hoćete više - da me dete pita na ulici zašto se one čike ljube u usta?

Ma, to je slična fora kao sa crnjama u Americi. Toliko su nabijali belcima osećaj krivice što ih kao ne vole i diskriminišu, da su na
kraju isterali svoje i imaju (po zakonu) praktično veća prava od belaca.
E, to ti je ovde tako - namerno provociraju da bi mogli da dobiju preko one stvari i onda da kmeče kako su diskriminisani i ugroženi,
hoće neka svoja izmišljena i protivprirodna prava.
A ako sam ja protiv toga, ja sam zaostao, netolerantan i ugrožavam njihova prava na protivprirodni blud...

Koja bre prava - zašto je neka phederčina normalnija od nekog pedofila?
Ni jedno ni drugo nije normalno, samo što je pedofilija kažnjiva a phederizam nije - OK, ni ne treba, ali ćutite bre, zavucite se
u vaše stanove, radite tamo šta hoćete, niko vas ne dira, šta hoćete više - da me dete pita na ulici zašto se one čike ljube u usta?
Isti stav delimo prijatelju. Ovo više nije borba za neka prava, ovo je agresivno nametanje drugačijeg mišljenja! Dokle će bre više da nas uznemiravaju? Ima deca da vide te persone i ko zna šta može da proizađe od toga? Neko to njima opasno izlazi u susret da se svako malo ***** i izlaze na ulicu i prcaju u mozak ovaj napaćeni narod.

pa vidi, i u Walt Disney-u rade strejt osobe ali su u manjini i bez lgbt ptava i bonusa na platu
E, đe smo mi, a đe je Amerika...

lepo je kasi gejčina sa 20, ružno je kasi sa 50+ i sa socijalnim zubima
Razmišljam nešto, kad izvadi te kastanjete iz usta, ne mora onaj drugi (on mu dođe kao muž valjda?) da razmišlja o slučajnoj kastraciji...

E, đe smo mi, a đe je Amerika...
evo da uporedimo:
1) Organizacija

Da bi se održao Čikago Pedetbal, taj srpski grad drugi po veličini posle Beograda, sa najdužom tradicijom parade u celoj JuEsEj gej lobi pošalje pare i oni održe.

Da bi se održao SrBski Pederbal šalju se pare iz EU/USA gej lobija gde "rodila majka ponosne" poslednji dobijaju pare. Prvo se uknjiži policija a oni tu naprave spisak za dnevnice pandurima, konjima i kerovima. Zatim se podeli nešto dnevnica ekipama iz teretane koje treba da pišu grafite u stilu "ped.eri pušite kur...". Tek na kraju pare i to što preostane ide u guzice kojima su namenjene a čini mi se preko SPS-a...

2) Realizacija

Od dobijenih para gejovi po Americi iznajme šleper na 8 točkova, ozvučenje i kožne rekvizite i djuskaju

Od dobijenih para lgbt Srbija iznajmi biciklu na koju neka snajka veganka u helankama voza tri četri balona u osmicu čime dokazuje veliku pobedu, od ostale garderobe kupe se cipele, pantalone sako i kravata da se izadje na srBsku televiziju kako se tu skuplja učen svet.

Ej gde smo mi a gde Amerika...

Lifestyle

U Čikagu ima namenska četvrt SA JEFTINIJIM cenama po kvadratu za lgbt populaciju što je takodje atraktivno za śtedljiviju srBsku populaciju tamo.
SrBski domaćini odu sa ženom i decom da kupe povoljnije stanove na nevericu i revolt lgbt populacije u BOY CITY-ju kako lokalci odmilošte zovu tu lokaciju u Čikagu.

U Beogradu lgbt uglavnom pazari kvadraturu po "hit lokacijama", a ionako to nisu njihove pare

@ves.bole

Back