Хаос на дедињу!!!

А друге што су дуже од ње нико их не дира

Не знам на које то друге мислиш. Можда си их измислио. Али ако ову не дирају 25 година, то значи да има пуно таквих као што је она. Неки 23 године, неки 27 година, а ето, она 25. Ти други су вероватно исто тако слободни уметници са самохраном пунолетном децом.

Иначе, та подела по којој би ти вршио репресију само према богатима а не према свима подједнако је потпуно бесмислена. Закон треба да буде исти за све а не да се примењује само над онима који се теби не свиђају или да се прво примењује према њима, а после према осталима. Ова је довољно живела у туђем. Четврт века. Мало ли је?

Зашто јој Двери не исплате дуг када им је већ толико стало, па да се покажу као људи, него желе да на њеној судбини прикупе политичке поене, и понашају се као политички пацери.

Da je iseljuju iz njene kuce isao bih zajedno sa tim ljudima da sprecim iseljenje ali nju iseljuju iz poslovnog prostora mesne zajednice velicine 105 m2 ciji zakup nije placala i to ni manje ni vise nego na Dedinju u kojem je imala neku radionicu za decije rodjendanske zurke i po mojim saznanjima iznajmljivala "sirotinji" sa Dedinja za 100-200 evra za par sati.
To da je samohrana majka kod mene ne pije vodu sin joj je vec odavno stasao i radno sposoban 25 godina, da je iseljuju iz kuce koja je u njenom vlasnistvu pa i da se skupi narod, ali ovo je cista farsa Dveri odmah ovo iseljenje dovode u vezu sa Vucicem kao da je on licno pisao zakon i licno izdao nalog za iseljenje, a zatucani narod napada policiju zato sto obavlja svoj posao, a gospodin Nogo nek vodi te kriminalce kod sebe kuci ili nek im otplati dugove kad je vec tako human, siguran sam da ne bi ni osetio sa svojom poslanickom platom.

A da se pocne od zauzetih fabrika i zelenih povrsina?

Interesantno je da administracija u periodu kada vlast ima politickih previranja,

pravi ekscese.

Recimo, kada narod vidi da drzava oduzima bespravno stecenu imovinu i oslobadja zelene povrsine od najezde

administrativnih mocnika, sam ce izaci iz bespravno zauzetih prostora.

Da je iseljuju iz njene kuce isao bih zajedno sa tim ljudima da sprecim iseljenje ali nju iseljuju iz poslovnog prostora mesne zajednice velicine 105 m2 ciji zakup nije placala i to ni manje ni vise nego na Dedinju u kojem je imala neku radionicu za decije rodjendanske zurke i po mojim saznanjima iznajmljivala "sirotinji" sa Dedinja za 100-200 evra za par sati.
To da je samohrana majka kod mene ne pije vodu sin joj je vec odavno stasao i radno sposoban 25 godina, da je iseljuju iz kuce koja je u njenom vlasnistvu pa i da se skupi narod, ali ovo je cista farsa Dveri odmah ovo iseljenje dovode u vezu sa Vucicem kao da je on licno pisao zakon i licno izdao nalog za iseljenje, a zatucani narod napada policiju zato sto obavlja svoj posao, a gospodin Nogo nek vodi te kriminalce kod sebe kuci ili nek im otplati dugove kad je vec tako human, siguran sam da ne bi ni osetio sa svojom poslanickom platom.

samohrana majka ima sina od 50 godina

Сада почиње и мене нешто да копка, наиме стан у којем живим, а поклонила ми је пок. мајка, оверен у суду са нормално плаћеном таксом, који сам био
дужан да презентујем ПУ / пореској управи / моје општине, и "печатом" бивам ослобођен плаћања пореза на поклон, сем наравно, таксе, и у којој стоји
стварна квадратура стана / већа него што се у "социјализму" водила /, вероватно због лође од 6 м2, за коју сам приликом укњижбе , уз перипетије, јер га
општина као бивши власник није, приликом преузимања од извођача, превела на себе...елем, да не смарам, мени редовно стиже решење од ПУ за стан,
на ту мању квадратуру.Решим ка савестан "грађанин" да их мелом обавестим, мада они имају онај примерак уговора, да ми се порез не "одрезује" по
томе, већ и даље по оном старом.Стигне ми мејл од ПУ, у коме ми додељују "неки број" под којим, уз њихову захвалност, могу да "општим" са њима, али
ми не стиже, већ неке 2 недеље, неко обавештење или пак решење, колико бих требао да им плаћам ? То ме чуди, јер кад су дугови према њима у
питању, ажурни су до зла бога уз редовну примедбу о затезним каматама , тако да сам у дилеми да ли да очекујем неко обавештење или решење, или
пак ове "душебрижнике" из власти са полицијом на вратима, а самохран сам, ако се не рачуна жена, деца, унучићи и "мој љубимац" ?

Back