Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
.... селе у Јагодину ..Брус.....
И те како би многи желели .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.... селе у Јагодину ..Брус.....
Aha provalili ko je pustio koronu, znaju bice rata bajo
Лупи и једва оста жив.Русија је слободарска држава , она не дозвољава да јој Запад диктира услове и наређује
kako god okrenes prodaju ribu.Ili bordelima
Predviđam kolaps Lehman braderza
Мораш да напишеш другарц'и шта су Леман брадерзи, јер је збуњује све што није марка вотке
Тицо моја плава , није теби трезна глава
Твоја глава пуно сања и бунцањем лажну слику ствара.
Тицо моја плава када ће се пробудити твоја глава мала
када ће се оке отворити и релано стање осмотритит .
Тицо моја мала
када се отрезни твоја глава мала
уочиће промене у свету
хитро ћеш мени похитати , на коленима опрост затражити
Опрости ми комунисктињо мала, твојој тици беше пјана глава
враћам твоју тему где јој месте беше и све своје ја исправљам грешке .
Пробуди се тицо моја мала , плава.
теби је пијана глава .
питам се када ће престати те теме да америка пропада? (а неће пропасти и прва су земља у свету и тако ће остати још једно 200 година!)
види, ја јесам за русе и ту културу и те савезнике,Америка је давно пропала , одржава се само валута којој се види крај
Cini mi se da je komaradica naglasila par puta, da preferira vinjakМораш да напишеш другарц'и шта су Леман брадерзи, јер је збуњује све што није марка вотке
Reko je Tramp da ce da uvede rublju. I eto smenili ga namernoАмерика је давно пропала , одржава се само валута којој се види крај
Naš presvetli dinar naravno.Само ме интересује која би валута ојачала падом долара ?
Komunistkinjo nasa crvena,Тицо моја плава , није теби трезна глава
Твоја глава пуно сања и бунцањем лажну слику ствара.
Тицо моја плава када ће се пробудити твоја глава мала
када ће се оке отворити и реално стање осмотрит .
Тицо моја мала
када се отрезни твоја глава мала
уочиће промене у свету
хитро ћеш мени похитати , на коленима опрост затражити
Опрости ми комунисктињо мала, твојој тици беше пјана глава
враћам твоју тему где јој месте беше и све своје ја исправљам грешке .
Пробуди се тицо моја мала , плава.
теби је пијана глава .
Ti ruski analiticari su jako bistri. Pazi jedini rat koji se nece sigurno voditi je izmedju Rusije I Amerike sve do momenta dok jedna od njih ne napravi neko revoluciono oruzije sa kojim ce u par minuta kompletno unistiti vojnu masinerijuОно што руски аналитичари сматрају јесте да би после таквог једног суноврата САД морала да отпочне рат , тај рат , они предвиђају , би био са Русијом.
Русија је слободарска држава
Po Krstinim strucnjacima propada svake nedelje bar dva puta.Америка је давно пропала , одржава се само валута којој се види крај
Ti ruski analiticari su jako bistri. Pazi jedini rat koji se nece sigurno voditi je izmedju Rusije I Amerike sve do momenta dok jedna od njih ne napravi neko revoluciono oruzije sa kojim ce u par minuta kompletno unistiti vojnu masineriju
Great depression je pocela 29te a trajala do 33ce, a recesija je od 37me do 38me, tako da nije nas imala nekog bitno hticaja.Мислим да су руски стручњаци у праву , Америка увек почиње ратове када се суочава са унутрашњим немирима , падом долара и кризом .
Упоредили су ситуацију као са оном пред други светски рат у САД
oduvek su isli, ali u seks turizam, narocito kada je tajland imao devalvaciju bata, 50%, ako se secamТајланд углавном .
ma, propadaju demokretenkse states, kriminal i porezi teraju ljude, odatle beze, pa ova nasa drugar'ca se lozi, ali badavaпитам се када ће престати те теме да америка пропада? (а неће пропасти и прва су земља у свету и тако ће остати још једно 200 година!)