Хаос и паника на САД тржишту некретнина!

Мораш да напишеш другарц'и шта су Леман брадерзи, јер је збуњује све што није марка вотке

Тицо моја плава , није теби трезна глава
Твоја глава пуно сања и бунцањем лажну слику ствара.

Тицо моја плава када ће се пробудити твоја глава мала
када ће се оке отворити и реално стање осмотрит .

Тицо моја мала
када се отрезни твоја глава мала
уочиће промене у свету
хитро ћеш мени похитати , на коленима опрост затражити

Опрости ми комунисктињо мала, твојој тици беше пјана глава
враћам твоју тему где јој месте беше и све своје ја исправљам грешке .

Пробуди се тицо моја мала , плава.
теби је пијана глава .

Poslednja izmena od moderatora:

када ће се оке отворити и релано стање осмотритит .

Тицо моја мала
уочиће промене у свету

теби је пијана глава .
:hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

питам се када ће престати те теме да америка пропада? (а неће пропасти и прва су земља у свету и тако ће остати још једно 200 година!)

Америка је давно пропала , одржава се само валута којој се види крај

види, ја јесам за русе и ту културу и те савезнике,
а што се тиче валуте - мислим да ниси баш у току о чему се ради са валутом доларом (а и осталима),
наиме: новац је контрола (немој га ни мање ни више схватати)
то колико ће штампати нема везе јер то исто што наштампају и повуку после кроз банке ("и зеца није ни било"), а у међувремену искористе људе да би радили.

у суштини робија само скривена. то ради већина земаља.
а што се тиче америке, оружје, аутомобили, генерални квалитет живота им је број 1. само се не хвале..
много подржавам што свако има оружје и ако кокне лопова на свом плацу није крив - то треба и код нас...
mcity.PNG

ово је "moscow city" - то ти је 5-6 зграда у москви (јер нису имали лове за више) - е видиш тога у америци имаш једно 30 комада - па види ко пропада...
иначе ту стан кошта 400 хиљада еура.. што је цена куће у 3 чуке у неком селу у швајцарској...?!

у русији имаш москву плус јекатериненбург и петерсбург (типа нови сад!)
плус, ово доле је река москва у којој ништа више не расте јер сви отрови од 12 милионског града иду у њу...
1619194258333.png

ово ти је град шарлот (мало познат икоме).. оћел пропасти - не би рекао?!

(плус мала мука у русији је што је клима ала шведска а у америци баш и није)

Poslednja izmena:
Само ме интересује која би валута ојачала падом долара ?
Naš presvetli dinar naravno.
Hvala bogu pa su nam zvezde naklonjene pošto trenutno imamo drugaricu Jorgovanku kao jednu veoma sposobnu i mudru guvernerku, pa ako budemo odigrali mudro i povukli prave poteze, naša valuta se može uzdići do neslućenih visina.

када ће се оке отворити и реално стање осмотрит .

Тицо моја мала
уочиће промене у свету

теби је пијана глава .
Komunistkinjo nasa crvena,
dobar deo teme proveo sam
ispravljajuci tvoje sintaksicke pogreske.
Rekao bih slobodnom procenom
da ti je nivo prekognacije
(posto su ovo sad vec teorije zavera)
jednak sposobnosti izleta ... u pismeno.....
(citat iz zbirke "Oblak u bermudama" od Makar-ov(sk)og....)
:roll::neutral::confused:

Оно што руски аналитичари сматрају јесте да би после таквог једног суноврата САД морала да отпочне рат , тај рат , они предвиђају , би био са Русијом.
Ti ruski analiticari su jako bistri. Pazi jedini rat koji se nece sigurno voditi je izmedju Rusije I Amerike sve do momenta dok jedna od njih ne napravi neko revoluciono oruzije sa kojim ce u par minuta kompletno unistiti vojnu masineriju

Русија је слободарска држава
:rotf: :rotf: :rotf:
U kojoj bi ti do sada bila osudjena na bar 20 god za sirenje panike ili propagande

Po Krstinim strucnjacima propada svake nedelje bar dva puta.

Ti ruski analiticari su jako bistri. Pazi jedini rat koji se nece sigurno voditi je izmedju Rusije I Amerike sve do momenta dok jedna od njih ne napravi neko revoluciono oruzije sa kojim ce u par minuta kompletno unistiti vojnu masineriju

Мислим да су руски стручњаци у праву , Америка увек почиње ратове када се суочава са унутрашњим немирима , падом долара и кризом .

Упоредили су ситуацију као са оном пред други светски рат у САД

Мислим да су руски стручњаци у праву , Америка увек почиње ратове када се суочава са унутрашњим немирима , падом долара и кризом .

Упоредили су ситуацију као са оном пред други светски рат у САД
Great depression je pocela 29te a trajala do 33ce, a recesija je od 37me do 38me, tako da nije nas imala nekog bitno hticaja.

A ruski strucnjaci opet kazem nemaju pojma, Amerika nikada nece zapoceti rat sa nekim ko ima nuklearno oruzije, vidis da I Severnoj Koreji mogu samo da prete jer znaju da ce oni indoktrinisani fanatic napravi ti veliko stanje po Americi.

ovde imate istorijski kako su mehuri naduvavani do pucanja, a trziste nekretnina je samo jedan vid mehura
https://fortunly.com/infographics/historical-financial-bubbles-infographic/#gref

sada se ide na

The Federal Reserve's everything bubble

sto ce reci, veca inflatorna ocekvanja generalno, a ne fokus na ovo ili ono

mi koji smo uzeli kuce na vreme, sada samo uzivamo gledajuci kako cene rastu donekle i zahvaljujuci koroni, radu od kuce itd
Тајланд углавном .
oduvek su isli, ali u seks turizam, narocito kada je tajland imao devalvaciju bata, 50%, ako se secam

imaju ameri i blize destinacije za penzionisanje, sa tropskom klimom da greju kosti pod stare dane krckajuci na tenane ustedjevinu

питам се када ће престати те теме да америка пропада? (а неће пропасти и прва су земља у свету и тако ће остати још једно 200 година!)
ma, propadaju demokretenkse states, kriminal i porezi teraju ljude, odatle beze, pa ova nasa drugar'ca se lozi, ali badava

gde smo mi trampovci u vecini, tu je sasvim solidno, nema sansi da propadnemo ni za 300 godina

evo u mojoj ulici smo dobili nove komsije, sve porodice sa decom, svaka druga kuca, u poseldnjih 2-3 godine, a stare komsije su otisle da uzivaju penzije, ili su otisle u vecna lovista, a - dakle, nije niko pobegao, vec ljudi beze iz demorats states jer ih gule porezima a kriminal raste

Poslednja izmena:

Back