hanibalkino vece

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tja, uopste vas ne razumem, ali dobro.ja cu se naci sa tear tamo gde smo se dogovorile, ako vam nije tesko cimnite nas posle te tajne vecere da se negde nadjemo.meni je svejedno da li ce biti neko musko ili ne. ne vidim razlog da se toliko histerise zbog istog, ali dobro. vi ste vodje.

Struja:
tja, uopste vas ne razumem, ali dobro.ja cu se naci sa tear tamo gde smo se dogovorile, ako vam nije tesko cimnite nas posle te tajne vecere da se negde nadjemo.meni je svejedno da li ce biti neko musko ili ne. ne vidim razlog da se toliko histerise zbog istog, ali dobro. vi ste vodje.

Histerise se zbog toga sto neke jednostavno ne zele da ih vide muskarci sa foruma a jasno je i zasto. Muskom delu foruma je napametnije da saceka tu mesanu varijantu koja ce mozda da usledi jer ce se tada pojaviti one koje imaju malo vise samopouzdanja i one koje su manje kenjale po forumu pokazujuci sebe u drugom svetlu nego sto je realno stanje.

E MALO MI JE PUN ***** SVEGA!!!
OVAJ DOGOVOR JE BIO DA ORGANIZUJEMO ZENSKU PIJANKU MNOGO PRE NEGO STO SU SE MNOGE OVDE POJAVILE UOPSTE!!!ZNACI KO JE HTEO DA DODJE PO PRAVILIMA KOJE SU ODREDILE DEVOJKE PRE 3 4 MESECA MOZE AL PO TIM PRAVILIMA
JA SAD NECU UOPSTE DA DODJEM JER MI JE VISE MUKA OD DOGOVARANJA MINIRANJA...
KO HOCE NEK IDE ZOVITE I EFENDIJU I ALEKSEJA I CELU EKIPU SA LJIS
JER OVO NIJE BILO VECE POKAZIVANJA SISA NI DUPETA NEGO ZENSKI PROVOD
ALI OCIGLEDNO DA JE ZELJA ZA KURCEM U BLIZINI OPASNA

Efendija, pre dve-tri nedelje je bilo druženje na koje su bili pozvani SVI. Od muškog dela foruma, došao je samo rasta. Verovatno je bilo i onih "nezvanično" prisutnih, ali nije ni bitno.
Te večeri, prisutne dame su dogovorile da se ponovo vide, u istom ili proširenom sastavu. Ali, isključivo žene.

Efendija,covece,nemoj da nerviras devojke.:roll: Bice repriza,pa cemo otici negde svi zajedno;) Ovo je devojacko vece,pa nek tako i ostane.Devojke,nemojte da se nervirate,dogovor ostaje i idemo da se zezamo i da se upoznamo.Glupo je sad u pet do pola dvanaest da odlazemo nesto od pre par meseci.

Molim forumase da se uzdrze od komentara,i jos jednom im obecavam da ce svi biti pozvani kad budemo pravile drugi sastanak za 2 nedelje.:D ;)

nema mesta caps lock-u hani. i mene danas boli vudza, pa ne vicem. treba lepo da se dogovorimo posto ovo treba da bude lepo vece, da se zezamo i opustimo. znas poslednja dva dana neki haos pred eksploziju, pa mi se bas i ne ide. sto naravno nece uticati bitno na vase nalazenje.ja volim sve da radim mirno i iz dobre volje, a kad dodje do nagomilavanja negativne energije ne nalazim se tu.ja hocu da vidim zene cije postove citam ovde, to mi je nekako prirodno, ali ne zelim da se pojavim negde gde vrca od napetosti, sto nije prirodno. sve je pocelo lepo, nema potrebe da se dan pred nalazenje napravi komedija.dakle, hajde da se dogovorimo ako je moguce i da u to ime popijemo.lol

teardrop:
Efendija, pre dve-tri nedelje je bilo druženje na koje su bili pozvani SVI. Od muškog dela foruma, došao je samo rasta. Verovatno je bilo i onih "nezvanično" prisutnih, ali nije ni bitno.

Ma jel? Pa sto niko ne rece JAVNO kad i gde? Nego sve je to uvek na ovom usranom forumu umotano, uvijeno, ugovaranja preko pwt-a. Zaista (neka se niko ne nadje uvredjen) mislim da postoji neki jako debeo razlog zasto se susreti non stop skrivaju. Ne vidim problem da kazu postovane dame gde je susret. Ko zeli da navrati da vas upozna od muskih, dodje, sabije par pica i ostavi vas da uzivate do ujutru. Ako bilo kojoj od vas smeta da npr. konkretno ja navratim neka kaze. Znate i same da ovde ima dosta dama sa strane kojima je cimanje da se pet puta dovlace do Bgd jer se nekoj od vas nadiglo da dzafta i ogovara uzivo kao da to ne radi regular preko pwta.Ako gresim, ispravi me.

snoshaj efendija:
Ma jel? Pa sto niko ne rece JAVNO kad i gde? Nego sve je to uvek na ovom usranom forumu umotano, uvijeno, ugovaranja preko pwt-a. Zaista (neka se niko ne nadje uvredjen) mislim da postoji neki jako debeo razlog zasto se susreti non stop skrivaju. Ne vidim problem da kazu postovane dame gde je susret. Ko zeli da navrati da vas upozna od muskih, dodje, sabije par pica i ostavi vas da uzivate do ujutru. Ako bilo kojoj od vas smeta da npr. konkretno ja navratim neka kaze. Znate i same da ovde ima dosta dama sa strane kojima je cimanje da se pet puta dovlace do Bgd jer se nekoj od vas nadiglo da dzafta i ogovara uzivo kao da to ne radi regular preko pwta.Ako gresim, ispravi me.

Efendija, mala ispravka. Tear je već napisala da ona ne filozofira. Zato je tad postavljena tema "Susret u RL" i tačno naznačeno mesto i vreme. Nije bilo mesta zabuni. Na taj susret su bili pozvani SVI. Temu sam postavila ja, potraži malo i pročitaj. E, onda mi se javi da me "napljuješ" ako imaš petlju :p

Hajde, efendija! Zahtevam javno izvinjenje ;)

Citat:
"Grinet" u Nušićevoj, ulici u Beogradu.
Sreda, 28.09.2005.
16.30h

Struja (Antihrista) i ja smo se dogovorile da kafenišemo i tračamo
Svi pozvani, svi dobrodošli.

Ako ima nedoumica, pitanja postavite ovde na temi ili na PP

voli vas
teardrop

Odgovor:
Jel ti mene to malo zajebavas? Susret forumasa u usranom Greenetu u pola 5.Ono, usput kad idemo sa posla. Ok. Evo i ja pravim susret sutra u 12 Meku na Terazijama pa neka dodju sinnke, bundeva, Aleksej, Tun da malo tracarimo...Ma ****** se...

g-rock:
c,c,c....dewojke......ipak ste previse nesigurne......:roll:

Tacno. Ne dozvoljavaju da se se vide kontardikcije. Ja da imam priliku i zelju da vidim forumase jednom u par godina ne bih zaobisao BILO KOGA sa foruma iako sam se klao po forumu kao pit.I trebao bih da kazem- ******* ovo je perder party, izvinite. Muskarci, maramica u levom zadnjem dzepu-aktivni, maramica u desnom dzepu pasivni.... :D

g-rock:
c,c,c....dewojke......ipak ste previse nesigurne......:roll:

Tacno. Ne dozvoljavaju da se se vide kontardikcije. Ja da imam priliku i zelju da vidim forumase jednom u par godina ne bih zaobisao BILO KOGA sa foruma iako sam se klao po forumu kao pit.I trebao bih da kazem- ******* ovo je ***** party, izvinite. Muskarci, maramica u levom zadnjem dzepu-aktivni, maramica u desnom dzepu pasivni.... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back