HANDBALL EURO 2012 SERBIA

gestap0

Zainteresovan član
Poruka
320
Velika sportska manifestacija pocinje u nasoj zemlji za manje od mesec dana a nema teme ? Ne znam da li neko prati ali izvucene su i grupe :

Poland
Denmark
Serbia
Slovakia

Germany
Sweden
Czech Republic
Macedonia

France
Hungary
Spain
Russia

Croatia
Norway
Iceland
Slovenia

vasa predvidjanja ? nase ambicije, ko moze do naslova ? inace ovo EP su i kvalifikacije za OI u Londonu na leto.

Grupa A:
Danska,Srbija

Grupa B:
Švedska,Nemačka

Grupa C:
Francuska,Španija

Grupa D:
Hrvatska,Island

...samo sam postavio ko će biti prvi i drugi u grupi.Nisam neki optimista što se naših tiče jer ne igraju u Nišu...ovako,gledaćemo porodične ljude sa decama u Pioniru + sponzoruše.
Možda bih se kladio da će u finalu igrati Danska-Francuska.

Igrački smo sigurno za medalju. Problem je Goluža i golmani. Goluža nema pojma i nadam se da neće pogrešiti u izboru igrača, a na zadnjem prvenstvu su nas uništili očajni golmani. Sa 10-12 obrana po tekmi ulazimo u konkurenciju.

Dakle, sve je moguće, od ispadanja u prvom krugu do finala. Naravno treba vidjeti koliko mogu i neke već prilično istrošene snage (Balić, Lacković, Vori) kao i rekovalescenti Čupić i Štrlek.

Sretno momciz:poz:

Poslednja izmena od moderatora:
Nadam se da ce nasi bar izboriti dovoljno visok plasman da idu na te kvalifikacije za Olimpijske igre.

Cini mi se da su novine pisale da su vecinu karata za grupu u Pioniru kupili Danci, tako da ce biti dobro ako uopste dodju i ta deca i sponzoruse.

Poslednja izmena:
Navodno je EHF insistirao da mi kao domacini igramo u glavnom gradu, ali mislim da su to price za malu decu. Zar Hrvati nisu 2009. meceve u grupi igrali u Splitu? Nego nasima iz saveza zinulo da namlate sto vise para, pa stavili Makedonce u Nis, a kao misle da ce nase navaliti narod da gleda gde god da igraju. Pa Ceca Kitic pre neki dan kaze da je vrlo tuzna, jer su je neke devojcice u nekoj skoli kada im je rekla da je bivsa rukometasica pitale "A sta je to rukomet?"

Gledao sam jesenas odbojkasice na EP, do polufinala u Pioniru skoro da nije bilo zive duse, a karte su bile znatno jeftinije nego sada za rukomet (ne racunajuci devojcice koje su dolazile organizovano preko skole ili klubova). Od tada sam cvrsto uveren da bilo koja reprezentacija u bilo kom sportu nema sta da igra u Beogradu do polufinala.

Nego, zna li neko razlog zasto Bojinovic ne igra, jel se opet posvadjao sa trenerom? I odakle samo iskopa ovog Cuturu, zar je moguce da mi nemamo mladje igrace?! Secam se kako mi je profesor fizickog u gimnaziji (inace rukometni trener) za njega sa odusevljenjem pricao da ce biti okosnica nase reprezentacije - ali to je bilo davne 1997. godine, kada je Cutura kao klinac igrao za Sintelon.

Navodno je EHF insistirao da mi kao domacini igramo u glavnom gradu, ali mislim da su to price za malu decu. Zar Hrvati nisu 2009. meceve u grupi igrali u Splitu? Nego nasima iz saveza zinulo da namlate sto vise para, pa stavili Makedonce u Nis, a kao misle da ce nase navaliti narod da gleda gde god da igraju. Pa Ceca Kitic pre neki dan kaze da je vrlo tuzna, jer su je neke devojcice u nekoj skoli kada im je rekla da je bivsa rukometasica pitale "A sta je to rukomet?"

Gledao sam jesenas odbojkasice na EP, do polufinala u Pioniru skoro da nije bilo zive duse, a karte su bile znatno jeftinije nego sada za rukomet (ne racunajuci devojcice koje su dolazile organizovano preko skole ili klubova). Od tada sam cvrsto uveren da bilo koja reprezentacija u bilo kom sportu nema sta da igra u Beogradu do polufinala.

Nego, zna li neko razlog zasto Bojinovic ne igra, jel se opet posvadjao sa trenerom? I odakle samo iskopa ovog Cuturu, zar je moguce da mi nemamo mladje igrace?! Secam se kako mi je profesor fizickog u gimnaziji (inace rukometni trener) za njega sa odusevljenjem pricao da ce biti okosnica nase reprezentacije - ali to je bilo davne 1997. godine, kada je Cutura kao klinac igrao za Sintelon.

Kobajagi po pravilima EHF-a domacini evropskog prvenstva mora da igraju uglavnom gradu. To valjda ne vazi za SP gde su domacini bili Hrvati. Inace jadno je bilo od naseg saveza sto su sve karte dali strancima da bi napunili hotele i restorane. Funjarski su pustili karte preko tiket servisa a da predhodno nisu obavestili domacu javnost tako da niko nije znao kada moze da se kupe karte. Kada su sve rasprodate (prvi naravno Cair) onda su objavili da karata vise nema.
Cutura odlicno igra u spanskoj ligi zato je i dobio poziv. Inace sada sam citao u nekim novinama da na prvenstvu igra 98 igraca koji imaju preko 30 godina tako da nije nista cudno da se pozove neki igrac u poznim godinama da debituje. Rukomet je igra gde se maksimum dostize tek oko 30 godina zivota pa i kasnije. Ono sto me brine je ponovo veliki broj bekova a na krilima promaja. Opet predvidjam zastarelu igru koja se zasniva na sutevima sa 9 metara i ukrstanjem bekova.

Protiv Makedonaca su mnogo vise pokazali rezervisti nego prvotimci..Dok su na terenu bile rezerve,igralo se raznovrsno,krila su dobijala lopte,onaj klinac iz Metaloplastike igrao super..
I onda na teren ulazi Vujin i pocinje da roka sa 10-11 metara,pogadja u 90% slucajeva,svaka mu cast,ali tako se na prvenstvima ne igra..

Protiv Makedonaca su mnogo vise pokazali rezervisti nego prvotimci..Dok su na terenu bile rezerve,igralo se raznovrsno,krila su dobijala lopte,onaj klinac iz Metaloplastike igrao super..
I onda na teren ulazi Vujin i pocinje da roka sa 10-11 metara,pogadja u 90% slucajeva,svaka mu cast,ali tako se na prvenstvima ne igra..

joj Vujin je jos i dobar, odnosno onaj golman Makeodnoca je bio uyasan, ali Sesum i Ilic kad pocnu... da se ne lazemo mi smo morali ove Makedonce da ugazimo 10 razlike ako mislimo da se ne izblamiramo u prvom krugu...
pribojavam se propasti ko u basketu 2005. :(

„Орлови“ убедљиви против Чешке

http://www.vaseljenska.com/sport/rukomet-orlovi-ubedljivi-protiv-ceske/

rukomet srbija.jpg

Иначе Ниш и Вршац распродати..
А срамота је што играмо у БГу,реално је Ниш заслужио да играмо тамо макар прву фазу,овако шансе су нам минималне.
Mislim da je to zbog pravila da domaćin mora da igra u najvećoj hali, nisam siguran ali sećam se da sam tako negde pročitao za neko prethodno prvenstvo ...

Ostalo je za Vršac karata (bar tako piše na sajtu), samo je Čair rasprodat kao što se i očekivalo, mogu misliti kako bi bilo da naši tamo igraju ... Elem, ja sam uzeo za Novi Sad karte, u ponedeljak Francuska - Španija :pivce: ...

Mislim da je to zbog pravila da domaćin mora da igra u najvećoj hali, nisam siguran ali sećam se da sam tako negde pročitao za neko prethodno prvenstvo ...

Ostalo je za Vršac karata (bar tako piše na sajtu), samo je Čair rasprodat kao što se i očekivalo, mogu misliti kako bi bilo da naši tamo igraju ... Elem, ja sam uzeo za Novi Sad karte, u ponedeljak Francuska - Španija :pivce: ...

to ce biti vrh tekma

Back