HAMMER, BmW, AUDI...

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lexa:
Ahahaha, ali tvoja definicija pametnog muškarca je glupa.
To nije pametan, već đokoglavi muškarac. Eto to.
Pametan muškarac poznaje svoje prioritete, i ako su mu oni da pored sebe ima "nešto", a ne nekoga, onda se njegova pamet dovodi u pitanje sa njegovim prioritetima...
Ali ti ovo sigurno znaš i sigurno me zezaš, u protivnom bi spadao među takve muškarce? :confused:

...a koji to muskarac nije djokoglav?koji to muskarac nece karati dobre ribe?ne pricam ti o pametnom elokventnom inteligentnom.. nego o muskarcu koji ce biti pametan jer ce iskoristiti prolaz(kesh kolica shmekerica) koji ima kod riba...ovo ti je muska psihologija u 90%slucajeva i nijedan od ovih 90%se nece vezati za curku pa pun je grad curetine :lol: :lol: ... a ima i onih 10% sto nam kvare prosek ;)

Pa pametan muškarac ne teži neprekidnom upadanju u nekakve kres šemice... Pa da su sa Pamelom, lično.
Btw, Pamelica ima hepatitis C...
Ako je nekome uspeh da povaljuje glupače, onda ga ja ne mogu svrstati među pametne, nego među, pre svega, đokoglave muškarce...
A nisu svi takvi samo zato što ti, eventualno, jesi... :)

Pa vecina muskaraca ce u nekom periodu svog zivota, biti u fazonu kres semica i sigurno da nisu glupi zbog toga. Naravno da ce u tom periodu gledati da iskoriste svaku prednost koju imaju, da bi odveli sto vise riba u krevet. Ja nikada ne bih rekla nekome "ej, ti si glup sto ne zelis ozbiljnu vezu"...jer na prvom mestu mislim da je to nepristojno, a zatim i da inteligencija nema veze sa tim. Tu mozemo da pricamo o emocionalnoj zrelosti ili nezrelosti, emotivnoj stabilnosti, problemu da se ostvari bliskost sa nekim, itd...ali o inteligenciji ne.

Pa pošto je na forumu poznato da je termin inteligencije različito tumačen, onda ti to nazovi "emotivnom nezrelošću", a ja ću glupošću.
I, naravno da ne govorim o ljudima koji s vremena na vreme "upadnu" u šemu, već o debilima koji samo to traže u životu, i samo to smatraju uspehom. Koji posle udare recku na zidu i odu da se pohvale ortacima kakve su kooronje...
A toga je puna zemlja Srbija.
I zašto neko kupuje nabudžen auto? Da li iz strasti prema "dobroj mašini", ili iz nekih drugih razloga, diskutabilno je...

Lexa:
Nije, Kučko, moje mišljenje negativno, samo drugačije...
Iznenađujuće... Hm... Imam nekoliko prijatelja koji isto razmišljaju, i šta sad da im radim... Njihova stvar.
Možda se okrenem za dobrim (ali zaista dobrim, ne nabudženim automobilom), ali se okrenem za automobilom, ne za vlasnikom... To je, složićeš se, druga priča...
Ali, eto, demantujete me, ispada da su svi ovi Alekseji i Sinke-i u pravu i da sa mnom nešto nije u redu... Pa dobro, opet, ima nas raznih... I to je to.
Bas ispadne da su u pravu... I ispadne da smo mi koji ne gledamo materijalne vrednosti stvarno u velikoj manjini... Ranije je bilo bar prikriveno da neka, pojedina gleda lovu i kola... danas se to vise cak i ne krije...

paul:
ja nju ne bih ni s`rukavicama dotakao.U licu je stvarno ruzna, ....dzaba joj i sise i guza kad ne smes u lice da je pogledas.Plus , ne volim velike sise.

...a ti je onda gledaj u njene plave oci(plavlje nisam video :p )pa onda spusti pogled na sise ,pa ponovo oci ,pa dole malo "burzujsku linijicu"pa ponovo oci... :-D ne moras je gledati u lice :razz:

rei_zulu:
...a ti je onda gledaj u njene plave oci(plavlje nisam video :p )pa onda spusti pogled na sise ,pa ponovo oci ,pa dole malo "burzujsku linijicu"pa ponovo oci... :-D ne moras je gledati u lice :razz:

paaaa, ........dobro ajd,...........nije bas totalno odbojna ......al bar da ne stavlja onaj ruz na usne (ionako su joj usta od felacija velika ko tortilja) i bar da nema onu Jul Briner frizuru na pi.ki.

Petar_Pan:
Ocekujem kao i do sad da padaju na moje fizicke i psihicke osobine... na moj sarm, pamet, dobrotu, lepotu i kvalitet(al da ne kenjam previse :lol: )... A ako neka bas hoce da joj bude izgovor sto je pala da to bude kobojagi zbog dobrih kola... to je vec njena stvar...

Ma da..nemoj previse.:-D Bitno je to da si dosledan kao i vecina ( osim one manjine koju zagovaraju pojedini clanovi foruma) i da ipak muvas ribe na ..nov auto..:wink:

kučka:
Ma da..nemoj previse.:-D Bitno je to da si dosledan kao i vecina ( osim one manjine koju zagovaraju pojedini clanovi foruma) i da ipak muvas ribe na ..nov auto..:wink:
Nda... necemo to da radimo uzajamno obostrano onda... :wink: Sta sad da ga prodam? :lol: Ebi ga sad je sta je tu je... :wink: Al obraticu paznju da ga ne pominjem vise neg sto moram ako ti je za neku utehu... :razz: Inace i meni je seljacki muvati ribu na auto...

Back