HAMLET & SEX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

WEI§HAUPT

Ističe se
Banovan
Poruka
2.269
Nešto se pitam zašto je Hamlet poludeo. I nešto mi se pričinjava da je neka žena otrovala njegovog oca. Zapravo, pretpostavljam da je on iskravši se iz svoje kraljevske postelje otišao kod neke dvorske dame, ili „dame“, i bacio se na cununlingus. A ona je bila deo zavere da se otruje kralj i namazala je polne uređaje nekim naročitim napitkom. Pa kad je on počeo da je liže iz vagine su joj izlazili mehurići. I što su više izlazili – on joj je sve više lizao i gutao ih, i tako sve dok se nije otrovao. A onda je Hamlet čuo da su mu otrovali oca i totalno je pukao. Samo što nije znao kako su ga otrovali, jer da je znao nikada više ne bi lizao nekoj ženi. I ne samo to. Mučila bi ga misao da li treba da je oliže, obliže ili poliže. Tako je i nastala ona čuvena rečenica: „To be or not to be? That is a question.“ I posle više vekova za sve ovo je saznao Šekspir i napisao čuvenu dramu „Hamlet“. Čiča miča i gotova priča.

u meni tvoji postovi izazivaju samo jedno, ali najiskrenije pitanje
ko tebi uopste daje poene toliko, da nakupis 1500-1600?
na osnovu cega?

A što si ljubomorna jadna ne bila? Pa vide li koliko sam odličnih tema pootvarao na pdf Religija i Filozofija. Nisam kao ti da pišem samo na pdf Sex i Svaštara. Za šta si ti dobila toliko poena? Ajmo na temu. Odlična je.

A što si ljubomorna jadna ne bila? Pa vide li koliko sam odličnih tema pootvarao na pdf Religija i Filozofija. Nisam kao ti da pišem samo na pdf Sex i Svaštara. Za šta si ti dobila toliko poena? Ajmo na temu. Odlična je.

na Religiju i Filozofiju ne idem, ali ako su ti teme iste ko ovde, pitam se isto pitanje i dalje..
btw 1- ne pisem samo na LjiSu i Svastari, nego na prirodnim naukama, knjizevnosti, filmu, zenama i Beogradu....
btw 2-nebitno je na kojim temama pises, ako pises na isti nacin
btw 3-poena sam dobila na cisto uvlacenje nekim ljudima, a neke sam i platila novcima
btw 4-bas me zanima da li ce neko temu videti kao zanimljivu...evo, budno pratim dalji tok...pa, sretno:bye:

Dobro si opisala sebe. Pošteno. I jesi takva. Uzgred, video sam o čemu si pisala i muka mi je. Ti si prosek, a WEIS je legenda. Prvo nešto dobro proveri - pa onda sudi. A nedoumice ne rešavaj ovako javno, za to postoji pp. I molim te ne kvari mi temu.

kh, kh, ja se izvinjavam ako samo ja nisma primetila, ali po cemu si legenda?
po stazu?-tu sam duze
po poenima?-imam ih vise
po blogovima? e, tu me sijes..prosto je fascinatno kako su svi tvoji blogovi najbolje ocenjeni :lol:
klanjam se legendo...
a, za to sto si me lepo zamolio, odoh sa teme...da ne kvarim, ako je to moguce...

kh, kh, ja se izvinjavam ako samo ja nisma primetila, ali po cemu si legenda?
po stazu?-tu sam duze
po poenima?-imam ih vise
po blogovima? e, tu me sijes..prosto je fascinatno kako su svi tvoji blogovi najbolje ocenjeni :lol:
klanjam se legendo...
a, za to sto si me lepo zamolio, odoh sa teme...da ne kvarim, ako je to moguce...

Pa ako ne znaš, onda šta da ti kažem. Cela Krstarica zna ko je WEIS.

Nisi duže, jer mi je ovo zadnji nick pod kojim smem da pišem.

Poene ćemo prestići.

E, da, tek sad vidim kolicko imaš blogova. Vidiš li kolika mi je lista prijatelja?

Završili smo valjda javnu prozivku. Ako mi ne pošalješ pp za dalju raspravu nemaš potrebe ni da me prozivaš. Mada mogu bez pp, kao što mogu i bez tebe.

Zbogom.

Pošto sam član MENSA-e - teško da si u pravu. Što se zezam - pa ovo je pdf LJ & S. Ko je ovde ozbiljan? Samo ti upotrebljavaj i dalje one tvoje poštapalice BTW, ne zalazi na pdf Filozofija i Religija i hvali se time. UPS.

Nešto se pitam zašto je Hamlet poludeo. I nešto mi se pričinjava da je neka žena otrovala njegovog oca. Zapravo, pretpostavljam da je on iskravši se iz svoje kraljevske postelje otišao kod neke dvorske dame, ili „dame“, i bacio se na cununlingus. A ona je bila deo zavere da se otruje kralj i namazala je polne uređaje nekim naročitim napitkom. Pa kad je on počeo da je liže iz vagine su joj izlazili mehurići. I što su više izlazili – on joj je sve više lizao i gutao ih, i tako sve dok se nije otrovao. A onda je Hamlet čuo da su mu otrovali oca i totalno je pukao. Samo što nije znao kako su ga otrovali, jer da je znao nikada više ne bi lizao nekoj ženi. I ne samo to. Mučila bi ga misao da li treba da je oliže, obliže ili poliže. Tako je i nastala ona čuvena rečenica: „To be or not to be? That is a question.“ I posle više vekova za sve ovo je saznao Šekspir i napisao čuvenu dramu „Hamlet“. Čiča miča i gotova priča.

Bravo legendo!

Izvinjavam se unapred pokretaču teme, što ću otići u drugom smeru, ali već ste otišli sa tim prepucavanjem pa nemari.Naprosto ne mogu da verujem da dve odrasle osobe poput vas dozvoljavaju sebi da se prepucavaju oko toga koje na forumu duže i ko ima više poena:dontunderstand:, da ste deca od 5 godina pa bih i razumela,forumi služe da bih ubio vreme, a ne da bi visio 24 sata ovde, da li će mi ovde neko reci da sam car i kralj, to mi ništa ne znači, osim ako neko nema toliko poljuljan ego da mu drugi moraju govoriti da je dobar, i ta javna samoreklama je poprilicno jadna, nemoj me shvatiti pogrešno ali ako neko mora da kaže da je dama, onda ona više nije dama, isto je i sa pameću, ako neko mora da kaže da je pametan-nije pametan, koliko si pametan vidi se iz tekstova koje pišeš,ovo nemoj da shvatiš kao uvredu, jer mi to nije bio cilj, ali samoreklame koje služe za pumpanje ega, proizvode kontraefekat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back