Halloween u srpskim školama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod ostrvljana to ipak nije toliko česta pojava kao kod Amerikanaca. U Americi je to masovna histerija.

A, zašto, objasni mi, naša deca treba da uče o Halloweenu? Zašto ne i o drugim svetskim praznicima i ritualima? Zašto ne uče o probadanju iglama kroz obraze, kako se to radi na istoku, hodanje preko užarenog ugljevlja ili bilo koji drugi svetski ritual? Zašto baš Halloween? U čemu je prednost i dobrobit baš tog običaja, za razliku od drugih?

I, šta te boli uvo da li sam ja Bunjevac ili nešto drugo?
To je odraz krajnje nekulture, pitati nekoga koje je nacionalnosti.
Da li bi možda nešto promenila ta činjenica da znaš da jesam ili nisam Bunjevac?

I koliko ja znam u skolama se ne uci samo o HALOWEEN vec i o ostalim AMERICKIMI BRITANSKIM praznicima i isotiji i kulturi i to jos pogotovo na casu ENGLESKOG JEZIKA!!!

Vidis kako lupas gluposti!!!!
A gde sam ja pisala da je tvoj post glup???

I ja ne vidim sta je tvoj problem,...ja sam samo fino na KLUTURAN nacin tebe pitala za misljenje za Haloween i to na PP da ne bih doslo do javnih prepucavanja kao sto je sad!

A TI MOLIM TE U BUDUCE nemoj da pises gluposti za nesto sto ja nisam nista mislila niti napisala!!!

Prvo, to je bilo na javnom profilu, a ne na PP.

Drugo, nema potrebe da vodim paralelnu polemiku sa temom.

Treće, vrlo je nekulturno pitati nekoga da li je ovo ili ono po nacionalnosti.

I, na kraju, pročitaj dobro Pobedonoscev post. Čovek živi u Londonu i demantuje te sve u 16.

Zato što ona ima predrasude, kao mnogi koje poznajem, prema tom malom, ali časnom narodu, ujedno i jednom od onih koji imaju status konstitutivnog naroda u Srbiji, a taj su status krvlju svojom zaslužili, boreći se bespoštedno rame uz rame sa Srbima, za oslobođenje ovih krajeva, e pa, ona ima predrasude da su Bunjevci glupi i primitivni salašari i paori.

TI SI VIDOVIT? ILI si samo ogranicen???

NIsam znala da mozes da citas misli kroz slova :? Hmmm zanimljivo....
Vidis kak nisi u pravu ja SAM TA KOJA NEMA PREDRASUDA I KOJA IMA TOLERANCIJE,..jer meni ne mstaju tudji obicaji i kultura dokle god ja postujem svoju !!!

I OPET PONAVLJAM nemoj da izvrces moje reci a ni da MISLIS DA ZNAS STA JA MISLIM...jer jos uvek nisi sposoban da citas misli!!!!
I nemoj da pricas gluposti

Prvo, to je bilo na javnom profilu, a ne na PP.

Drugo, nema potrebe da vodim paralelnu polemiku sa temom.

Treće, vrlo je nekulturno pitati nekoga da li je ovo ili ono po nacionalnosti.

I, na kraju, pročitaj dobro Pobedonoscev post. Čovek živi u Londonu i demantuje te sve u 16.

Ne izvlaci se na te fore vec mi nadji POST U KOME JA PISEM da mislimd aje tvoj POST GLUP?????????????
I GDE PISE DA SAM JA REKLA NESTO ZA BUNJEVCE!!!!

Rečeno je šta je rečeno, očigledno nemamo zaključak, a tema je, iz meni nepoznatih razloga, veoma osetljiva, tako da mislim da je
71.gif
pravo rešenje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back