Hakerisan "Peščanik sajt"

ne samo napad hakera, vec cela hajka na tu emisiju.
ne znam sad tacno u kom mestu su im prekidane promocije, upadali su ljudi u salu i
prekidali im program. Zar ti je to demokratija?
To što ti nazivaš hajkom je takođe pravo da se iskaže mišljenje. Je li ja ne mogu reći da je B92 sranye, a da me neko ne optuži da sam anti-demokrata?
Naprotiv, to su upravo oni demokratski principi koji se cene.

Upadi hakera su krivično delo, za koje postoji kazna i rasprostranjeni su po celom svetu. To nema veze sa demokratijom.

Što se tiče upada, to je za osudu, ali to su u suštini pojedinačni, a ne sistematski napadi, nadam se da razumeš na šta mislim. Da se sistematski bori protiv B92 ona bi odavno pod ovim ili onim okolnostima izgubila frekvenciju.
Šta jebre ovo, već dva puta mi "puca" Krsta ... ? Jel to i vama ili samo meni ? :eek:

I meni kolega, saćemo da pitamo nadležne...

To što ti nazivaš hajkom je takođe pravo da se iskaže mišljenje. Je li ja ne mogu reći da je B92 sranye, a da me neko ne optuži da sam anti-demokrata?
Naprotiv, to su upravo oni demokratski principi koji se cene.

Upadi hakera su krivično delo, za koje postoji kazna i rasprostranjeni su po celom svetu. To nema veze sa demokratijom.

Što se tiče upada, to je za osudu, ali to su u suštini pojedinačni, a ne sistematski napadi, nadam se da razumeš na šta mislim. Da se sistematski bori protiv B92 ona bi odavno pod ovim ili onim okolnostima izgubila frekvenciju.

I meni kolega, saćemo da pitamo nadležne...

naravno da mozes reci da je b92 sra-nye, i u mnogim stvarima i jeste
Ali isto tako, da li ja mogu da slusam pescanik a da me niko ne optuzi da sam izdajnik ili anti -patriota

To govori da je Srbija jos uvek daleko od demokratije, ali i da ta emisija pogadja pravo u centar.

Jadna je to emisija koja siri najobicniji govor mrznje i koja se bazira na iskljucivosti , falsifikovanju i izvrtanju cinjenica .
Slazem se da demokratija u Srbiji ne postoji , ali ne zbog ovih . Ovo se u modernim demokratijama naziva ekstrem , koji ima pravo slobode govora , ali je tu gde je , na zapecku javne misli .
Razlog nepostojanja demokratije u Srbiji nije navodna sloboda medija , sto je budi uzgred receno , najobicnija podvala , jer su svi mediji u rukama malog broja ljudi , tajkusko-politicke oligarhije koja vlada Srbijom .

P.S. Nedostajace mi tekstovi Teofila Pancica i Pere Lukovica , ljudi stvarno znaju sta je jezik estrade .

Back