Hakeri su medju nama :)

Wrong Turn

Domaćin
Banovan
Poruka
4.812
Imam nekog zanimljivog hakera na profilu, menja mi statuse kao carape.

Promenio sam sifru, opet je tu.
Razume Srpski, Avast mi nije registrovao nista, a i ne ulazim u neke sajtove od rizika.

Pre neki dan sam video slicnu temu kod jednog korisnika, ovaj avatar nije moj.
Sta da radim? :sad2:

Inace je dobronameran, ako se ne varam. :eek:

Mozda imas neki logger, onda ti ni menjanje sifre nece pomoci, jer "mali" brat sve posmatra.
Zavisi uz sta ide taj logger, mozda je uz neki software, znam ljude koji su to radili, a nijedan antivirus nije ga detektovao.

Mozda imas neki logger, onda ti ni menjanje sifre nece pomoci, jer "mali" brat sve posmatra.
Zavisi uz sta ide taj logger, mozda je uz neki software, znam ljude koji su to radili, a nijedan antivirus nije ga detektovao.

Sumnjam jer perfektno pise Srpski, a na lap topu sam pre neki dan ulovio jedan keylogger, i to u procesima stoji Keylogger.exe. :lol:
Moguce da je cak i moj, jer sam pravio neke cisto iz radoznalosti, ali ga nisam namestio na pc startup ukljucenje i nisam mu dao ime Keylogger, a ni hide rad.

Javio mi se na pp, kaze da hoce da dokaze kako su nam sifre na forumu slabe i da ih promenimo, sad sam stavio neku ogromnu sa specijalnim znacima, ap cemo videti.

samo da mi ne dira sifre od hostinga, za ostalo me briga. :lol:

Истина, и мени нон стоп бришу постове на пдф Крстарица.

:mrgreen: nisam znao da se bavim hakerskim radom

@Wrong Turn
ako ti neko brlja po profilu na forumu dosao je do tvoje sifre, i to ne hakovanjem foruma vec tvog kompjutera, mozda ima i pristup mailu tako da vidi i izmene sifara, kao sto je neko vec rekao ubacio ti keyloger....resavaj to.
koliko sam ja upucen ni admin foruma bilo da je vbulletin ili neka druga platforma u pitanju nema uvid u sifre, jer se one automatski kodiraju.

sto se tice promene statusa,avatara,potpisa, za to ne treba nikakva sifra, kad se krsi pravilnik to se menja

:mrgreen: nisam znao da se bavim hakerskim radom

@Wrong Turn
ako ti neko brlja po profilu na forumu dosao je do tvoje sifre, i to ne hakovanjem foruma vec tvog kompjutera, mozda ima i pristup mailu tako da vidi i izmene sifara, kao sto je neko vec rekao ubacio ti keyloger....resavaj to.
koliko sam ja upucen ni admin foruma bilo da je vbulletin ili neka druga platforma u pitanju nema uvid u sifre, jer se one automatski kodiraju.

sto se tice promene statusa,avatara,potpisa, za to ne treba nikakva sifra, kad se krsi pravilnik to se menja

Da, hesuju se sifre u md5 ili sha1, ako je samo jednom hesovan moze sifru naci ovako: http://www.md5decrypter.co.uk/
e ako je koristena neka formula tipa md5($pass)*(md5($pass)*md5($pass)) onda nema sanse za provaljivanje sifre, osim onoga ko zna koja je formula koriscena.

Back