Hakeri oborili 15 hrvatskih sajtovа

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.396

Zagreb -- Hakeri iz Srbije srušili su tokom prošle noći najmanje 15 hrvatskih veb stranica, postavili na njih srpsku zastavu i istu poruku "u ime srpskih žrtava.
172187978550478852106d6706767808_368x259.jpg
Oborene su stranice požeško-slavonske županije, medju kojima i ona županijskog HDZ-a, požeškog sportskog saveza, požeške turističke organizacije i drugih, preneo je portal index.hr.
Na svima je ostavljena ista poruka i potpis uz srpsku zastavu. U poruci piše: "HACKED BY m1l05 Na srpske žrtve se vrše otvoreni ili prikriveni pritisci kako bi one, zarad budućnosti, zajedničkog života, povratka i pomirenja, oprostile, zaboravile ili bar prestale da svedoče o zločinima nad sobom".

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=09&dd=16&nav_category=167&nav_id=643574

Dobro je da su srpski klinci svesni i da ih roditelji uče,da ne zaborave.

I kad si Srbin te mrze ostali pa kava razlika ? :think:

Svaki narod neki drugi narod mrzi :aha:

Kao Kina I Japan

Nemacka i Francuska ..... sto se mrze medjusobno etc ... :kafa:

I nista od toga nije dobro :bljak:
Mene boli stojko ako me neko mrzi.Što ti,kao Hrvat kukaš?I šta tebe boli što drugi Srbi pišu o svojim ubijenim i opljačkanoj imovini kad tebi ustaše nisu ubili nikog?Pljuješ po Srbima reda radi?

Mene boli stojko ako me neko mrzi.Što ti,kao Hrvat kukaš?I šta tebe boli što drugi Srbi pišu o svojim ubijenim i opljačkanoj imovini kad tebi ustaše nisu ubili nikog?Pljuješ po Srbima reda radi?

i vec znas da sam Hrvat m ? :mrgreen:

E koja fobija u tvom mozgu :sad2: a malo da se lecis ? :mazi:

ko pljuje ? gde to pise ?? :ceka:

Umisljas :manikir:

Samo iznosim cinjenice o mrznji koju propagiras

Back