Sto se tice Andjusa on je a mene ok lik... Radi sve iskreno pa mozda i nije svestan da je cirkuzant... Sustina ja u jednoj drugoj stvari; U ovom vremenu kao da neko forsira da glavni predstavnici opozicije i nosioci blacenja rezima budu budale(osobe za ismejavanje i gadjenje)... Pocevsi od onog nesretnog Visekrune preko Brkica, Andjusa pa do one sminkerke... To je ta danasnja lazna opozicija, mada mozda i oni to ne znaju i to rade ne svesno, ali neko ih svakako svesno pusta da govore i da budu nosioci opozicionog delovanja... Takvi ludaci na strani opozicije zavrsavaju posao vlasti da opstaje do beskonacnosti... Ponekad mi je zao da budem na istoj strani sa njima pa ih molim da se vrate Vucicu kojeg mrze samo zato sto im nije dao nesto sto im je obecao ili nesto sto su ocekivali... Doduse od svih njih jedino za Andjusa mislim da ima zdrave stavove, a to da li zna da zavrsava posao vlasti ne znam... Mislim da se i taj Rodic pojavljuje kao vodja te lazne opozicije upravi da prava ne bi postojala... Seselj je uvek bio lazna opozicija s tim sto je u ono vreme onakav nacin "opozicionog" delovanja bio pozeljan za zaglupljivanje naroda, a u ovom vremeno za to su potrebne nove tehnike koje forsiraju Visekruna, Brkic i slicni...