HAJKA SE NASTAVLJA, BIA HAPSI NOVINARE: Anđus saslušavan zbog optužbi protiv Vučića

Mackich

Domaćin
Poruka
3.014
HAJKA SE NASTAVLJA, BIA HAPSI NOVINARE: Anđus satima saslušavan zbog optužbi protiv Vučića! (FOTO)

Novinar Dejan Anđus priveden je danas na informativni razgovor u Bezbednosno-informativnoj agenciji gde je satima držan i ispitivan jer je izneo optužbe protiv Aleksandra Vučića, o čemu je pisao Kurir!

Poslednja izmena od moderatora:
Sto se tice Andjusa on je a mene ok lik... Radi sve iskreno pa mozda i nije svestan da je cirkuzant... Sustina ja u jednoj drugoj stvari; U ovom vremenu kao da neko forsira da glavni predstavnici opozicije i nosioci blacenja rezima budu budale(osobe za ismejavanje i gadjenje)... Pocevsi od onog nesretnog Visekrune preko Brkica, Andjusa pa do one sminkerke... To je ta danasnja lazna opozicija, mada mozda i oni to ne znaju i to rade ne svesno, ali neko ih svakako svesno pusta da govore i da budu nosioci opozicionog delovanja... Takvi ludaci na strani opozicije zavrsavaju posao vlasti da opstaje do beskonacnosti... Ponekad mi je zao da budem na istoj strani sa njima pa ih molim da se vrate Vucicu kojeg mrze samo zato sto im nije dao nesto sto im je obecao ili nesto sto su ocekivali... Doduse od svih njih jedino za Andjusa mislim da ima zdrave stavove, a to da li zna da zavrsava posao vlasti ne znam... Mislim da se i taj Rodic pojavljuje kao vodja te lazne opozicije upravi da prava ne bi postojala... Seselj je uvek bio lazna opozicija s tim sto je u ono vreme onakav nacin "opozicionog" delovanja bio pozeljan za zaglupljivanje naroda, a u ovom vremeno za to su potrebne nove tehnike koje forsiraju Visekruna, Brkic i slicni...

Ја већ дуже време сумљам да је ками у стварном животу Анђус.

- - - - - - - - - -

Ипак није.

Ko je Dejan Anđus?
"Rođen sam u Beogradu, otac mi je Paštrović sa Svetog Stefana, a majka mi je Beograđanka treće generacije. Odrastao sam na Zvezdari, a posle smo se preselili i išao sam u školu na Paliluli. Pod stare dane sam završio na Novom Beogradu. Do tada sam sa one strane Save bio samo dva puta u životu i to kad sam gledao Radnički Novi Beograd protiv Hajduka s Liona za koji sam navijao kao dečak", kaže Dejan Anđus na početku razgovora za MOZZART Sport.

http://www.mozzartsport.com/vesti/kad-je-andjus-na-ekranu-sve-ih-ubije/65072

treba onaj ko prica protiv drugog da ima neke dokaze

dosadise vise svakakve afere i price a posle - nista

А кад Вучић изађе и каже да децу у кафићу Панда у Пећи нису побили припадници ОВК он наравно не мора да има никакове доказе и нико га не саслушава око тога..

Јок мори. Ками не би плаћао малолетницама него длакавим стрвинама.

Изашо си у новине.
opozicija-02-680x430.jpg

ено си, иза оне нарко мафијашице.

Ја већ дуже време сумљам да је ками у стварном животу Анђус.

- - - - - - - - - -

Ипак није.

Ko je Dejan Anđus?
"Rođen sam u Beogradu, otac mi je Paštrović sa Svetog Stefana, a majka mi je Beograđanka treće generacije. Odrastao sam na Zvezdari, a posle smo se preselili i išao sam u školu na Paliluli. Pod stare dane sam završio na Novom Beogradu. Do tada sam sa one strane Save bio samo dva puta u životu i to kad sam gledao Radnički Novi Beograd protiv Hajduka s Liona za koji sam navijao kao dečak", kaže Dejan Anđus na početku razgovora za MOZZART Sport.

http://www.mozzartsport.com/vesti/kad-je-andjus-na-ekranu-sve-ih-ubije/65072

Ја тако некад мислим да је Де Систи заправо Мирослав Прокопијевић али то је вероватно утицај профилних сличица. :D

А кад Вучић изађе и каже да децу у кафићу Панда у Пећи нису побили припадници ОВК он наравно не мора да има никакове доказе и нико га не саслушава око тога..

С тим што је разумна претпоставка да Вучић има (минорном чињеницом да је координатор служби безбедности) а Анђус нема доказе.

Како се каже кодвас убосни?

- - - - - - - - - -

Није ..

Forum Krstarica- Obaveštenje o prekršaju

Рoštovani,

Napravili ste prekršaj na forumu!

Razlog: бесписменос
-------
беспименос на јавној расправе
-------

Ovaj prekršaj, vredan 3 poen(a), može rezultovati ograničenjem pristupa sve dok ne istekne. Ozbiljni prekršaji nikada ne ističu.

Problematičan tekst:
https://forum.krstarica.com/showthr...-криминала?p=34303294&viewfull=1#post34303294

Изашо си у новине.
opozicija-02-680x430.jpg

ено си, иза оне нарко мафијашице.

Ја сам светлост на крају тунела, данас сам са своја 3 пријатеља од којих је један Крајишки, опет покушавао да угризем аутомобиле на Пашићевом тргу.

i na njega se odnosi isto

С тим што је разумна претпоставка да Вучић има (минорном чињеницом да је координатор служби безбедности) а Анђус нема доказе.

Напредни криминалцу, Анђус је синоћ витлао папирима из ЕПС-а где се види како намештате тендере.

Напредни криминалцу, Анђус је синоћ витлао папирима из ЕПС-а где се види како намештате тендере.

Jel znaš da se prodaja EPS-a Nemcima odložila zbog previše zaoštrenih odnosa u SNS?
Oće oči seljana da povadi medjusobno - KO ĆE DA PRODA ĆETALJA?

Back