- Poruka
- 94.446
Tokom pojavljivanja u emisiji The Ellen Show u utorak, ona i DeGeneres su igrali igru pod nazivom „Blanking“ u kojoj je supermodel morao da završi nekoliko rečenica. Jedno od tih obaveštenja je glasilo: „Moje noge su bile osigurane za 2 miliona dolara…još jedan deo tela koji bi takođe trebalo da bude osiguran je…“ Klum se našalila da bi zaista njene grudi trebalo da budu uz tu garanciju visoke cene pre nego što je objasnila da je to zapravo „ klijent koji je osigurao njene čuvene noge, a ne ona, dodajući „Čudne su stvari koje neki ljudi rade.
Dalje je objasnila da je ta procena Lojda iz Londona način na koji je saznala da je jedan njen ud vredniji od drugog. „Jedna je zapravo bila skuplja od druge, jer kada sam bila mlada, pala sam na staklo i imam, kao, veliki ožiljak“, rekla je. „Očigledno da sam sada stavila toliko tena u spreju da se trenutno ne vidi, ali da, tako da je jedna skuplja od druge.”
Dalje je objasnila da je ta procena Lojda iz Londona način na koji je saznala da je jedan njen ud vredniji od drugog. „Jedna je zapravo bila skuplja od druge, jer kada sam bila mlada, pala sam na staklo i imam, kao, veliki ožiljak“, rekla je. „Očigledno da sam sada stavila toliko tena u spreju da se trenutno ne vidi, ali da, tako da je jedna skuplja od druge.”