Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hajde sad neka muškarci pitaju,a žene da odgovaraju VII
Sombor je mnogo lep grad, zelen, vazduh, ima dobru mikroklimu, miran....imam tamo rodbinu....
Karlovci su lepi ali komercijalizovani, na svakom cosku suveniri i turisti....lep je za videti ali ne bih zivela tamo, da mi pod prozorom skljocaju selfare turista....
Sto bi jedna Licanka pitala:”Za sta vama ovde sunce zalazi?”
To ravno je moja dusa.
Kad se vracamo sa puta pa udjemo u Vojvodinu a pogled puca, nepregledna polja psenice, kukuruza, suncukreta... gde god pogledas sve ravno, puna pluca
Nemam nista sa tim krajem al' to jeste pitanje* plus gde se sankate,kako se sankate,kako skijate,kako to nemate izvore vode za pice?
*Razumem,obicno sunce izlazi iznad jednog brda,zalazi iznad drugog,tu je odredjeno drvece koje se zna.Brda/planine.Moje najlepse,najgore uspomene su vezane za brda,planine,Beograd je takodje uzbrdo nizbrdo.
Stvar zivotnih navika.
Neprirodno mi je,nemam osecaj da je to prirodno,gde god se okrenem ravnica,gde god pogledam il' je njiva il' je livada,sablasno budi strah zato sto nije moguce imati neku tacku u orijentaciji,osecaj imam kao da sam u klopci,zamci.
Al' se lepo vide padobranci kad iskacu to jeste.
Vojvodina je kao druga planeta,potpuno gubljenje osecaja da si u nasoj zemlji koliko je drugacije.