HAJDE DA SE IGRAMO

b8f605cf2d2e1c40ac556b4ce7fafa24.gif

Pozivam sve koji to zele
vrata su svima otvorena
da se igramo igre: NA SLOVO NA SLOVO...

Ali u ovoj igri
pronalazimo samo lepe reči,
često se igram sa decom OVO...

Jedino što moramo znati
tu reč objasniti kratko
ako želite
ovo igranje može biti slatko!

Ja cu naravno početi prva...
sta mislite od kojeg slova?...
...e pa nije lj...;)
ici ćemo od pocetka
a od vas zavisi
da li ćemo stići do završetka...

A

ALBUM

Album je knjiga gde drzimo uspomene,
slike nam drage i srcu mile
da kad ostarimo pricamo deci
kako su nekad godine lepe bile...;)

AMBICIJA

Ambiciju često ljudi
pogrešno shvate...
misle da je ona sve u životu...
Dok jure nesrećni ka cilju
zaboravljaju životnu lepotu...

AVION

Avion je vozilo
koje po nebu leti...
neki se plaše te visine.
Ali kad u njega sedneš
ne može pilot na stanicu
časkom da te skine...

REČI NE MORAJU BITI U STIHU...OBJASNITE IH KAKO ŽELITE
SAMO DA SVOJIM OBJAŠNJENJEM I NAS RAZVESELITE...

b0b2bf1a88670155142757e0181663d5.jpg

FLOMASTERI
Moj sin voli da gleda u sunce i kada zažmuri da šara u očima.Kada sam mu rekla da će ga boleti oči od sunca odgovorio je"Mama sunce mi je dalo flomastere i sve sam išarao".:heart:Jednostavno nisam mogla da dočekam slovo F...

Poslednja izmena:
DUNJA W;bt113905:
B

Bre,jedna od omiljenih srpskih uzrecica.:)

Bre ,Gago resila si da nas razbudis dobro jutros,umesto prave gimnastike,malo ove druge,mentalne...Ako,ako,pijem kafu i igram se ...Dobro ti jutro,draga...
Tako je draga...malo mentalne ... ovu drugu smo valjda obavili...;)

BAJKA

Bajka je priča za malu decu
ali često u nju i odrasli poveruju,
iako znaju da je nemoguće
neće za poraz da čuju...;)

zim zam;bt113904:
FLOMASTERI
Moj sin voli da gleda u sunce i kada zažmuri da šara u očima.Kada sam mu rekla da će ga boleti oči od sunca odgovorio je"Mama sunce mi je dalo flomastere i sve sam išarao".:heart:

Sin ti je mali genijalac !

Ja sam voleo da sedim uza zid od kuće i da zatvorenih očiju gledam u sunce ( probaj ) , i tako satima . Tu dečiju naviku zadržao sam i danas . Često poznatim bezbednim drumovima idem zatvorenih očiju i gledam u sunce . Predivna stvar za smirivanje , dosezanje visoke koncentracije i podizanje samopouzdanja ( znate one dane kad imate utisak da svima nešto smetate i sve oni mogu bez vas -- čopor protivu pojedinca -- tad sunce zamenjuje sve , čak i LJ.... ). Verovatno i zbog ovoga za sunce kažu da je izvor životnih moći .

Sunce --- izvor svih životnih moći !

:bye::bye::bye:

123loncar;bt113908:

Ja sam voleo da sedim uza zid od kuće i da zatvorenih očiju gledam u sunce ( probaj ) , i tako satima . Tu dečiju naviku zadržao sam i danas . Često poznatim bezbednim drumovima idem zatvorenih očiju i gledam u sunce . Predivna stvar za smirivanje , dosezanje visoke koncentracije i podizanje samopouzdanja ( znate one dane kad imate utisak da svima nešto smetate i sve oni mogu bez vas -- čopor protivu pojedinca -- tad sunce zamenjuje sve , čak i LJ.... ). Verovatno i zbog ovoga za sunce kažu da je izvor životnih moći .

Verovatno ste culi za SOLARNU JOGU? Ti si se i kao mali bavio njome...:D samo, mozda si preterao jer u jogi postoji ograniceno vreme gledanja u Sunce...;):klap::hvala:

Poslednja izmena:
123loncar;bt113908:

Pa posle kazu da su Skorpije mracne...:)Lazu,vidis da ima ovih ispunjenih svetloscu...:heart:

123loncar;bt113908:

Da znam za lečenje suncem, moja majka svako jutro i svako veče gleda u sunce.Mora se pridržavati koliko dugo da gleda u sunce , svaki dan se vreme povećava...i stvarno joj je sunce pomoglo.Zato i ja verujem u tu energiju..a moj sin je sam pronašao.

PUT

Kada se na put spremam zamisljam sta me tamo ceka, znano ili neznano...
i znam da se sa njega vratiti necu ista,
vec ljubavi i energije puna
i zahvalna Bogu sto nam je podario puteve mnoge
da nase stope njima hode
ili nase duse ka svojim zeljama vode.

Aribi;bt113928:
PUT

Kada se na put spremam zamisljam sta me tamo ceka, znano ili neznano...
i znam da se sa njega vratiti necu ista,
vec ljubavi i energije puna
i zahvalna Bogu sto nam je podario puteve mnoge
da nase stope njima hode
ili nase duse ka svojim zeljama vode.
DIVNO...hvala ti...:heart::zag:

PAŽNJA

Volim da mislim i na druge
a ne samo na sebe...
ako drugome osmeh izmamim
i podarim komad sreće
lepu reč mu poklonim
moje je srce veće...:heart:

zim zam;bt113923:
Da znam za lečenje suncem, moja majka svako jutro i svako veče gleda u sunce.Mora se pridržavati koliko dugo da gleda u sunce , svaki dan se vreme povećava...i stvarno joj je sunce pomoglo.Zato i ja verujem u tu energiju..a moj sin je sam pronašao.

Eto vidiš ! Ja sam kao tvoj sin , još kao dete sam otkrio prvo lepotu i uživanje u tome --a posle sve ide nekako samo od sebe . :bye::bye::bye:

Back