Hajde da poklanjamo ...

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
Normalni smo ljudi , osim nas krompira :D i u tom smislu
zamisljam ovu temu kao mesto gde cemo da se resimo viska stvari sto bi se reklo "give it away" ...

Ako imate nesto da poklonite bilo sta ili da Vam je potrebno a trenutno niste u mogucnosti da priustite pisite.

Slikica pozeljna. Svi dogovori na pp ili javno po volji

Nikakva trgovina nije dozvoljena kao na pojedinim sajtovima koji sluze da se finansijski okoriste :D

Nemojte da ljutite svezeg serifa da Vas jurim, opominjem , cupam za usi, izbacujem sa casa, ... znate da mi malo treba da poludim

🍺 ... da budemo bolji jedni prema drugima

zamisljam ovu temu kao mesto gde cemo da se resimo viska stvari sto bi se reklo "give it away" ...

Ako imate nesto da poklonite bilo sta ili da Vam je potrebno a trenutno niste u mogucnosti da priustite pisite.

Nikakva trgovina nije dozvoljena kao na pojedinim sajtovima koji sluze da se finansijski okoriste :D

Nemojte da ljutite svezeg serifa da Vas jurim, opominjem , cupam za usi, izbacujem sa casa, ... znate da mi malo treba da poludim

Odlična tema! Treba da oživi!
:vzagrljaj: :heart2:

la familia first...sediste nemam ali evo slikica lampe :)

Prilozi

• IMG_20210309_231654.jpg
    IMG_20210309_231654.jpg
    146,7 KB · Pregleda: 2
ima i ovaj sajt koji se bavi time, čak mislim da postoje grupe za novi sad i beograd ali da ih niko ne održava/posećuje
https://freecycle.org/
ameri su valjda aktivniji

mene sad zanima samo "krstarica" da ne kazem nasi ljudi :D

jesam tupan ali bas da sam toliko neobavesten nisam.
ovo je moj pokusaj da se mreza ljudi koji zele da malo pripomognu jedni drugima rasiri.
znam za ovakve grupe na mnogim popularnim drustvenim mrezama

:D

Hvala za link

👍

Dva za jos bolji rezultat :pivce:

mene sad zanima samo "krstarica" da ne kazem nasi ljudi :D

jesam tupan ali bas da sam toliko neobavesten nisam.
ovo je moj pokusaj da se mreza ljudi koji zele da malo pripomognu jedni drugima rasiri.
znam za ovakve grupe na mnogim popularnim drustvenim mrezama

:D

Hvala za link

👍

nbisam ni ja nešto obaveštena, naišla sam na taj freecycle pre nekog vremena. na kraju ne znam da li su bar u novom sadu aktivni. a za FB ne znam :/

Back