- Poruka
- 69.892
Ne brini ti za mene.Da vidim imaš li pokrića za toliku tarifu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini ti za mene.Da vidim imaš li pokrića za toliku tarifu
Pretpostavljam da to ona radi iz dve rukeTreba ti neko za gradjevinske radove ili opet nista ne kapiram?
A kako mislis da je gletujes dok je yebes?Cekaj, gletovanje stvarno znaci gletovanje, nema seksualnu konotaciju? Ko bi rekao, nakon slajfovanja i slicnog...nikad ne bih pomislio.
Odakle znam, spremu da joj maze i razmazuje po faci kao sminka je ili tako nesto. O.oA kako mislis da je gletujes dok je yebes?
Pa dobro al to mora da se poravnja ko staklo.Odakle znam, spremu da joj maze i razmazuje po faci kao sminka je ili tako nesto. O.o
Oni koji znaju da gletuhju ne pričaju javno o tomeZato što je oko gletovanja izbila komedija, jer se ispostavilo da pola likova ni ne zna šta je to
Takoe,cutimo i radimo nemamo vremena da se hvalimo time i nismo na youtubu nauciliOni koji znaju da gletuhju ne pričaju javno o tome
Jbt...pa šta ti teško?Ja nemam nista protiv toga da nece da preuzima te tradicionalne kucne poslove. Ok i ona radi i ja vazi. Ali bio sam sa gooomilom njih, koje tako razmisljaju i vazi, dogovorimo se, podela jedan dna ti, jedan ja sta vec, moze i svako svoje, medjutim, kad god dodje do toga da treba da se uradi muski trad posao: ves masina pusta vodu, treba filter da se menja, treba masina da se obara, srafi, vrata skripe, treba da se skidaju, treba da se okreci, treba da se zakrpe rupe id njenih slika na zidu, coskovi da se krpe, gletuje, postavlja podloa, mreza, treba da se iznese novi kauc, fotelja, tv, pune ruke stvari iz prodavnice, treba da se zameni hebena sijalica, treba da se otpusi sudopera( iako tu i ne vidim potrebu za nekim fiz naporom) i da ne nabrajam dalje, tu je naravno: Pa kako ko ce? Pa ti ces, pa ti si jaci, ti si musko.
E onda mi stvarni nije zao da je gledam kako saseca, a lezerno i sa zadovoljwtvom joj prepustim to.
Moze, ja dobijem epitet, a ona dok ja nosam uzme big fakin dildo, ko lakat i vezba anal penetrejshn dok ja sasecam da saceka muskarchinu kad dodje da bude spremna.Jbt...pa šta ti teško?
Zato dobijaš privilegiju u vidu epiteta: "muškarac"!
Muškarca koga takvi poslovi ne zanimaju, ili ih ne ume odraditi, ništa ne može naterati da se late takvog posla.Ti ako si hteo i uradio, ne moraš posle u kuknjavu.Inače ti "epitet", (neki to zovu "muškarčina") , automatski, "ode niz vetar"!
Ti si patološki ljubomoran, izgleda.I to na dildo.Moze, ja dobijem epitet, a ona dok ja nosam uzme big fakin dildo, ko lakat i vezba anal penetrejshn dok ja sasecam da saceka muskarchinu kad dodje da bude spremna.
Pa valjda da sam ljubomoran, branio bih joj dildo.Ti si patološki ljubomoran, izgleda.I to na dildo.
Muškarci, koliko vas zna gletovati, ali u dva nanosa, sa podlogom i šmirglanjem posle?
Samo se vi zaebavajte i pišite svašta po forumu.Takoe,cutimo i radimo nemamo vremena da se hvalimo time i nismo na youtubu naucili