gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Muškarci, koliko vas zna gletovati, ali u dva nanosa, sa podlogom i šmirglanjem posle?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa,, bas iz dve ruke..Muškarci, koliko vas zna gletovati, ali u dva nanosa, sa podlogom i šmirglanjem posle?
RIP Gregor Samsamalopre sam ubio bubasvabu u lavabou voliku!![]()
da,da,da...RIP Gregor Samsa![]()
Da, a hoće ženu da zna da kuva. The audacity.
Da, ali umeš liGletovanje posao za totalne mulce
Kad ovu zadnju recenicu procitam najezim se. A sto se znanja tice u mom stanu sam sve ja namontirao, jedini plin nisam spajao. Ali ova proracunatost???? Nemam reci, pa moja susjeda koja je inace ***** od coveka me srela u ulazu, ostali joj kljucevi a vrata se zalupila ja sam joj otvorio i sta sam to trebao naplatit. Ti bi valjda i naplatila coveku koji je po na ulici od srcanog udara, a ti mu pomoglaDa, ali umeš li
Mislim, ako očekujete da vam žena kuva i da time ostvarujete stravične uštede (pogledaj cene hrane po dostavama) onda bi bilo fer znati gletovati kvalitetno
Mada se to radi jednom u par godina, i košta koliko kuvanje mesečno
Znači vi biste besplatan ženski rad u kući
Da, ali umeš li
Mislim, ako očekujete da vam žena kuva i da time ostvarujete stravične uštede (pogledaj cene hrane po dostavama) onda bi bilo fer znati gletovati kvalitetno
Mada se to radi jednom u par godina, i košta koliko kuvanje mesečno
Znači vi biste besplatan ženski rad u kući
Zato sto je ona samo to naucilaZasto samo gletovanje a ne i ostali zanatski radovi po kuci?
Šta pričaš?Kad ovu zadnju recenicu procitam najezim se. A sto se znanja tice u mom stanu sam sve ja namontirao, jedini plin nisam spajao. Ali ova proracunatost???? Nemam reci, pa moja susjeda koja je inace ***** od coveka me srela u ulazu, ostali joj kljucevi a vrata se zalupila ja sam joj otvorio i sta sam to trebao naplatit. Ti bi valjda i naplatila coveku koji je po na ulici od srcanog udara, a ti mu pomogla
Zato što je oko gletovanja izbila komedija, jer se ispostavilo da pola likova ni ne zna šta je toZasto samo gletovanje a ne i ostali zanatski radovi po kuci?
Tebi je najbolje da zivis samaŠta pričaš?
Govprim o partnerima koji žive zajedno i oboje rade. Ne možeš očekivati da se svakodnevno kuvanje poredi sa povremenom majstorijom u kući.
Zato što je oko gletovanja izbila komedija, jer se ispostavilo da pola likova ni ne zna šta je to
A tebi da plaćaš dostavu namirnica i hrane.Tebi je najbolje da zivis sama
Ni lud meni smeta ta hrana, pa ja i u kamionu skoro svaki dan sebi spremam, cak vise niciju kuhinju osim svoje ne volim.A tebi da plaćaš dostavu namirnica i hrane.
I onda od toga oduzmeš 30% i izračunaj koliko košta rad te žene koja bi radila to za tebe ceo dan + svoj posao.
Super. Onda tako nastavi da jedeš umesto da maštaš o ženi koja bi posle svog posla još i tebi kuvala.Ni lud meni smeta ta hrana, pa ja i u kamionu skoro svaki dan sebi spremam, cak vise niciju kuhinju osim svoje ne volim.
Da, ali što bi tebi spremala, bez ikakve kompenzacije sa tvoje strane, u radu ili u novcu? Žene koje su domaćice obično imaju muževe koji zarađuju dosta dobro, svaka strana odrađuje svoj deo.I kako to mislis za mene, ona ne bi jela?