Hajd' sad iskreno

GlossyDeliciousBobwhite-max-1mb.gif

Da, ali umeš li

Mislim, ako očekujete da vam žena kuva i da time ostvarujete stravične uštede (pogledaj cene hrane po dostavama) onda bi bilo fer znati gletovati kvalitetno

Mada se to radi jednom u par godina, i košta koliko kuvanje mesečno

Znači vi biste besplatan ženski rad u kući
Kad ovu zadnju recenicu procitam najezim se. A sto se znanja tice u mom stanu sam sve ja namontirao, jedini plin nisam spajao. Ali ova proracunatost???? Nemam reci, pa moja susjeda koja je inace ***** od coveka me srela u ulazu, ostali joj kljucevi a vrata se zalupila ja sam joj otvorio i sta sam to trebao naplatit. Ti bi valjda i naplatila coveku koji je po na ulici od srcanog udara, a ti mu pomogla

Kad ovu zadnju recenicu procitam najezim se. A sto se znanja tice u mom stanu sam sve ja namontirao, jedini plin nisam spajao. Ali ova proracunatost???? Nemam reci, pa moja susjeda koja je inace ***** od coveka me srela u ulazu, ostali joj kljucevi a vrata se zalupila ja sam joj otvorio i sta sam to trebao naplatit. Ti bi valjda i naplatila coveku koji je po na ulici od srcanog udara, a ti mu pomogla
Šta pričaš?

Govorim o partnerima koji žive zajedno i oboje rade. Ne možeš očekivati da se svakodnevno kuvanje poredi sa povremenom majstorijom u kući.

I kako to mislis za mene, ona ne bi jela?
Da, ali što bi tebi spremala, bez ikakve kompenzacije sa tvoje strane, u radu ili u novcu? Žene koje su domaćice obično imaju muževe koji zarađuju dosta dobro, svaka strana odrađuje svoj deo.

Izračunaj koliko košta to nabavljanje i spremanje hrane (neka ti reper bude cena dostave), i izračunaj koliko radi više od tebe, besplatno. To što vi patite za mamom je druga stvar.

Back