hahaha i Shpanjolci kuci :)

Cini mi se da odavno nisu bili ovako borbeni,ovako mnogo trica...i Teodosic...sa 9 metara?:eek::DWOW...im so so happy:super:
v156976p0-1.jpg
3prstaSerbia-1.jpg

(necu da dizem nase momke u nebeske sfere,ali ruku na srce stvarno su odigrali ovaj mec,veliki respekt)

Izjava Skariola

Najteće je izgubiti utakmicu poput ove na samom njenom kraju. U ovom trenutku sve to deluje veoma bolno, ali sam ja ponosan na moje igrače. Šut nas u pojedinim trenucima nije služio, a rival je i iz trka pogađao.(a njihovi kosevi iz frljoke?) Ipak, imali smo veoma lepe serije, vratili se u život a na kraju nismo uspeli da potpuno preokrenemo rezultat u našu korist. Šut Teodosića je stvarno bio iz 'centra grada', ai Srbija je generalno mnogo bolji šuterski tim kada se radi o trojkama nego što je to sa njom bio slučaj prošle godine", rekao je Skariolo.

Jeste. Veliko iznenadjenje sto je visestruki svetski i evropski prvak pobedio Spaniju protiv koje je inace vodio cele utakmice.
Izdrzi jos malo; moraces gledati jos barem dva 'iznenadjenja'.

Ne piši nebuloze, Srbija ima samo jednu medalju u povijesti i to je europsko srebro. Na ovom SP nije impresionirala do utakmice sa svjetskim i europskim prvakom te olimpijskim dopobjednikom.

Back