Хаџи Драган Антић: Ђинђић је био Слобин пројекат

Koji će nam moj dokazi, nema ga dobro je, neka mu je teška zemlja.

ˇTokom agresije izvršeno je 2.300 vazdušnih udara na 995 objekata širom zemlje,
a 1.150 borbenih aviona lansiralo je blizu 420.000 projektila ukupne mase 22.000 tona,
a prema proceni Vlade Srbije poginulo je najmanje 2.500 ljudi, od kojih 89 dece.ˇ

...intervju za nemački list “Špigl”, gde je za vreme NATO bombardovanja Jugoslavije rekao sledeće:

“Jugoslavija se mora bombardovati … samo nastavite da bombardujete popustiće oni”’ (Der Spiegel 20/1999).

Mi smo Srbi poznati po tome što olako opraštamo i još brže zaboravljamo. To je naša najveća tragedija.
Dovoljan je samo osvrt na sve što su drugi govorili o nama kako bi smo shvatili sve ono što smo davno zaboravili, kako bi smo shvatili koliko smo mali.

„Srbe treba spokojno bombardovati, jer će sve brzo zaboraviti” rekao je Džejms Šej i ne sluteći koliko je bio u pravu.

Саветник је Милу Ђукановићу, што значи мафија која се бави дуваном, дрогом, оружјем, белим робљем и у коју је умешан цео регион и пуно имена се може повезати са њим, укључујући и Милета Ронхила..

Pa Milo i Vučić i jesu ISTA CIA MAFIJA

A Dodik odudara vidimo od tog drustva...posto vidimo da mu je Vučić okrenuo ledja...
I gle cuda...u dane pred Referendum VUČIĆ PO CIA ZADATKU SE TAPŠE SA KLINTONOM...KOJI NAS BOMBA, A ISTOVREMENO JE TAMO BIO I MILO...
A Dodik je u isto to vreme pak bio na strani svetlosti - kod Putina !!

Dakle oni koji su ubili Djindjica su doveli Vučića na vlast !!! = Mi6 i CIA !!!

...

Svi smo mi Milosevicev projekat.

To je i poenta autokrata.

U autokratijama i diktaturama su svi gradjani samo i jedino projekat bandita na vlasti.

- - - - - - - - - -

A da, i da dodam- Hadzi Dragan Antic je moroncina, kao i svi koji dodaju svom imenu ovo 'Hadzi'.

Zna li neko na kakav je bre to hadziluk on isao, vozio se sa stojadinom do Jerusalima?

Na stranu šala, ali ima jedan neobican sinhronizitet...

Zoran Đinđić - Rodjen u ŠAMCU 1. Avgusta 1952
Alija Izetbegović - Rođen u ŠAMCU 8. Avgusta 1925

Cudna igra geografije, istorije i numerologije ;)

Nemušti jezik Boga...:)

...

I još da dodam...

Đinđić je ubijen 12. Marta...
A pazi sad...
Dodik je rođen 12. Marta...

Oni koji su smakli Đinđića sada nastoje da smaknu i Dodika... = Mi6 i CIA...i njihove sluge u Srbiji...pa cak i neki na vlasti...

...

Ne laprdaj, to su izvršile domaće izdajice pout tebe. :per:

Mislim da je svima jasno ucesce stranih, pre svega zapadnih sluzbi u atentatu na Djindjica...sta su radili britanski obavestajci i Beba Popovic koji je vodu mutio posle atentata...bacivsi svetlo samo na krimose iz zemunskog klana, ali ni pedalj dalje nije osvetlio...
A jasno je da je mafija uvek samo izvrsilac necijeg narucanog zadatka...tj neke sluzbe...

...

Svi smo mi Milosevicev projekat.

To je i poenta autokrata.

U autokratijama i diktaturama su svi gradjani samo i jedino projekat bandita na vlasti.

- - - - - - - - - -

A da, i da dodam- Hadzi Dragan Antic je moroncina, kao i svi koji dodaju svom imenu ovo 'Hadzi'.

Zna li neko na kakav je bre to hadziluk on isao, vozio se sa stojadinom do Jerusalima?
To tamo platis neku sicu i onda mozes da dodas. Dolar valjda ili tako nesto.

Back