Х1Н1 ЈЕ БИЛА ВЕЛИКА ЛАЖ!!!!!!!!!!!

Да ли треба Кон и Томица Миросављевић дати отказ због Х1Н1 јер је то била ЛАЖ!!

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala :heart: bas sam se plasila od tebe :hahaha:
jel moze jedno pitanje...kako se postaje moderator i koja je njegova funkcija kako to ide,onako pitam...narazumem se bas u to, vidim da vise nisi moderator pa nerazumem kako to ide??? :bye:

Da ne spamujemo temu vise obrati se administraciji fouma Krstarice i oni ce ti dati sve zeljene odgovore... :)

:bye:

plasila se od mene,Bela strogi moderator... :huh: :lol:

Као што су научници сазнали Х1Н1 није била болест ни епедемија него Х1Н1 је била ФОРА ЗА ПРАЊЕ ПАРА.

ТОМИЦА И КОН ОТКАЗ ДА ДАЈУ ОДМАХ

Pa nismo mi Japanci :lol: sto povezujes srpsku vladu i moral?!?
Najgora je stvar sto je u pitanju zdravlje i za mnogo vecu osudu je to sto su hteli da vakcinisu tim vakcinama decu u skolama, da se ne bace ;) a da su ovi nasi muljali sa Miskovicem -jesu!
I treba da daju otkaz, ali..ocigledno su na tim pozicijama jer su alavi i zbog vlasi i para, a ne zbog dobrobiti srpskog naroda tako da ih ta afera ne dotice.
I tema treba da bude na pdf Zdravlje jer ako mi ne komentarisemo znaci da se slazemo, i odobravamo ugrozavanje naseg zdravlja i zdravlja nase dece.

Они су очигледно покушали да нас трују тим вакцинама против Х1Н1 као.

Батут је објавио да над Србијом долази облак пепела из Исланда и уопште га није било дакле то је 2 лаж

1 Лаж-Х1Н1

2-ОБЛАК ПЕПЕЛА из Исланда

Као што су научници сазнали Х1Н1 није била болест ни епедемија него Х1Н1 је била ФОРА ЗА ПРАЊЕ ПАРА.

A što da daju otkaz?
Prevara je uradjena na globalnom nivou, primili su se svi na svetu, sasvim je normalno da se zdravstvo jedne male zemlje povede za onim što rade mnogo veće i finansijski jače zemlje.
Nemačka je isto pukla, oni ne znaju šta da rade sa 2 miliona vakcina, a njihov ministar je prvi izašao u javnost i rekao da je u pitanju prevara.
Misliš li ti da je Srbija mogla da finansira istraživanjanovog gripa? Ili da je naše ministarstvo trebalo da ignoriše alarmantne izveštaje iz celog sveta i da kulira, pa da, ako se ispostavi da je epidemija stvarna, izadje u javnost i opravda smrt dobrog dela populacije rečima: "Mislili smo da je u pitanju prevara američkih koncerna"?

A što da daju otkaz?
Prevara je uradjena na globalnom nivou, primili su se svi na svetu, sasvim je normalno da se zdravstvo jedne male zemlje povede za onim što rade mnogo veće i finansijski jače zemlje.
Nemačka je isto pukla, oni ne znaju šta da rade sa 2 miliona vakcina, a njihov ministar je prvi izašao u javnost i rekao da je u pitanju prevara.
Misliš li ti da je Srbija mogla da finansira istraživanjanovog gripa? Ili da je naše ministarstvo trebalo da ignoriše alarmantne izveštaje iz celog sveta i da kulira, pa da, ako se ispostavi da je epidemija stvarna, izadje u javnost i opravda smrt dobrog dela populacije rečima: "Mislili smo da je u pitanju prevara američkih koncerna"?

Разлози зашто да да ОТКАЗ:1-Измислио је да Х1Н1 опасан вирус ајде то стоји,али га хвала богу није било + умрло 300 људи у Србији(измислио),2-покушао да отрује грађане вакцином што му је на жалаост успело

Разлози зашто да да ОТКАЗ:1-Измислио је да Х1Н1 опасан вирус ајде то стоји,али га хвала богу није било + умрло 300 људи у Србији(измислио),2-покушао да отрује грађане вакцином што му је на жалаост успело

1. baš i ne mislim da je nešto mnogo opasan (al su ga tako predstavljali, zato kon treba da da otkaz)
2. nije ga bilo to je tačno
3. i nije mu uspalo da otruje ljude vakcinom jer ja sam se baš raspitivala i samo jedna osoba mi je odgovorila da je primila vakcinu (dobro to nije neko validno istraživanje..al ipak)
a meni se nešto čini da je on izjavio da će datiotkaz eto jer se ljudi nisu odazvali vakcinaciji:roll:
ne zna kakodrugačije da ubedi narod da primi to što je on naručio
eto, izgleda da će vakcine propasti...inače Kon daje otkaz:rtfm:

Činjenica br 1:
Svetska zdravstvena organizacija je proglasila pandemiju posle višemesečne halabuke po medijima i panike u medicinskom svetu, dokumentovanih smrtnih slučajeva, istraživanja koja su "dokazala" veliku sličnost sa virosom s kraja I Svetskog rata.
Iz toga sledi da nije nijedan srpski ministar izmislio da je H1N1 opasan virus, nego neko drugi.
Činjenica br.2:
Vakcinacija je najefikasniji vid prevencije zaraznih bolesti. U slučajaju proglašenja pandemije smrtonosnog gripa, svaki normalan ministar se zajedno sa celom vladom svoje zemlje potrudio da u okvirima finansijskih mogućnosti svoje zemlje obezbedi dovoljno vakcina za zaštitu svog naroda. I svi su namagarčeni od strane NOVARTISA i potkupljenih likova u SZO.

Posle bitke lako je biti general...
Pitanje za tebe, tako ispravnog:
Šta bi ti radio da si bio ministar zdravlja Srbije u tom trenutku i kako bi ti reagovao na osnovu u tom trenutku raspoloživih informacija?

Tema se vrti u krug. Ako ne bude konstruktivnije rasprave, a ne samo prozivanja ministra, besmisleno je.

primer:

Činjenica br 1:
Svetska zdravstvena organizacija je proglasila pandemiju posle višemesečne halabuke po medijima i panike u medicinskom svetu, dokumentovanih smrtnih slučajeva, istraživanja koja su "dokazala" veliku sličnost sa virosom s kraja I Svetskog rata.
Iz toga sledi da nije nijedan srpski ministar izmislio da je H1N1 opasan virus, nego neko drugi.
Činjenica br.2:
Vakcinacija je najefikasniji vid prevencije zaraznih bolesti. U slučajaju proglašenja pandemije smrtonosnog gripa, svaki normalan ministar se zajedno sa celom vladom svoje zemlje potrudio da u okvirima finansijskih mogućnosti svoje zemlje obezbedi dovoljno vakcina za zaštitu svog naroda. I svi su namagarčeni od strane NOVARTISA i potkupljenih likova u SZO.

Posle bitke lako je biti general...
Pitanje za tebe, tako ispravnog:
Šta bi ti radio da si bio ministar zdravlja Srbije u tom trenutku i kako bi ti reagovao na osnovu u tom trenutku raspoloživih informacija?

Ajde malo da zamenimo stolice ;)

ilosavljević: Operacija u Nemačkoj zbog kraćeg oporavka

Ministar zdravlja Srbije Tomica Milosavljević izjavio je da se na operaciju kičme u Nemačkoj odlučio jer je na klinici u Minhenu ona mogla da se obavi "na manje invazivan način, uz iste rezultate i kraći period oporavka"

"Bio sam potpuno svestan kontroverznih dimenzija cele priče. Moje lečenje ne košta građane Srbije nijedan jedini dinar. Ja sam uradio ono što je važno za mene i moju porodicu, a da ne povredim nikoga u zdravstvenom sistemu Srbije", rekao je Milosavljević u intervjuu za sutrašnju Politiku iz Nemačke, gde se oporavlja od operacije diskus hernije.
On je rekao da lekari koji daju negativne izjave o njegovoj odluci da se operiše u inostranstvu ne poznaju dovoljno detalje tog slučaja, niti su upoznati sa savetima koje je dobio od svojih lekara, pre svega od neurohiruga Vase Antunovića.
"Profesor Antunović mi je doslovno rekao: 'Ja bih bio lud kada bih ti savetovao suprotno. Ako može minimalno invazivna operacija, a da se postigne isti rezultat i da se ne gubi vreme, uradi to", preneo je Milosavljević Antunovićeve reči.
Ministar je dodao da će, zahvaljujući operaciji u Nemačkoj, moći brže da se vrati na posao a da se sada dobro oseća, da već ustaje i samostalno hoda i da mu je svaki dan sve bolje i bolje.
Milosavljević je rekao da novac koji je platio za operaciju "nije bio tako veliki" ali nije želeo da kaže koliko će koštati lečenje jer je dogovorio sa bolnicom da ne iznosi detalje intervencije i cene.
"Nisam unapred birao da se lečim u Nemačkoj. Da sam unapred birao ja bih to uradio da niko ne zna. Ali, ja nisam takav čovek. Biću brže spreman da ponovo radim svoj posao. Radim ga i sada, iz ove bolničke sobe, kao što sam mesec dana bolestan odlazio na posao, a da to niko nije znao", rekao je Milosavljević.

PA AKO OVO NIJE DOKAZ ZA NJEGOVE LAŽI ONDA STVARNO NE ZNAM

Sta mislite da promenimo ime teme u sve neistine cika Tomice.. :lol:

Niko ne osporava to sto on radi,sigurno je da postoje mnogo veci dokazi o mutnim radnjama gospodina Milosavljevica ali realno gledano sta mi tu mozemo da uradimo???
Ja sam zdravstveni radnik i u zdravstvu sam punih 10 godina i realno mogu reci da je stanje tuzno...Trpe i pacijenti i osoblje,ne zna se ko je ugrozeniji,pacijenti sto nemaju cime da se lece ili mi sto nemamo cime da vas lecimo.
Svima je dao lazna obecanja,pricao je o pravima pacijenata i boljim platama i uslovima rada ,Aa od cele price dobili smo samo jaz izmedju pacijenata i nas koji ucestvujemo u lecenju.

Nije to bila ni prva ni poslednja laz, kad god dodje neka fora u fazonu da vlada brine za narod, gotovo je 100% stvar u tome da je u pitanju neka propaganda. Niko ne brine za nikoga osim bliznji za bliznjeg, brat za brata, voljeni za voljenu ... gotovo sve ostalo je biznis i jurnjava ko ce koga pre da opeljesi. Mnogo mnogo godina ce jos proci pre nego sto se ovaj materijalisticki sistem urusi, a neki humani ce poceti da se gradi, no kad-tad doci ce i na to red, neminovno.

ilosavljević: Operacija u Nemačkoj zbog kraćeg oporavka

Ministar zdravlja Srbije Tomica Milosavljević izjavio je da se na operaciju kičme u Nemačkoj odlučio jer je na klinici u Minhenu ona mogla da se obavi "na manje invazivan način, uz iste rezultate i kraći period oporavka"

"Bio sam potpuno svestan kontroverznih dimenzija cele priče. Moje lečenje ne košta građane Srbije nijedan jedini dinar. Ja sam uradio ono što je važno za mene i moju porodicu, a da ne povredim nikoga u zdravstvenom sistemu Srbije", rekao je Milosavljević u intervjuu za sutrašnju Politiku iz Nemačke, gde se oporavlja od operacije diskus hernije.
On je rekao da lekari koji daju negativne izjave o njegovoj odluci da se operiše u inostranstvu ne poznaju dovoljno detalje tog slučaja, niti su upoznati sa savetima koje je dobio od svojih lekara, pre svega od neurohiruga Vase Antunovića.
"Profesor Antunović mi je doslovno rekao: 'Ja bih bio lud kada bih ti savetovao suprotno. Ako može minimalno invazivna operacija, a da se postigne isti rezultat i da se ne gubi vreme, uradi to", preneo je Milosavljević Antunovićeve reči.
Ministar je dodao da će, zahvaljujući operaciji u Nemačkoj, moći brže da se vrati na posao a da se sada dobro oseća, da već ustaje i samostalno hoda i da mu je svaki dan sve bolje i bolje.
Milosavljević je rekao da novac koji je platio za operaciju "nije bio tako veliki" ali nije želeo da kaže koliko će koštati lečenje jer je dogovorio sa bolnicom da ne iznosi detalje intervencije i cene.
"Nisam unapred birao da se lečim u Nemačkoj. Da sam unapred birao ja bih to uradio da niko ne zna. Ali, ja nisam takav čovek. Biću brže spreman da ponovo radim svoj posao. Radim ga i sada, iz ove bolničke sobe, kao što sam mesec dana bolestan odlazio na posao, a da to niko nije znao", rekao je Milosavljević.

PA AKO OVO NIJE DOKAZ ZA NJEGOVE LAŽI ONDA STVARNO NE ZNAM

Dokaz za koju laž?

H1N1 virus i sva gungula oko toga i gde je operisan g-din ministar zdravlja nisu tematski povezane.
već sam pokušala da vam skrenem pažnju na naslov, ali ne vredi.
Lock

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back