Gynecomastia

Србодер

Zainteresovan član
Poruka
497
Ok, ovako imam 16 godina, imao sam po nekad cak i do 85kga (sada imam 69), ali mislim da imam Gynecomastia, posto su mi grudi malo ispupcene i bradavice malo ispupcene. Ali posto ja nisam siguran da li postoje neki kucni testovi za to? Kako da proverima da bude siguran. Trazio sam po internetu sve i svasta i nasao to da moze da se smanji vezbanjem, mada mnogi drugi preporucuju operaciju.

Neki to isto tako zovu man boobs, i postoje video klipovi na youtubu, kako su ljudi ustvari stvarno uspeli da smanje to. Ali stvarno ne znam, evo vec par nedelja sam totalno sjeban zbog toga, jer inace kad idem negde skolu nesto tako nekako mi se vide bradavice, tj ispupcenja na majici tako da moram da hodam pogrbljen da se ne bi videle. I to me jako nervia. xD Jednostavno sramota me da hodam tako.

Sada par pitanja za vas da li je neko imao nesto tako slicno, ako je imao kako je resio, operacija ili vezbe? f

Вежбај!
Ради вежбе за грудне мишиће што више. ;)

Ако не успеш тако, а психолошки ти смета, иди на операцију.
Да сам ти родитељ или другарица, подржала бих те. :)
Важно је да човек буде задовољан собом.

Вежбај!
Ради вежбе за грудне мишиће што више. ;)

Ако не успеш тако, а психолошки ти смета, иди на операцију.
Да сам ти родитељ или другарица, подржала бих те. :)
Важно је да човек буде задовољан собом.

Da inace idem u teretanu, ali kako sam ja sve to povezao, sklekovi, letenje sa tegovima, kosi bench i bech sve to pogadja grudi, tako da to radim.
Inace kako sam sve to povezao sa slika i raznim sajtova, ljudi sa Gyn, imaju uvecane bradavice, i bas veliko ispupcenje.
Sada kako ja vidim kod sebe ja uopste nemam veliko ispupcenje bradavica, nego skroz blago i malo ispupcenje, mada sve u svemu postoji i prirodan nacin gubljenja Gynecomastia - tj man boobs. Vezbanje pravilna dijeta i high intensity interval training HIIT. Tako da sada bukvalno idem na HIIT i sve ostale vezbe za grudi, a ako ne posle moje 18 godine direkt na operaciju.
Jel mislim definitivno ne mogu da idem sa nomrlanom velicinom majice jednostavno vide mi se bradaje, msm sramotno je.

Hvala ti u svakom slucaju.

Posto idem u teretanu, radim benc koji pogadja donji deo grudi, radim jos par vezbi sa tegovima isto za grudi ne mogu da objasnim lepo kako izgleda vezba..

Mmm radio sam pre zgibove i propadanje, ali sada ne zato sto zahteva mnogo snage. Ali ocu da vam kazem na neki nacin da ja ne zelim da napucavam misic i da tako guvim 0.0000000001% masnoce. Dzabe kolko god ja to radio masnoca ostaje na sloju iznad misica tako da samo pumpam misic. Probacu da radim HIIT = High intensity interval training zato sto kazu da to neverovatno brzo przi fat.

Uglavnom prvom prilikom kad se vratim u Srb razimisljam da odem na pregleda i vidim da li imam 100% Gynecomastiu ili nemam ako nemam onda cepamo trening a ako imam verovatno operaciju ako mi dozvole roditelji!

Uglavnom hvala Vam puno.

Mislio sam da ima nekog ko je imao ovo cudo, kako je resio problem prirodnim nacinom ili tako nesto. Ali dobro sta je tu je..

Pozzzzzzz, Marko :D

Poslednja izmena:
MMMmm nasao sam nesto jako zanimljivo, ovom prilikom bih mogao da pomognem mnogima sa ovim problemom.

Btw, dobio sam jednu jako dobru informaciju od doktora a informacija glasi ovako:

Ako se hranis pravilno i vezbas ponekad, gyne. moze da se povuce za 1-3 god. Tako da ti ne preporucujem operaciju. To ti ja garantujem ako ne onda dodji ovde i dobijas operaciju besplatno. (Dr. Stanisic privatnik)

E ovako mozete jesto poprilicno sve, ali u jao jako striktnim merama, mozete jesti 3 put dnevno, normalno dorucak rucak vecera, ali stim da je dorucak stavljen pod OBAVEZNO.

Eto od mene dosta, nadam se da sam vam dao neku nadu i sta god.

Pozdrav sada :D

Back