W webadwe Početnik Poruka 3 15.04.2010. u 09:26 - Gymnastics - da li se neko seca ovog benda ?? #1 Interesuje me da li se neko seca ovog benda i da li mozda postoji nacin da se dodje do njihove muzike?
Interesuje me da li se neko seca ovog benda i da li mozda postoji nacin da se dodje do njihove muzike?
W webadwe Početnik Poruka 3 15.04.2010. u 15:13 - Gymnastics - da li se neko seca ovog benda ?? #2 bend je iz Srbije i nastupao je mislim '95 ili '96
TUTU Primećen član Banovan Poruka 775 09.05.2010. u 16:54 - Gymnastics - da li se neko seca ovog benda ?? #3 Iz Rume, koliko mi je poznato imali su samo demo snimke. Bilo ih je na kojekakvim festivalima, mozda tu treba traziti.
Iz Rume, koliko mi je poznato imali su samo demo snimke. Bilo ih je na kojekakvim festivalima, mozda tu treba traziti.
W webadwe Početnik Poruka 3 18.05.2010. u 10:57 - Gymnastics - da li se neko seca ovog benda ?? #4 hm....nikako mi ne ide da ih nadjem....pamtim da su mi bili odlicni tad mozda se neko pojavi sa vise informacija hvala u svakom slucaju
hm....nikako mi ne ide da ih nadjem....pamtim da su mi bili odlicni tad mozda se neko pojavi sa vise informacija hvala u svakom slucaju