Gutov sirup od bokvice

To je najbolja stvar koju sam ikada pronasla za kasalj, slajm, ciscenje bronhija.
Dajem ga cerki od druge godine zivota.
Svake zime pozovem proizvodjaca i narucim ...nekada je bilo 6 komada u kutiji.
Onda dobijes i neku manju cenu a i stigne kuci.
Razgrabi mi se pa posle moram da dokupljujem.
Kako ko udje u stan tako odnese po jedan.

Topla preporuka, koristilo ga je nas 15.oro i svi se slazu da je :super:

Kod moje dece se kao najefikasniji od tih preparata na biljnoj bazi pokazao Altiprim, proizvodjac je Institut "J Pancic". Ima ga po svim apotekama.
Za iskasljavanje pomaze caj od crnog luka, zasladjen medom. Dve "dobro obucene" glavice crnog luka oprati, skinuti im brkove i zaseci na krst i kuvati u litar vode da vri nekoliko minuta. Zasladiti medom.
Nije gadno kako pricaju. :)

Kod moje dece se kao najefikasniji od tih preparata na biljnoj bazi pokazao Altiprim, proizvodjac je Institut "J Pancic". Ima ga po svim apotekama.
Za iskasljavanje pomaze caj od crnog luka, zasladjen medom. Dve "dobro obucene" glavice crnog luka oprati, skinuti im brkove i zaseci na krst i kuvati u litar vode da vri nekoliko minuta. Zasladiti medom.
Nije gadno kako pricaju. :)

Malo sutra nije... Jos se secam toga... Moze se cak reci da imam delimicne traume od tog prijatnog iskustva... PS Imala sam 5 godina mozda, i jos se secam ko da je juce bilo, pa ti vidi dal je gadno il nije

E caj od luka bude gadan kad odstoji. Kad se pije cim se malo prohladi na podnosljivu temperaturu, nije gadan. Moji piju zasladjen medom a ja pijem nezasladjen.
I za jacanje imuniteta pred grip svi kolektivno pijemo mumio smolu. Cudesna je.
I nje sad ima po apotekama. Do pre mozda desetak god. je bio zabranjen izvoz iz Rusije.

I ja sam svojoj deci davala Gutov sirup od bokvice i samo reci hvale imam za njega,medjutim skoro kada sam ga potrazila u apoteci,nisu ga imali i apotekarka mi rece da je povucen iz prodaje,kao nije nesto dobar????Mada ne verujem..

Back