Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chinaski vidi sebe u ovoj epizodi?
Ja sam lično zahvaljujući Gustavu jednom potvrdio svoju teoriju da su previše probirljivi ljudi zapravo izuzetno narcisoidni!To je ona epizoda kad Gustav traži ribu i nijedna mu ne odgovara, dok ne naiđe na neku super mašinu koja predviđa srodnu dušu i koja mu izbaci njegovu sopstvenu sliku
![]()
Ahaha, Gustav ... preteča Mister Bina.
Ne mogu da kažem da sam se "pronašla", ali evo jednog koji mi se posebno dopada - o izborima i (pravim) porivima izbora, vrlo zgodnog za diskusiju:
Ja sam lično zahvaljujući Gustavu jednom potvrdio svoju teoriju da su previše probirljivi ljudi zapravo izuzetno narcisoidni!To je ona epizoda kad Gustav traži ribu i nijedna mu ne odgovara, dok ne naiđe na neku super mašinu koja predviđa srodnu dušu i koja mu izbaci njegovu sopstvenu sliku
![]()
Nije zdravo uopšte.negde sam naisao na misao koja je otprilike glasila:
znate, ziveti i nije bas sasvim zdravo...![]()
Nije zdravo uopšte.
Jer ko živi taj umre.
Онај који се определио за живот духа, треба да се клони две крајности. Једна је живот посвећен задовољствима и уживањима, што је ниско, неплеменито и некорисно. Друга је живот изложен мучењима, што је ружно, недостојно и некорисно. Ослобођени се удаљио од обе крајности зато што је открио прави пут који води сазнању, великој мудрости, узвишености, унутарњој светлости и нирвани.
Кад су струне на вини превише затегнуте, вина није наштимована ни погодна за свирање. Кад су струне на вини превише лабаве, вина није наштимована ни погодна за свирање. Али кад струне на вини нису превише затегнуте, ни превише лабаве, већ наштимоване по мери, вина је тада погодна за свирање. Исто тако, Сона, превелик напор рађа немир, преслаб напор рађа лењост. Зато би требало да одредиш праву меру свог напора, да наштимаш своје способности у складу са тим и онда засвираш своју мелодију.