Gustina misica

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
Da li ste culi za ovaj izraz?

Sta podrazumevate pod time?

Kako trenirati za gustinu misica?

Koje su prednosti?

Meni je pre mnogo godina to objasnjeno kao neko stanje u kojim idu npr 4 reda misicnih vlakana pa onda voda, pa opet 4 reda misicnih vlakana pa voda, a kod nekog 10 reda misicnih vlakana pa onda voda ili slobodan prostor, sta vec, pa opet 10 reda vlakana itd....I naravno onda se za ovog drugog coveka kaze da ima vecu gustinu misica, a hipoteticki oba covek aimaju istu masu misica tj oblik/velicinu. I naravno zbog te gustine ovaj drugi je jaci, cvrsci.

Kada pricam o obliku misica, masi, ne mislim na opstu masu - misic+ salo, nego na sam misic bez sala....Tj sta je to unutar njega, i kako je to zgusnut, kao i kako izazvati da bude sto gusci.

Nadam se da je zanimljiva tema, jer malo malo pa se prica o njoj, doduse u malo visim BB krugovima, i to obicno kada se diskutuje o steroidima.

Da li ste culi za ovaj izraz?
da

Sta podrazumevate pod time?
mnogo rada, para, proždrljivosti radi dobrog rezultata, koji ubrzo pada u vodu čim prestaneš sa istim

Kako trenirati za gustinu misica?
siluj se velikim težinama u kratkim intervalima i velikim intenzitetima neko vreme, pa posle nastavi sa manjim težinama, dugim intervalima i takođe velikim intenzitetom

Koje su prednosti?
Bićeš jak bik rudnički kome će trebati za ishranu (najkvalitetnija hrana,suplementi, vitamini, proteini,veštački testosteroni...) mesečno hiljadu evra i svaki treći dan silovanje sebe sa težinama
da bi ostao jak bik rudnički
a možda od svega toga i umreš (nedo Bog)

To je bodibilding i hipertrofija misica, nesto sto se sve moze postici. Ja govorim o hiperplaziji, koja se za sada ne moze postici! Tek se sad prave neka istrazivanja na tu temu i kobajagi prave suplementi ali su svi za sada fejk.

kad ne budu fejk, biće preskupi, čak i za profije (što muške, što ženske)
ali rizik ti je isti
čuka je čuka....i to ne možeš dobiti uz program vežbanja, suplemente...putem toga možeš samo da je shebeš...a zbog čega, kad ti rezultati ionako nisu trajni

Back