G gost 434892 Veoma poznat Poruka 12.912 27.04.2023. u 18:06 - Гуслар 1389 #1 Молим вас и преклињем да чекирате овај налог јер поставља врло провокаторске теме, агресиван је, спамује и лично мислим да је трол Upvote 0
Молим вас и преклињем да чекирате овај налог јер поставља врло провокаторске теме, агресиван је, спамује и лично мислим да је трол
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 394.001 27.04.2023. u 18:34 - Гуслар 1389 #2 bernardo: Молим вас и преклињем да чекирате овај налог јер поставља врло провокаторске теме, агресиван је, спамује и лично мислим да је трол Kliknite za proširenje... Ne banujemo korisnike na osnovu zelja korisnika.Kada napravi prekrsaj ili otvori neprimerenui temu ti pijavi, bice regulisano kao i do sada
bernardo: Молим вас и преклињем да чекирате овај налог јер поставља врло провокаторске теме, агресиван је, спамује и лично мислим да је трол Kliknite za proširenje... Ne banujemo korisnike na osnovu zelja korisnika.Kada napravi prekrsaj ili otvori neprimerenui temu ti pijavi, bice regulisano kao i do sada