- Poruka
- 129.780
veverice su drcne i besne u p.m. ja sam uvek imala takav utisak..
sta znam..ja sam veverice hranio iz ruke na kalemegdanu i nisu mi tako delovale

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veverice su drcne i besne u p.m. ja sam uvek imala takav utisak..
pa tebe ne mogu da pojedu a posebno su simpaticne kad hoces da ih hranis, ali zamisli da si malo pile u nastanku ili se tek izlegao dodje veverko i nema vise nicegasta znam..ja sam veverice hranio iz ruke na kalemegdanu i nisu mi tako delovale![]()
prica o guskama i njihovom pripitomljavanju na drugoj temi me je podsetila na neke clanke koje sam citao ..sad am ih i potrazio..
pa se namece logicno pitanje..zasto se kaze...gusko jedna..da li su i dokazano zene agresivnije od muskaraca?![]()
od mene samo jaganjci da strahuju...i jarici pomalo. ostali su slobodni!zar mi nismo isti takvi?
zamisli jedno prasence u povoju i zeljom da postane svinja i dodje tvoj rodjendan![]()
sta znam..ja sam veverice hranio iz ruke na kalemegdanu i nisu mi tako delovale![]()
Pusti coveka, da voli guske.da sam admin, ja bih tebe trajno banovala zbog otvaranja ovakvih tema na zenama
Zašto se kaže...."volino jedna" kada nije dokazano da su volovi glupi....prica o guskama i njihovom pripitomljavanju na drugoj temi me je podsetila na neke clanke koje sam citao ..sad am ih i potrazio..
pa se namece logicno pitanje..zasto se kaze...gusko jedna..da li su i dokazano zene agresivnije od muskaraca?![]()