Zdravo svima, imam jedan veliki problem, pa bih zamolila za misljenje onih koji su malo upuceniji. Naime, vec godinu dana me skoro svako vece iz sna probudi gusenje kao da mi je neko bacio pesak u grlo, jednostavno pocnem da kasljem i kao da ne mogu da proteram iz grla nesto sto me grebe i golica u isto vreme, to traje par minuta i posle se smiri. Imam osecaj kao da mi se neki sekret tu slije i skupi i ometa disanje dok spavam. Ujedno mi se desavaju stalni problemi s grlom, cesto imam bolove u grlu, promuklo pricam, stalno se nakasljavam i trcim da pljujem sekret koji mi se skuplja u grlu. Krajnici su mi uvecani i rekla bih da nisu u dobrom stanju jer u poslednje vreme osecam kao da povremeno iz njih procuri neki smrad i to je bas pocelo da me muci, jer imam osecaj da svi mogu da osete taj smrad oko mene. nekada sam se bavila pevanjem i imala cist glas, a sada nemam ni 60% tog glasa. Isla sam kod lekara, radili mi spirometriju, krvnu sliku, alergotestove, briseve grla i nosa i sve je uvek bilo u redu. Jedino mi je receno da su krajnici uvecani i glasne zice upaljene ali da ne znaju da li da operisu krajnike ili ne, tj ostavili su na meni da odlucim kao da ja znam sta je najpametnije. Dr je rekla i jeste za operaciju i nije i dala mi lekove tonsilotren i chymoral da ispijem da se to smiri, ali ja licno ne mislim da non stop gutam lekove da bih sve to smirivala, jer su mi prethodno davali sirup Levopront i nikakav pomak na bolje se nije desio. Takodje mi je i kosa opala u predelu iznad cela, tj proredila se da mi se glava vidi, pa su posumnjali da su krajnici upaljeni jer su mi hormoni stitne zlezde u redu, tako da nije to u pitanju...Nisam pusac i pluca su mi u redu i to sam proverila kod dr.
Molim za misljenja upucenijih od mene, jer ja vise ne znam sta da radim.
Molim za misljenja upucenijih od mene, jer ja vise ne znam sta da radim.