Gusca kosa....

uu ja imam zhbun na glavi, al me frizerka tako olindrala pre neki dan da sam razmishljala da kupim shampon za povecanje volumena, brate imam sad dve dlake u repu :?
uglavnom posle seanse lindranja kazhe meni ona , uuu Irma nikad mi nisi ostavila ovoliko kose, ajd chastim te, platicesh sledeci put kad te budem shishala, ovo je bilo samo stanjivanje :lol:

ne znam zashto al neshto imam utisak de necu skoro imati shta da shisham :?

Najbolji preparat za popuniti prorijedjenu kosu je Toppik. Kupujem ga vec 4 mjeseca u Capello u Sarajevo.
Capello ( www.capello.biz ili 062-206-106 ) - ekskluzivni uvoznik i distributer Toppik-a za citav Balkan iz Amerike, izvanredan je produkt.

Evo deskripcije sa njihove web stranice:
"Toppik je najprodavaniji i najpopularniji proizvod za jačanje prorijedjene kose na cijelom svijetu. Toppik je novi,
izvanredan kompleks neprimjetnih "mikrofiber vlakana" koja će se savršeno uklopiti sa vašom kosom.
Toppik vlakna su napravljena od istih organskih proteina keratina kao i vaša vlastita kosa. Kroz jedan jedinstveni
proces, ova vlakna se restruktuiraju izbijajući neprimjetno. Tako ćete odmah dobiti puniji i prirodniji izgled vaše
frizure kakvu nikad ranije niste mogli ni zamisliti. Toppik Fiberi za Kosu su najbolji preparat za puniju i prirodniju
frizuru."

Svi ga u USA koriste, i najpoznatiji glumci da popune kosu. Moze se kupiti u Bosni i Balkanu kroz Capello u Sarajevu.

Super je Toppik, morate uzeti i zaboravite gledati prorijedjenu kosu i sekirati se. Nakon godina sekiranja zbog gubitka tako mnogo kose, ona odjednom izgleda kao nova. Još ne mogu da vjerujem šta se dogodilo kad sam upotrijebio Toppik. To je gotovo kao da se moja kosa duplirala pred mojim očima. Ništa nije radilo tako dobro kao ovo, a sve sam pokušao…

Drage moje, danas sam dobila jedan recept za neko cudo koje se koristi kao sampon. Moja drugarica ga koristi vec neko vreme i kosa joj je extra a kaze da ne stavlja cak ni balzam, a inace se farba... Pazi ovako: flasica pantenol rastvora, flasica ricinusovog ulja uljane ad kapi, ampula e vitamina i 400ml sampona "Kosili"... S obzirom da sam odlucila da ovo probam, nemam sta da izgubim sem kose... Ako neko ima slican recept dajte i to, odlucila sam da experimentisem! :)

Sve to posebno je super za kosu i ad kapi i ricinusovo ulje i e vitamin, ali ja se ne bih usudila da probam mesavinu svega toga. Pricaju ljudi da je dobro i majonez staviti kao pakovanje, ali ne bi mi palo na pamet. Neki stavljaju i omeksivac na kosu
Ipak, sem pokoje ad kapi u samponu s' vremena na vreme, odustala sam od tih kucnih radinosti jer se uvek nesto desi pa kosa ispadne katastrofa

Back