Guru

Kao mladja sam mastala bas o tako nekom, ko ce da me vodi...
Zamisljala sam ga kao umetnika, sirokih vidika i spretnih prstiju...
Zelela sam muskarca toplih i suvih saka, ciji dodir odaje samopouzdanje.
:aha:

Na kraju je ispalo da se od mene ocekivalo da budem drug, mama, uciteljica, zandar,... :(

Ako takav ikada naidje, oberucke cu ga prihvatiti :)

Kao mladja sam mastala bas o tako nekom, ko ce da me vodi...
Zamisljala sam ga kao umetnika, sirokih vidika i spretnih prstiju...
Zelela sam muskarca toplih i suvih saka, ciji dodir odaje samopouzdanje.

:aha:

Na kraju je ispalo da se od mene ocekivalo da budem drug, mama, uciteljica, zandar,... :(

Ako takav ikada naidje, oberucke cu ga prihvatiti :)

Joj sreco, posaji sliku u inbox, redovno se zenim na tri dana :mrgreen:

sala :) :cmok:

Ljudi su kompleksna bica.

Ja nisam zavisna samo od emotivnog partnera vec od svih vrsta partnerskih odnosa. U slucaju da ostanem sama na svetu mislim da bih legla na kamen i umrla od gladi jer ne bih imala ni snage ni volje da ustanem. Medjutim, to gotovo niko ne zna jer je mene sramota da priznam zavisnost. Retko ko bi na prvi pogled ocenio da mi je potreban oslonac i cesto cujem kako ostavljam utisak samouverene osobe. Kakva je to zabluda...ne moze biti dalje od istine.

Mozda potcenjujem svoje uspehe ali osecam da nista od toga ne bi bilo postignuto da nisam imala neciju fiktivnu ruku iza sebe. Ne moram ni da je osetim fizicki, dovoljno mi je samo da znam da je tu...I to je velika mana koju pokusavam da promenim.

imala sam nekog ko je otvarao sva vrata sveta za mene intelektualno / mentalno - doduse emotivno je bio skoro pa autistican :lol:
dugujem mu neverovatno mnogo jer mi je pokazao svoju logiku, nacin na koji razmislja, naucio me da su mogucnosti beskrajne i da granica nema.
da nije bilo njega moji potencijali bi bili u zametku ali da nije bilo mene, on bi ostao blokiran u emotivnoj praznini.
da mi je svaki odnos bio kao taj, ne mogu ni da zamislim kako bih danas poimala svet.

Sve neke dubokoumne teme nisam sposoban za diskusiju
konsultujte ovog dole gurua :mrgreen:

love-guru-self-help-advice.jpg

Ljudi su kompleksna bica.

Ja nisam zavisna samo od emotivnog partnera vec od svih vrsta partnerskih odnosa. U slucaju da ostanem sama na svetu mislim da bih legla na kamen i umrla od gladi jer ne bih imala ni snage ni volje da ustanem. Medjutim, to gotovo niko ne zna jer je mene sramota da priznam zavisnost. Retko ko bi na prvi pogled ocenio da mi je potreban oslonac i cesto cujem kako ostavljam utisak samouverene osobe. Kakva je to zabluda...ne moze biti dalje od istine.

Mozda potcenjujem svoje uspehe ali osecam da nista od toga ne bi bilo postignuto da nisam imala neciju fiktivnu ruku iza sebe. Ne moram ni da je osetim fizicki, dovoljno mi je samo da znam da je tu...I to je velika mana koju pokusavam da promenim.

Ma cini ti se Freya.....ni ne znas koliko mozes, tj. ne daj Boze da saznas

Naravno da covek moze puno kada se nadje u neprilici ali ja sam vise imala na umu svakodnevne aktivnosti. Bolje funkcionisem u grupi i timu, pomazem drugima i prihvatam pomoc, podrska mi mnogo znaci pa ukoliko bih nekom nesrecom pogubila ljude iz ovog zivota verovatno bih najbolje za sebe uradila ako bih brze-bolje upoznala nove osobe po principu, sto me vise volis i podrzavas to ti ja lepse vracam, kvalitetnije i uspesnije zivim. Crpim energiju iz drugih, retko kada iz sebe:)

Naravno da covek moze puno kada se nadje u neprilici ali ja sam vise imala na umu svakodnevne aktivnosti. Bolje funkcionisem u grupi i timu, pomazem drugima i prihvatam pomoc, podrska mi mnogo znaci pa ukoliko bih nekom nesrecom pogubila ljude iz ovog zivota verovatno bih najbolje za sebe uradila ako bih brze-bolje upoznala nove osobe po principu, sto me vise volis i podrzavas to ti ja lepse vracam, kvalitetnije i uspesnije zivim. Crpim energiju iz drugih, retko kada iz sebe:)

znas li koliko bih ja to volela :neutral: ali sam solo igrac. najbolje i najbrze radim sama i obicno nemam poverenja da nekome prepustim deo posla. prokletinja

Jednom "dugujem" baš, baš... što se toga tiče. Onako odveć poviše, rekla bih...Da, da... Nikada ne bih shvatila i razumela, koliko mogu silno da volim, koliko čisto i koliko sve to isto može, da me kasnije (za) boli. Koliki je moj prag strpljenja bio, prag tolerancije, koliko je moj stepen izdržavanja nečega stvarno maksimalno doterao prag praga tog, naprosto koliko mogu nešto da izdržim , da me toliko uzurpira sve, i naprosto "jede" . Da toga nije bilo, ja nikada do kraja ne bih saznala svoju meru izdržljivosti trpljenja. Naprosto, nikada ne bih shvatala, šta znači nešto...kada u istom momentu, fizički zbog nečega bolensa, upoznaješ Tačke topljenja, ključanja. I "pucanja" . Naprosto, ne bih znala da mogu nešto da izdržim . Nisma bila toga svesna. I na tome, hvala mu. Bilo je veoma...Poučno.

Koliko svoj sadašnji nivo znanja i shvatanja, kao i emotivnog razvoja dugujete nekom muškarcu kojeg ste volele ili volite, a koliko sebi?

Muški, da li vi utičete na uvećanje navedenog kod svojih devojaka, žena, konkubina?

1845161840_db2c01e89e.jpg
guru?bljaks
uticaj zivotne sredine?naravno,kao i kod svih ljudi
svaki autoritet moze biti raskrinkan,to apropo gurua,a uciti se moze od svakog,pa i od nepismene seljanke

Back