W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
Nije sigurno.Mozda je Patak Guru :???:
Da je on imao bi i patku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije sigurno.Mozda je Patak Guru :???:
Srećom ovde kod nas u Bg-u ih ima kol'ko 'oćešLik se ku*chi, a smeshan je. Pricha mu je smeshna. A na ona pitanja bi uspeshno odgovor dala velika vecina dece predshkolskog uzrasta. Mislim da je u pitanju josh jedan klasichan prodavac magle. I razumem ga. Mora chovek od nechega da zivi, makar i od shishanja ovaca. I to je lepo. Jer, ukoliko ovce ne oshishash, silna vuna ostaje upletena u raznorazno shiblje. Ako je on guru, ja sam dva gurua, saksija i pingvin.
Srećom ovde kod nas u Bg-u ih ima kol'ko 'oćeš
Ali on je prosao medijsku blokadu ciji je izvor pinkovsanje, tj bljak prica, moral seljanke i logika debila....
Dakle nije on genijalac tipa andrica, ali je prosao medijsku blokadu TV kanala....
Cak i studio B koji stalno poziva aktuelne i misaone ljudi , kad se bolje pogleda, ne deluje na mladje drustvene slojeve pozitivno , osim sto povecava poslovnost......
Ne vidim ni na jednoj TV , u silnim emisijama nista sto je van politikantske masine, iako direktno kao nema veze sa politikom.....
Zato je prodaja zvake od gurua , koji je drugar onoj dvojici dj iz velikog brata, sto kazuje o mentalitetu , ipak pozitivni pomak....
Ne pomaze nasem drustvu da dovedete strucnjaka koji je u americi i koji rastura ono sto radi....jer ce svi u njegovom videti samo uspeh , ne i foru znanja bez koristi, radi obrazovanja.....
To nema direktno ni kod ridze, ali ima u nijansama.....sto je dovoljno za ovo vreme....
Ne treba drustvu neko ko ce animirati one koji znaju pola enciklopedije , jer oni su vec takvi , izolovani izuzeci.....Treba neko ko ce animirati one koji potrose 2h dnevno na noktice, cak i vise.....samo misleci o njima....ne uredjivajuci ih....
Treba neko ko ce animirati one kojima je zamorno da razmisljaju duze od pola sata o nekom problemu.....
skinuo sam juče s jednih kola na parkingu kod fakulteta u NSu papir "guru ridža traži sponzora"... to taj guru ridža, s univerzalnim odgovorom na svako zašto - "a zašto da ne" ?![]()
E vidiš, dobro si primetilaTo je zato što mu niko ne postavlja pitanje koje počinje sa KAKO?
Šleper, ne kamion. Kamion mož da bude i Tamić.Tebe cuvamo za kamion kondoma.....